Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Мисля, че защото го обича и се надява той да си изпълни обещанието и да се раздели с жена си. Според поведението на Кемал те не са се съвсем разделили или поне не са се разделили отдавна. Той търси утеха и й иска обяснение за поведението й, което ме навява на мисълта, че връзката им е действаща. Освен това спомена й от 5-ти епизод също показва, че са имали отношения до скоро. Няма да си развивам тезата още, за да не подсказвам. Mr. Green

# 556
Здравейте! Hug

Кое ми е най-интересно  newsm78 Предполагам вече на всички им е ясно, че Йозлем е имала тайна връзка с Кемал. Добре, станалото-станало, интересно ми е защо тя продължава да бъде близо до това семейство, след като само си причинява болка.  Rolling Eyes

И преди да се преведе сериала задавахме въпроса мисля, че това е една от въпросителните на пъзела Кемал- Йозлем.
И аз съм съгласна, че по държанието на Кемал си личи за до скорошна връзка. Не вярвам, че търси утеха и  ,,тръпне,, по нея - мухльо. Не знае какво иска- едната у дома да му гледа децата и е неговата със сигурност, втората,  Йозлем за разнообразие, да си запълва времето. Сваляч, най-обикновен женкар. Ако чувстваше сигурност при Йозлем отдавна да е прекратил отношенията с Лейля, но къде ти толкова ум и смелост, по лесно е да залага на сигурното, да се носи по течението.
Йозлем остава във фирмата, защото просто е сама и трябва да се издържа, но чак пък и приятелки с Лейля ми идва в повече. Трудно приемем подобна ситуация. Всичко  в по нататъшното действе  е предвидено, пресметнато от Йозлем и е все още под емоциите на случилото се и причината за раздялата.
В крайна сметка последиците ги видяхме.

# 557
Да и според мен е доста пресилено това с приятелството между двете жени. Щото в крайна сметка Йозлем е секретарка на Кемал, подчинена, персонал, чак пък да си станат приятелки. Ако Лейля трябва да е приятелка с някой, то това е прислужницата, която й е в къщата денонощно и й е отгледала децата. Така по-върви, но Йозлем си е просто телефонистката на Кемал.

А това, че Кемал е мухльо е ясно. Той изобщо не е имал намерение да се разделя с жена си. Още повече, че тя е милионерка, а той син на дребен квартален мошеник. Да не е луд да се откаже от начина си на живот досега. Просто е говорил и обещавал, защото така му е било по-лесно да привлече/свали Йозлем.  Все пак, нали жените обичат с ушите  Simple Smile и тези приказки са част от ухажването, няма как иначе  Simple Smile.

# 558
Аз съм съгласна с Hellenn, че Кемал изобщо не е имал намерение да се разделя с Лейля, но явно е търсил нещо различно, развлечение, забавление, но не и сериозна връзка.
Лейля казва в един от епизодите, че е усещала, че Кемал има връзка с друга жена. Дали никога не се е съмнявала в Йозлем? Все пак тя е била най-близката жена около мъжа и.
Йозлем е премислила всичко, но не е ли било по-добре да стане и да си тръгне, след като е видяла отношението на Кемал към връзката им. Не мисля, че тя все още очаква той да остави жена си заради нея. Вече и е напълно ясно, че това няма да се получи. Мехмет е светлина в тунела за нея. В първи епизод тя беше изключително студена към него - не търсеше по никакъв начин контакт с друг мъж след причиненото и от Кемал. Дори не му подаде ръка да се запознаят. Въпреки всичко на ръката и стоеше часовникът, който може би е подарен от Кемал, за да и напомня какво се е случило... Тя малко по малко започна да се променя и мисля, че точно в нея се зароди първия интерес към Мехмет, а той просто откликна на трепета и.

# 559
Не мисля, че тя все още очаква той да остави жена си заради нея. Вече и е напълно ясно, че това няма да се получи.

Вече не. Нали за това го отблъсна на мостчето до къщата. И да проявява интерес към Мехмет. Това си пролича като му се обади в нощта когато той преследваше вуйчо Мурат на първата му среща с доктора в гората. Тя седеше на верандата и се чудеше да звънне ли или не, и му се обади с усмивка. И на вратата си го посрещна с усмивка и от дървото го отвърза усмихната и кокореч ядоха, пак беше усмихната, а не както във втори епизод когато той отиде в холдинга при Мурат,  и я помоли да го пуснат. Изобщо променя се и тя и той. О и когато го намери на сутринта след като го бяха нападнали, също беше усмихната и благоразположена към него. И това Кемал го забеляза когато тя тръгна към кантората на Мехмет без изобщо да се замисли.

Уф, олях се. Сори.  Simple Smile

# 560
  • София
За Кайп- аз не можах да разбера защо Йозлем покани Мехмет в тях? Тя му каза, че Кемал е отишъл в полицията и това ли беше?

За трети епизод ли? Покани го у тях, защото искаше да му каже, че Кемал е бил в полицията, и че по този начин това негово посещение там излага на риск Керем. Иначе съвсем спокойно можеше да се срещнат в някое кафене например, но филм да става  Simple Smile  нали трябва да се влюбят.

