Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Aslı Enver (Hicran) By Volkan Kocatürk

Е-е-е, не....  Joy  Joy  Joy  Всичко очаквах, но не и това на главата й.
Ели, мерси  Hug  
Обаче е много хубава!  Heart Eyes

не ми се щеше да е точно такава , ама ........Очертава се да я гледаме селянка. Моята версия Joy Joy JoyАлиджан ми прилича да е богаташ, а Буура  рибар, селянин и вероятно  влюбен в Алиджан Grinning

# 31
  • София
  не ми се щеше да е точно такава , ама ........Очертава се да я гледаме селянка. Моята версия Joy Joy JoyАлиджан ми прилича да е богаташ, а Буура  рибар, селянин и вероятно  влюбен в Алиджан Grinning

Joy  Joy  Joy  Как добре си ги наредила Ели.  Joy  Аслъто селянче, Буура рибар, Алиджан богаташче..... Ама моля ти се, дано имаш предвид Буура рибаря влюбен в Аслъто, че в Алиджан ако е на нея ще трябва да търсим нов партньор.  hahaha 

# 32

Joy  Joy  Joy  Как добре си ги наредила Ели.  Joy  Аслъто селянче, Буура рибар, Алиджан богаташче..... Ама моля ти се, дано имаш предвид Буура рибаря влюбен в Аслъто, че в Алиджан ако е на нея ще трябва да търсим нов партньор.  hahaha  

Joy Joy Joy Joy така ли се получи Joy Joy Joy Joy сакън Joy Joy Joy Joyрейтинг Йок  Joy Joy Joy Joy ама пък знае ли се може това да продава Joy Joy Joy

Буура и  Алиджан съперници , но за Аслъ. Joy Joy Joy Joy Единия богат и самотен, другия непокорен, старата лИбоф Joy Joy Joy

# 33
  • София
Aslı Enver (Hicran) By Volkan Kocatürk

Охх! Дано изглежда така в миналото, а не в бъдещето. Не заслужава след Йозелм това! Да не съм ви чула да се оплаквате за визията в Suskunlar  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 34
  • София
Benim Adım Gültepe'nin kahramanları

Гюлюмсер

33/35 годишна, доста красива, влюбена жена, пълна с живот... Майка на Гюлали, съпруга на Рефик. Сина си Гюлали обича повече от живота си. Готова е да направи всичко по силите си за да си гарантира по-добър и щастлив живот, човеколюбива и човечна,  безкористно действа в полза на другите пренебрегвайки личните си интереси. Млада се влюбва в Рефик и се омъжва за него, обича го от сърце. След като Рефик влиза в затвора, започва да работи във фабрика, налага се да понесе съвсем сама тежестта на живота. Живее в Гюлтепе, но за разлилка от другите жени в квартала е доста идейна и интелигентна жена. Самата тя изживява любов с 10/12 години по-младия от нея привлекателен шофьор на минибус Халил.

Ешреф

50 годишен. Още в млада възраст тръгва по лош път. Уважаван от престъпния свят.
Бил е женен, от този брак има едно дете. Години наред е лежал по затворите, заради което семейството му го изоставя. Завършва образованието си в затвора. Приключвайки наказанието му става директор на затвор. През онези години има легендарна репутация сред лишените от свобода. Отстранен е от длъжност заради заговор срещу него от затворниците с по-голяма власт. В Гюлтепе урежда и отваря дърводелска работилница/магазин. Въпреки, че е отшелник, не е забравил старите времена, душата и ума му са все още там.

Халил

24/25 годишен. Много красив и привлекателен, шофьор на минибус. Лудо влюбен в Гюлюмсер. Има мечти и планове за бъдещето с нея. Любимец на Гюлали. Обичащ човек, най-голямата му цел е да събере пари, и с Гюлюмсер и Гюлали да се преместят на друго място. Добре поддържащ и грижещ се за външния си вид. Луд и вироглав, но е различен и от младежите в другите квартали. Предсказуем, логичен и умен...

Гюлали

15 годишен. Единственият син на Гюлюмсер. Приятел от махалата със Сейфи и Февзи. Тримата са съученици, като в същото време са и най-добри приятели. Много влюбен в Гюлтен. Успешен и ученолюбив ученик е, много обича да чете. Богато дете от гледна точка на социалните си и културни умения. Единственото което го разстройва е това, че баща му е в затвора. Много тъгува за него. Свръх емоционален, уважителен и съвестен.

