Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
и аз съм на мнение, че количката в определени ситуации е по-удобна...ако бебето в нея не изпада в истерия, когато тя се движи hahaha
С дъщеря ми почти не съм я ползвала - само като съвсем малка я ползвахме да спи в нея, докато брат ѝ си играеше пред блока. Малката спеше, ако количката беше неподвижна, тръгнеш ли нанякъде - рееев и в такъв случай се вадеше слинга (който винаги беше отдолу hahaha)

Синът ми нямаше проблеми, в каквото и да е - важното беше да е навън. Там избирах носилка или количка според това, с кое би ми било по-лесно и удобно Simple Smile

# 496
Здравейте! Може ли да ми кажете разликата между boba 3g и 4g? В сайта на рошаво пише, че са за бебета до 6,5 кг, а една приятелка, която има, каза че издържат до 20 кг.

# 497
Да не е от 6,5 кг? Моят е 12,5 и няма проблем с раницата.
Разликата е, че 4г идва с приставка за новородено.

# 498
Всъщност видях в описанието, просто не съм разбрала правилно.
Аз си взех наскоро и слинг шал, но нещо ми е трудно връзването и пъхането на бебето вътре, а предполагам с раницата това е доста по-лесно.

# 499
Тази женица от къде ли е разбрала за "новата мода"?  Laughing

Скрит текст:

# 500
Тя е от тия, дет' нямат пари за количка.

# 501
Тя е от тия, дет' нямат пари за количка.

Беднячка! Какво го е помъкнала в тая торба!

Ох! Някой във фейсбук групата беше постнал една стара статия, която бях чела отдавна. Ядосах се пак!  #Cussing out

Та там тази изключително талантлива журналистка обясняваше колко е скъп слинга- около 100 лв, /ти да видиш скъпотия!/ ... но пък за количка е нормално да се дадат 10 пъти повече пари ...  Joy

# 502
  • София
Малко спам, но да се посмеете Simple Smile Не знам каква е снимката. Разглеждам един форум със смешни снимки и случайно попаднах на тази.

# 503
  • София
Берушка, четох тази статия още като излезе. Не прави чест на "Жената днес" да публикува толкова повърхностен материал. Имам чувството, че просто са имали празно пространство и са казали: "напиши нещо провокативно" и това е. Личи си, че авторката няма никакви познания по темата. Пълно е с клишета в самия изказ и стилът на писане също е клиширан. Мога още много да коментирам, но се въздържам.  #Cussing out

AnMary, винаги ме е кефело на  подобни снимки самодоволното лице на татковците  Laughing

# 504
  • София
Моя мъж носеше Алекс с кенгуруто и със самара. Пробва се и със слинга, но не му се отвори парашута. Имах слинг с халки и му беше въз тесен. Но със самара се "относиха".

# 505
  • ул. "Мечтание"
Татковците са много изобретателни понякога.  hahaha Joy hahaha Joy

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 11:46 от Нощни очи

# 506
Момичета, да ви попитам за съвет. Дъщеря ми, на 9 месеца, напоследък се увисва силно назад докато я нося. Блее нагоре и зяпа дърветата и облаците. Лошо няма, но раменете ми направо се откачат, защото сякаш цялата й тежест пада на тях. Чудя се дали проблемът е в това, че носилката е една идея по-плитка вече и трябва да я регулирам в дълбочина или пък не я пристягам достатъчно  newsm78. Вчера дори си извади едната ръка и настояваше да държи чадъра...и да го дъвче, разбира се  Joy.
Иначе като временно решение за студените месеци намерихме якето на тати  Wink. То дори има два ципа и става удобно като се откопчае малко отдолу, за да не й стяга толкова на крачетата.
Носим се с мей тай, нямам снимка на нас, но ето една с татко й, на която горе-долу се вижда как виси през цялото време.

# 507
  • ул. "Мечтание"
Мандаринка, трудно ми е да кажа със сигурност от снимката, но ми се струва, че е нужно още пристягане.  Thinking Няма проблем да виси назад и ръцете да са навън, ако МТ е пристегнат достатъчно и не е от ластична материя.

# 508
Нощни очи, благодаря ти за отговора! Ще се опитам да направя по-добра снимка. Не е еластичен, но може би наистина трябва повече да я стягам. Тя е доста шавлива и от там идват трудностите  Grinning. Сега регулирах колана долу, за да е по-дълбок мей тайът и после ще тествам как е.   bouquet

# 509
Момичета, слинг-джобът ставаше ли за новородено? Опитах да сърчна, но не ми излезна бързо инфо, та ми е по-лесно да питам вас.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт