Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Отзад пробвах с раницата, но не му хареса. Ще пробвам и още по-високо да го вдигна, но на мен не ми е удобно, когато коланът е високо.

Да, на хълбок го слагам в пауча. Като са му извадени ръцете по-голяма част от тялото остава извън слинга. Той се протяга с ръка и глава надолу, настрани, във всякакви посоки и имам чувство, че ще се изсипе. Освен това с тези си движения ми скапва рамото  Mr. Green

Мики, мерси за клипчето. Имаше да търсяяя, понеже не знам как е на английски израза. Утре ще тренираме.  Heart Eyes

# 526
  • ул. "Мечтание"
Може би пауча не е вашето носило. А може да се държи така, защото не е свикнал, не знам.  Thinking

С тъкан слинг на гръб е много лесно да сложиш високо, така че да гледа през рамото ти, но с раница е малко по-сложно упражнението. Crazy

# 527
  • Бургас
Здравейте!
Да вметна за пауча. Може би има значение размерът му. Аз обмислям сега да си купя, но се притеснявам, че ако не уцеля правилния за мен размер, няма да се носим комфортно.

# 528
Въпрос - може ли да пътувам в градския транспорт със слинга, още нямам карта за бебето за пътуване.

# 529
Хм... че кой може да ти забрани  newsm78 децата до 7 год.не се ли возят безплатно и без това?

# 530
  • Бургас
Klarheit, мисля, че пак ще те таксуват, защото билетът или картата служат като един вид застраховка при злополука.

# 531
Естествено, че може.

# 532
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ние се возим с раницата. Онзи ден питах един контрольор дали трябва да купувам билети за децата и той каза не.
И чак сега като чета тук включих, че се изискваше карта  ooooh!

# 533
Децата се возят безплатно до 7 години. Сега като се зачетох на сайта на СКГТ, трябва им някаква карта, която е безплатна, но на нас никога не са ми искали такава контрольорите, а големият ми е вече на 5 и ползваме само обществен транспорт.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 11:23 от nevenski

# 534
Има безплатни карти за деца под 7 г.,  но не са задължително. Всеки ден пътуваме, досега не е ставало въпрос за карта.

Днес пак гледах в метрото една жена с кенгуру, от тези, дето гледат към майката, и бебето виси като прани гащи на простор. Добре поне, че са неудобни, та не могат да ги носят дълго в тая поза.

# 535
  • София
Онзи ден майка ми сподели, че видяла майка с кенгуру и детето гледало напред и направи умозаключението, че щом всички така правят значи било правилно. Направо кипнах, при положение, че 100 пъти обяснявах, че кенгурата са вредни, а и гледането напред превъзбужда бебето. Какво да ви кажа  ooooh!

# 536
Ха-ха, и моята майка така. Хем съм й обяснявала. Тя твърди, че съм жертва на рекламите и вместо да ползвам 3-те кенгура, които са останали от сестра ми (на нея са й били подарък) съм купувала раница за 200 лв.

Здравейте!
Да вметна за пауча. Може би има значение размерът му. Аз обмислям сега да си купя, но се притеснявам, че ако не уцеля правилния за мен размер, няма да се носим комфортно.
Да, може и размерът да е. Всичките ми мерки - ръст, килограми, диагонална обиколка попадаха в таблицата за различен размер слинг. Накравя се консултирах с Лана (защото слингът е от Зилана) и тя ми каза, че най-важно са килограмите и трябваше да взема размер 2. Но на моя отговорност поръчах размер 3, защото винаги всичко ми е малко, ако следвам директно таблиците.
Дупето на бебето обаче се пада точно над хълбока и като дължина мисля, че е ОК.

# 537
Онзи ден майка ми сподели, че видяла майка с кенгуру и детето гледало напред и направи умозаключението, че щом всички така правят значи било правилно. Направо кипнах, при положение, че 100 пъти обяснявах, че кенгурата са вредни, а и гледането напред превъзбужда бебето. Какво да ви кажа  ooooh!

Една приятелка хем с опит със слинга се беше принудила да носи бебето напред в кенгуру, защото не иска в слинга. Оказа се, че просто плата отстрани му пречи на гледката. Показах и "нашия" начин на носене и сега пак са със слинг/шала. Ръцете са отвън и нищо не пречи на гледката. Аз нося все още така на вън (на почти 10 месеца), a вкъщи сме така (ще я изтрия след малко  Blush

# 538
  • ул. "Мечтание"
Мда, размера на пауча е от значение. Фериде, не е въпрос на дължина, а до колко успява да "прибере" към носещия гърба на бебето.  Peace
Би могла да скъсиш своя, ако можеш сама или занеси на шивачка. Пускала съм назад статии с това как да си определиш размера за шиене, та да прецениш колко да го свиеш.  Peace

# 539
Мерси Нощни очи   Hug
Довечера ще помоля мъжът ми да ни снима и ако успеем ще пусна снимка да видиш дали според теб не е прибран.

Общи условия

Активация на акаунт