Февзи

15 годишен. Обича много да чете. За разлика от Сейфи е доста трудолюбив и отговорен. Много любопитен и инатлив. Губи майка си на много ранна възраст. Отдалечен от баща си, но е много близък с брат си.

Сейфи

17 годишен. Повтаря един клас две последователни години. Не вярва в образованието. Целите му са други... Не желае да учи. Не толерира несправедливостта! Чувството за справедливост винаги е водещо за него. Мечтае в бъдеще да стане голям човек. Но това не го е научил от училище, научава се да вярва на улицата. Между него и баща му има дълбок конфликт. Моделът му за подражание е Ешреф. Пълен е със самочувствие и вяра. Най-забележителната черта от характера му е бързият му ум. Различен от другите, непокорен, бунтар...

Мурат

15 годишен. Син на Суна, брат на Назлъ. Прекалено зависим от майка си. Отдалечен е от сестра си. Приятен, сладък, красив юноша. Обича ученето и четенето, много успешен ученик. За разлика от останалите младежи учи в колеж. Отдалечен от социалната среда и приятелите. Обича да мисли и размишлява, има творческа страна.

Суна

Суна дълги години е била отдалечена от квартала, но изоставена от съпруга си е била принудена да се завърне. Тя и синът й са много привързани един към друг... В същото време е една от най-добрите приятелки на Гюлюмсер.

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 15:15 от zarani

# 35
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
 wavey wavey wavey wavey wavey wavey

+ 1 от мене за отношението към забрадката на героинята на Аслъ  Laughing Embarassed PeaceМного нещо изписах с възмущение за широките и грозни палта, както и за чантите дето трябваше все да ги разметка през рамо в Сускунлар. ooooh! hahaha Ама тук ако я сложат и в шалвари просто ще млъкна завинаги за стилиста на дрехите на Аху...

Все още не ми е съвсем ясно от къде ще дойде голямата интрига в Гюлтепето. Вероятно от ядрото на младите, дето са ги насъбрали доста. Нали и не разбрах що хортуваше Нежо повече от това дето Зарани е така добра да ни пуска като инфо  ooooh! Аз ще бройкам Сейфи и Ешреф и това дето си го крият Гюлюмсер и Халил де Laughing Laughing Laughing

Прохладна вечер ви желая Peace А дано  Laughing Peace

# 36
Ешреф, 50 годишен!!!!!!! Тия ме убиха!!!!!!  Shocked Shocked Shocked

Халил добре поддържащ се и грижещ се за външния си вид-като му видях ризката и косъмчетата под нея, брадата и мустаците, хич не съм съгласна с резюмето. Grinning

За Сейфи обаче нямам забележки  Wink.

И младежа с очилата е готин.  Simple Smile

А Аслъ с толкова много лунички и без грим ми прилича на Пипи Дългото Чорапче  Sad. А защо не й харесвате визията в Сускунлар? Мен ме кефи.

Ели, разбиваш ме с тези песни!  Hug

# 37
Ааааа, ето тук с бройкането на Сейфи и Ешреф ще имаме проблеми  Wink  Joy
Не ги давам!  Mr. Green

# 38
Ааааа, ето тук с бройкането на Сейфи и Ешреф ще имаме проблеми  Wink  Joy
Не ги давам!  Mr. Green

Хелен и двамата ли бе. Тогава аз скрито поне Сейфи. Че ми е нов в списъка Joy hahaha

А за дрехите на Аху, щом са ти харесали в първия сезон, във втория още повече ще ти паснат на вкуса. Там по едно време бяха почнали да я зализват с прическите да изглежда по хубавка от Нисан дори. Ама не чак толкова,че да не би да ни хареса  Joy hahaha Много ругаехме Пънар тогава за този и подход  Peace

# 39
Аз пък тая Нисан хич не я харесвам. Какви бутове вади, не мерси  Stop
Не че харесвам облеклото на Аху, но не ми прави впечатление на фона на историята. Всъщност за първи път в Кайп обърнах внимание на стайлинга на актьорите и по-специално на Аслъ. И сега в КПА, сори за отклонението, визията на Туба и сестрите й хич не ми харесва  Sick Особено на Нилюфер  Sick

