Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 66 825
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • ул. "Мечтание"
Ами тъй де, "обадила" се е. Simple Smile Flutter

# 151
.........но се чудя зимата дали ще мога да я нося,след като и аз и тя ще сме с якета ? Thinking

Аз за зимата му бях купила пухкав ескимос(шушляковите се пързалят) и ни свърши страхотна работа. Носих го предимно над моята връхна дреха. Носила съм го и под мъжко яке, но не ми беше никак удобно, защото хем якето тежко и голямо, хем не мога да го закопчая до горе и все ми беше студено. В най-големия вятър се намятах с шал и така покривах дребния да не му духа и да не диша студения вятър. Още на 5-я си ден беше изведен със слинг шал на прекрасните 9 градуса ветровито време на разходка  Mr. Green

sweet_maniche, и ние вече сме така -повече ходи и по-малко го нося, но както Еовин е писала - пъплим като охлюви hahaha

Носихме се цяло лято, но в обедните горещин не сме си показвали носа навън.

# 152
Ние и с количката като излизаме лятото, разходките са ни обичайно между 8.30 и 10.30 ч. и после вечерта чак след 19 ч.
Проблемът си му остава на него блестенето на слънцето. На количката сме купили голям допълнителен сенник.

Ние днес бяхме на консултация с раничката. Много я благославям, особено в тези моменти - дъжд и студ. С количката щеше да е една мъка.

# 153
  • Пловдив
От слънцето и дъщеря ми много протестираше, затова и слагах шапчица с голяма периферия Peace В началото негодуваше, но после явно видя, че така е по-добре и сама си я сочеше като тръгвахме да излизаме  Mr. Green
Ще потърся снимка, да покажа за какво иде реч

# 154
  • София
Изчетох тази и предишната тема и научих много полезни неща, за което ви благодаря. След дълго умуване се спрях на еластичен слинг за новото попълнение - имам да прибирам баткото от градина и количка няма да ми е удобно да ползвам. Сега се двоумя (да не кажа четириумя  Laughing) - гледам  по-евтините слингове (тези на Зилана и на BabySling) и по-скъпите такива (Boba и Hoppediz). Малко тъп въпрос, но разликата реално голяма ли е в качеството? Иска ми се да не е твърде еластичен, на Hoppediz го дават до 9 кг., а на BabySling до 16 кг. - има голяма разлика в еластичността или? Много ще съм благодарна, ако някой сподели наблюдения   bouquet

# 155

Ще потърся снимка, да покажа за какво иде реч

Ще съм много благодарна.
Аз му слагам шапка с козирка, но той като се върти я избутва.

# 156
  • София
brumbazuk, моят слинг е на Зилана - обикновен памучен, неразтеглив - върши чудесна работа. Реално едно дълго парче обикновен плат. Според мен за слинга няма нужда да изсипваш стотици левове.

# 157
  • ул. "Мечтание"
brumbazuk, разлика в качеството има. Но специално в еластичен слинг не бих инвестирала особено много пари.  Peace

# 158
Аз съм доволна от еластичните на Зилана. Също не бих дала много пари за дълго парче плат.

# 159
  • София
Момичета, които носите от по-дълго време, как се справяте през зимата с непочистен сняг и лед. На мен това ми е основната тревога при носене в такова време. В нашия квартал има дълги блокове с южно-северно изложени по дългата страна. Съответно може да се сетите, че от северната страна зимата като падне сняг и стане на лед, стапя чак април. А там са алеите и градинките, в които ходя. Просто така са разположени. И доста ме тревожи този факт, защото никой не чисти сняг и лед. Обикновено в рискови дни си ходя с торбичка морска сол в чантата  ooooh!, но ако може да го избегна - с удоволствие. Може би да си купя специализирани обувки за сняг и лед  newsm78

# 160
  • София
Много ви благодаря, решихте ми дилемата.   bouquet

# 161
  • Пловдив
Feride, ето я въпросната шапка Simple Smile
Като не и пече директно в очите, просто обръщам предната част на периферията нагоре

Скрит текст:

Dao, има едни "снегоходки" или "вериги за обувки" - вършат идеална работа Peace

# 162
Feride, ето я въпросната шапка Simple Smile

Благодаря   bouquet
Ние сме още малки за такава май. Половината ни глава е покрита от раницата и като се върти ще я събори.

# 163
Не съм се замисляла за леда newsm78 Ходех си със зимните обувки.
Обаче сега се сещам, че моите зимни обувки са планинарски, обичам огромни груби обувки Joy

# 164
  • ул. "Мечтание"
Обаче сега се сещам, че моите зимни обувки са планинарски, обичам огромни груби обувки Joy

И моите са някакви такива. Не са точно специално за лед, но са си планинарски и ми е супер. Аз лично предпочитам да инвестирам в хубави обувки. Но предполагам, че и снегоходки, които се закачат за обувките ще вършат работа.

За шапка за слънце се сещам за един вариант, който се връзва под гушката - на врата има парче плат, което пази вратлето, а отпред е с козирка.
Нещо такова:

Или пък кърпа с козирка:

Общи условия

Активация на акаунт