Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 66 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря  Hug
Днес се поносихме малко в слинга. Не го бяхме слагали сигурно почти два месеца. Основно заради жегите.
Времето обаче става все по-подходящо за носене  Heart Eyes

# 136
 newsm78
Не ми пречи нищо и лятото да го нося, честно казано.

# 137
newsm78
Не ми пречи нищо и лятото да го нося, честно казано.
Така е, но не и за нашето бебе  Sad
И двамата не се чувстваме добре - аз като съм залепнала за него, а на него като му блесне слънцето в очите (направо се разревава). Няма как да се движим 100% на сянка, а с чадър не ми е удобно.

# 138
И аз не можах да нося в най-големите горещини, когато ми се налагаше да сме цял ден навън, беше ужасно просто.

# 139
А, аз не съм от тия с по цял ден навън  Laughing

# 140
Днес бебето за първи път заспа в раницата на разходка. Изпоти му се бузката, която се опираше до мен, ама нищо Simple Smile
Разминах се с две циганки, които май ми се зарадваха  Laughing нещо се усмихваха, загледаха ни и даже се обръщаха, след като ни бяха подминали.
А едно момиченце ме сочеше с пръст много ентусиазирано и направо викаш "Какво е това, какво е това?" а баба му каза - "Носят го. Много плаче"  Crazy
детето ми не е ревливо Simple Smile

# 141
  • София
Аз само в най-големите жеги не съм носила; иначе между детето и мен слагам едно парче тензух, за да не я мокря, защото аз съм тази, която се поти обилно:) Общо взето всеки ден е активна тренировка с тежести, само дето не отслабвам  Joy

# 142
  • Пловдив
и на нас жегата не ни пречеше, т.е. на НЕЯ не и пречеше, аз се потя, но кой те пита Simple Smile
За щастие вече минава доста километри! пеш и иска в слинга, когато много се умори Simple Smile

# 143
Как километри? Моят на всяка трета крачка открива нова свръх интересна КЛЕЧКА или КАМЪК  Crazy Километър ще го върви цял ден...

# 144
  • Пловдив
лесно е като имаш тичащ напред батко под ръка Twisted Evil

# 145
 Joy
Ааа, ясно. Нямаме такава екстра  Laughing

# 146
Как километри? Моят на всяка трета крачка открива нова свръх интересна КЛЕЧКА или КАМЪК  Crazy Километър ще го върви цял ден...

И моят беше така в тази възраст.  Laughing А малката още не ще да прохожда.

# 147
  • Пловдив
не е късно Той да стане Simple Smile
За другите ще ти е по-лесно Simple Smile

# 148
  • ул. "Мечтание"
Само да се обадя като черна станция - потенето да не ви притеснява. Това че се потят не значи непременно, че им е неприятно и твърде топло. Ще се обадят, ако не им е приятно!  Mr. Green

# 149
То не беше само потене при нас, потенето - ок, но детето се изнерви, че не може да заспи от жега; наложи се да я съблека по пелена и да я нося на ръце, за да спи.

Общи условия

Активация на акаунт