Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
С чоп много бързо се избира десен!  Whistling Laughing

Ох, май и с чоп няма да е лесно. Така избирахме името на детето, накрая включихме и кучето  Joy

А ти няма ли да ни покажеш вълнения слинг?  newsm03

kalei, ето ги новите:

Оххх!!! Много са готини!!!  Heart Eyes

# 601
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Beruška виждала съм ги, но точно тези много не ми харесват   Crazy

На другите раници долният колан изцяло от плат ли е или има и нещо, което да го прави по-твърд?

На повечето колана има пълнеж (нещо като дунапрен).

# 602
Ние няма да имаме трето, но и аз искам Тула Тодлър. Ще ги нося тези моите до първи клас.  Joy

# 603
Ние няма да имаме трето, но и аз искам Тула Тодлър. Ще ги нося тези моите до първи клас.  Joy

Е тъкмо по- лесно ще ги кърмиш  Joy /нали имаше едно такова меме/

# 604
  • ул. "Мечтание"
Берушка, още не съм си взела вълнен.  Sad

# 605
Берушка, още не съм си взела вълнен.  Sad

Ааааа аз защо разбрах, че си ... хмм   Thinking
Аз редовно преглеждам австрийските продавалници, ако се натъкна на нещо, ще алармирам  Sunglasses

Edit: Реших да се поровичкам и намерих ето тези:

цък, цък, цък и цък

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 18:57 от Beruška

# 606
Не ги разбирам много тези неща, ама толкова ли е скъп вълненият плат Crazy

# 607
  • ул. "Мечтание"
Не ги разбирам много тези неща, ама толкова ли е скъп вълненият плат Crazy

Хубавите слингове се такат специално и се използват специални нишки, които са тествани за това колко издържат на тежест. А вълнените са едни от най-скъпите. Wink

Берушка, благодаря! Много са готини!  Heart Eyes
Аз по случайност се сдобих с една Тула. Дойде при мен само да я тествам, но беше любов от пръв поглед и сега я изплащам. Crazy Та вълнения слинг отиде малко на заден план. Но може би за Коледа...  Mr. Green

# 608
  • София
Аз днес за пореден път плакнах очи по фолк бърдс и още един дизайн с балончета на Тула. Утре ще им проверя сайта дали случайно няма да има намаления. Цените са им в долари обаче и с покачващият се долар, очаквам да има индексация под някаква форма.

Нощни очи, не го знаех това за нишките. Ти как мислиш - слинг с халки би ли бил удобен за приспиване на бебе - 8 месеца и нагоре?

# 609
Момичета, моята дилема /трилема, петлема, столема  Crazy/ за избор на раница приключи веднага след като попаднах на тази оферта!  Shocked
Утре имам среща с продавача  Party
За тази цена не мога да се двоумя. По- нататък, живот и здраве и с Тула ще се обзаведа.
Нощни очи, е, покажи ни твоята, де  Blush

# 610
На въпроса за слинга с халки - моето момче заспиваше и след годинка.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 09:08 от nevenski

# 611
Хайде, Берушка, да се похвалиш после Simple Smile готина изглежда.

# 612
Момичета, да се изфукам- вече съм горд собственик на Manduca Circadelic Grass за скромната сума от 60 евро /не беше дори разопакована  Sunglasses/. Преди малко я пробвах, но нещо май не можах да я наместя, но ще ѝ свикна. Ще изгледам няколко клипчета и ще прочета опътването. Нещо не съм много на ясно как се слагат крачетата на 4 месечно бебе  Crazy
А да я пера ли преди употреба като слинга или не е нужно?  newsm78

# 613
А те защо не са я ползвали? Или я имат с цел продажба?
Нашата раница не съм я прала преди първото слагане. Зависи ти как го усещаш Simple Smile

# 614
Със здраве да си я ползваш. Много е готина. Аз прах нашата, нищо че я взехме чисто нова. Все ми е в акъла къде са се въргаляли тия платове.

Общи условия

Активация на акаунт