# 40
  • София
Хелън закъсняла си за Ешреф! Той си е мой  Joy Joy Joy

# 41
  • София
Ешреф, 50 годишен!!!!!!! Тия ме убиха!!!!!!  Shocked Shocked Shocked

Халил добре поддържащ се и грижещ се за външния си вид-като му видях ризката и косъмчетата под нея, брадата и мустаците, хич не съм съгласна с резюмето. Grinning

И аз не се съгласих с резюмето още като им прочетох възрастта само. Ешреф 50 годишен, а Халил 25  Joy  hahaha  Че кой ще повярва? Дано поне като влязат в роля актьорите да успеят да ни убедят. Макар, че не се съмнявам.

Ванина, опитвам се да намеря все някакви буквички на турски за фрагмана, че да мога да кажа какво говори Нежо. Така по слух не искам да пробвам, че да не взема да сбъркам, по-трудно е. Разбирам със сигурност само последните му думи, те са - Ти не знаеш, но моето име е Гюлтепе.
Дано излезе поне на руски или английски, днес търсих, но нямаше.

Ето я Аслъ в що годе по-приличен вид. Поне е без забрадка, а и добре, че не са ни я дали цялата.

Аааа, много се наредихме на опашката за Ешреф и Сейфи!
Аз май освен тях ще бройкам и Мурат (момченцето с очилцата), а може и Халил  Joy  hahaha

И на мен не ми харесва стайлинга в КПА, но в Кайъп Аслъ беше убиец като Йозлем. Там и Лейля и Дефне/Седеф също ги обличаха хубаво.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 22:02 от zarani

# 42
Хелен, на фона на историята Аху не трябваше да изглежда като в Кайъп разбира се. Ама те просто понякога я правеха повлекана. А стайлинга на Нисан го разкрасяваха повече от колкото на нас ни беше приятно, за да се ядосваме повече разбира се  Joy hahaha
Ама да не спамя повече, че аз като почна за Сускунлар - нямам спиране ooooh!

Тук Аслъто като Hicran ми е интересна. Как трябва да се чете това - Хичран ли или Хиджран newsm78

Зарани, ти си толкова усърдна, но ме визираш за превода на фрагмана, а аз просто така си дърдоря. За сюжета ще си чакам търпеливо. Не е толкоз зор за мен въобще. И без това след седмица почвам тръстиката наново, така че  и Ешреф и Сейфи и Хиджран и Алиджан ще се "борят" за по задно място в приоритетите ми за съжаление  Laughing Laughing Laughing

# 43
  • София
Хелен, на фона на историята Аху не трябваше да изглежда като в Кайъп разбира се. Ама те просто понякога я правеха повлекана. А стайлинга на Нисан го разкрасяваха повече от колкото на нас ни беше приятно, за да се ядосваме повече разбира се  Joy hahaha
Ама да не спамя повече, че аз като почна за Сускунлар - нямам спиране ooooh!

Тук Аслъто като Hicran ми е интересна. Как трябва да се чете това - Хичран ли или Хиджран newsm78

Зарани, ти си толкова усърдна, но ме визираш за превода на фрагмана, а аз просто така си дърдоря. За сюжета ще си чакам търпеливо. Не е толкоз зор за мен въобще. И без това след седмица почвам тръстиката наново, така че  и Ешреф и Сейфи и Хиджран и Алиджан ще се "борят" за по задно място в приоритетите ми за съжаление  Laughing Laughing Laughing
Вани Хиджран се чете, това е C (дж) а това е Ç (ч)

# 44
  • София
Ванина, Гюлтепе явно ще го разгадаваме в движение. В официалните резюмета не ни пускат никакви подробности. Знае се само, че имаме един квартал, много жители. Освен нашите герой, и квартал Гюлтепе ще е с водеща роля, и точно Нежо ще влезе в тази роля, на разказвач.
Историята изглежда обещаваща и интересна. Надявам се обаче да са избягали от прекалено сапунените истории. Имам предвид двама братя или сестри влюбени в един и същ човек, или пък приятели или приятелки в същата ситуация. Това го гледаме в почти всяко второ дизи.  Stop  Искам нещо реално, различно, човешко и не прекалено напрягащо.

Общи условия

Активация на акаунт