За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 35 003
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз нямах предвид инстантен чай, а някакъв съвсем лекичък нормален чак, слабичък направен. Може и  наистина  такъв вид "компот"...

# 631
То и аз не съм им фен на тези гранулираните, но понеже всички приятелки даваха от тях и децата им много ги пиеха и за това смятам, че сигурно ще му хареса. Иначе моят син си пиеше натурален чай от анасон и копър и даже го предпочиташе пред водата Simple Smile.
Но да идеята на Деси за варените плодове е добра  Peace

# 632
Може би е вариант да свариш плодове (примерно, ябълка или круша) със съвсем мъничко количество захар (или дори по-добре без нея) и да сипваш по малко от това "компотче" във водата, при всички положения ще е по-добре от Хипп  Peace

Чудна идея е това, не се бях сетила, благодаря Деси   bouquet Hug

# 633
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Извинете, че тук, но съвсем се шашнах. Родилка съм на 5 дни и не мога да открия телефона на др. Любенова 14 поликлиника. Избрала съм я за педиатър.
Много благодаря!

# 634
Момичета, да ви попитам черните капки за нос, които приготвят в аптеките, колко дни са годни за употреба?

# 635
  • София
7 дни.

# 636
  • София
Здравейте,
Извинете, че тук, но съвсем се шашнах. Родилка съм на 5 дни и не мога да открия телефона на др. Любенова 14 поликлиника. Избрала съм я за педиатър.
Много благодаря!
Звъннете в поликлиниката
Цитат
"ДКЦ 14 СОФИЯ" ЕООД | гр. София, Район Триадица, ул. "Д-р Стефан Сарафов" №7 | тел.: 02 9523775

Телефонна централа: 02 9523775 • РАБОТНО ВРЕМЕ: 7.30 - 19.30

# 637
Здравейте! Синът ми в на 1г. и 5м. Днес му биха ваксината за 1г. и 4 м. Преди малко при преобличане забелязах ситни червени пъпчици от двете страни на тялото му. Не го сърбят, защото не се чеше, намазах го с Фенистил. Чудя се дали е някаква реакция, или е нащипан от буболечка?

# 638
  • Бургас
Добро утро, момичета. Имам един въпрос, моля кой е запознат на ми отговори. Преди 5 дни родих дъщеря си със секцио (ако има значение, отидох във болницата със изтичащи води и нередовни контракции). Като я родих, ми казаха че всичко с детето е ОК и няма никакви проблеми. На епикризата обаче, се стреснах от това, което пише, а именно - Средна и умерена асфиксия при раждане.  Апгар на първата минута е -7, на петата - 9. Благодаря предварително!

# 639
Сесил,детенцето ти е имало проблеми с дишането  в началото.Но теста който му е правен,а именно Апгар,говори че всичко е наред.Този тест проследява различни функции на организма като дишане,рефлекс,кожа,мускулен тонус.Скалата му е от 1 до 10,наред си е детето,не се панирай а му се радвай.

# 640
  • Sofia
МОето дете се роди с абсолютно същия АПГАР при секцио. Сега е на 11 м и със сигурност нищо му няма.

# 641
Малкият сутринта кихна и изкара едни бели, млечни сополи. Възможно ли е от погълната паста за зъби, защото малко преди това ги търкахме. Няма признаци за настинка или нещо от сорта...  newsm78

# 642
  • Sofia
Съмнявам се newsm78

# 643
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тук, но все пак ще питам. Преди няколко дни една майка ококори очи като й казах, че детето ми е 78 см на 8 месеца. Вкара ме в едни размисли дали все пак не върви твърде дълга и започнах да гледам из таблиците за ръст какви са нормите за възрастта й. Естествено таблиците се различават като норми и затова реших да попитам тук. Нормален ли е този ръст? Може да звучи глупаво, но съм в чуденка. newsm78

# 644
  • София
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тук, но все пак ще питам. Преди няколко дни една майка ококори очи като й казах, че детето ми е 78 см на 8 месеца. Вкара ме в едни размисли дали все пак не върви твърде дълга и започнах да гледам из таблиците за ръст какви са нормите за възрастта й. Естествено таблиците се различават като норми и затова реших да попитам тук. Нормален ли е този ръст? Може да звучи глупаво, но съм в чуденка. newsm78

Моето на тази възраст беше 72, но той не е висок по принцип, така че 78 за девойка ми звучи съвсем ОК  Peace. Зависи също така и вие (родителите) колко сте високи.

Общи условия

Активация на акаунт