А Йозлем отдавна всъщност не е секретарка/асистентка на Кемал, бивша такава му е. В момента е повишена на ръководен пост, но не мога да се сетя какъв точно. Иначе хич не ми е странно, че е станала през годините близка приятелка на Лейля. За мен Йозлем е един объркан и самотен човек, който не знае какво да прави с живота си, и непрекъснато прави грешка след грешка. Носи пред околните маска, а истинската си същност крие. Единствено пред Мехмет я усетих истинска, може би защото се влюби в него. Той пък и подейства като лекарство, започнахме да виждаме Йозлем такава каквато е само в негово присъствие.
Жалко, че не го продължиха, защото съм сигурна, че много неща още щяха да ни покажат, че да не се чудим за тях сега. Със сигурност щяхме да разберем как е започнало приятелството на Лейля и Йозлем, защо е започнала тя връзка с Кемал, влюбена ли е била или просто се е поддала на самотата си, кое е семейството й и каква е причината да е в лоши отношения с него..... Тази история задължително се нуждае от продължение! За жалост обаче, май никога няма да го получим.  Sad  Дано бъркам, вече продължиха един спрян сериал (вчера започна отново), от полусезона още един спрян продължава, дано някога решат да направят същото и с нашия Кайъп.  Praynig

Едно кратко фрагманче ви пускам сега, на игралния филм за живота на Кязъм Коюнджу. Не го считам за спам, тъй като в него играят Елена Виунова (Дора), и двама от Ulan Istanbul - Севтаб Йозалтун и Еркан Колчак Кьостендил, както и Ръза Сьонмез Джеват от Benim Adım Gültepe.

YAĞMUR Kıyamet Çiçeği Official Teaser 2

http://yagmurkiyametcicegi.com/
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 21:54 от zarani

# 561
Наричай ме вече Хиджран - фрагман 4, епизод 1, бг субс
http://vbox7.com/play:be13ccf270

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 20:32 от BaMbIto

# 562
  • София
Първият епизод на ''Моето име е Гюлтепе'' с английски субтитри
http://sales.kanald.com.tr/series/the-outsiders#/series/the-outsiders?t=1

Явно извън Турция ще го продават под името The Outsiders.

Benim Adım Gültepe 3.Bölüm Fragmanı
http://video.kanald.com.tr/benimadimgultepe/3Bolum-Fragmani/25877

Пускат фрагмани по нощите!  ooooh!  Но ми хареса  Simple Smile  Видяхме затвора, сега е ред на болницата. Joy  hahaha  
Ешреф може и да излезе мъжа на Мезийет  Joy  А аблата й, май и с двамата й мъжове ще си е имала вземане даване. Нещо друго по предвидимо не можаха ли да измислят, та все набутват сестри между един мъж!  Close  Като изключим тази история от сериала, другите и .... Сейфи  Heart Eyes  са ми ОК за сега.

# 563
# 564
# 565
  • София
Първият епизод на ''Моето име е Гюлтепе'' с английски субтитри
http://sales.kanald.com.tr/series/the-outsiders#/series/the-outsiders?t=1

Явно извън Турция ще го продават под името The Outsiders.

Benim Adım Gültepe 3.Bölüm Fragmanı
http://video.kanald.com.tr/benimadimgultepe/3Bolum-Fragmani/25877

Пускат фрагмани по нощите!  ooooh!  Но ми хареса  Simple Smile  Видяхме затвора, сега е ред на болницата. Joy  hahaha 
Ешреф може и да излезе мъжа на Мезийет  Joy  А аблата й, май и с двамата й мъжове ще си е имала вземане даване. Нещо друго по предвидимо не можаха ли да измислят, та все набутват сестри между един мъж!  Close  Като изключим тази история от сериала, другите и .... Сейфи  Heart Eyes  са ми ОК за сега.
Wow!!!
Сейфи видя Гюлюмсер и Халил ! 
Става все по-интересно!
Наш Сейфи май ще е пазителя на тайните!

# 566
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Мехмет и Йозлем  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Скрит текст:
Това е първият клип, който правя. Надявам се, че се е получил.

# 567
Ама страхотен ти е!  Hug

Новия фрагман е супер интересен. Това ли се оказа- Ешреф е мъж на Мизийет? И сина й ли е от него? Много грозно момче за да е от Ешреф  Mr. Green

Да, явно Сейфи се оказва главно действащо лице в дизито!
А това момче  Фефзи много ще страда  Sad

# 568
  • София
Ама страхотен ти е!  Hug

Новия фрагман е супер интересен. Това ли се оказа- Ешреф е мъж на Мизийет? И сина й ли е от него? Много грозно момче за да е от Ешреф  Mr. Green

Да, явно Сейфи се оказва главно действащо лице в дизито!
А това момче  Фефзи много ще страда  Sad

И не само Февзи, всички много ще страдат, според мен най-вече Сейфи той ще е между чука и наковалнята.
Според мен бащата на Февзи в миналото може да е направил нещо с някоя от познатите ни в сериала жени! 

# 569
А пък на теб колко ти у хубава новата премяна  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт