Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 173
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Оо извинявай, малко са назад с информацията  Laughing  Embarassed
А душ геловете пробвахте ли ги? Изглеждат много добре.

# 61
# 62
  • Sofia, Bulgaria
за пъпки препоръчвам това мазило http://afya-pharmacy.bg/product/2681/imeks-imex-maz-5g.html
ползвам една опаковка вече втора година, ако не и повече - намазвам примерно цялото чело когато се обрина и на другия ден съм като порцелан, хубавото е че е с цвят на фон дьо тен и не е проблем дори и да излезна с него.

# 63
  • София
Аз най-накрая се добрах до мултиактивния серум на Пирин Дриймс - от една аптека в Люлин.
Доволна съм.

# 64
  • на последния етаж
Какъв е този мултиактивен серум - разкажи повече, моля.

# 65
благодаря на всички за предложенията за мазане на пъпки  Peace
предполагам ще взема едно две неща за проба и то ще си покаже   bouquet

# 66
И аз се включвам с направено наскоро от мен откритие за този балсам Спасатель forte - натурален козметичен препарат за бърза помощ при различни увреждания на кожата.

Купих го от аптека "Марешки" за около 4 лв. За сега е изпробван и се справи успешно с изгаряне от мазнина, със слънчево изгаряне или по-скоро със слънчева алергия, както и пъпки от комари  Peace Повече информация

# 67

Ползвам тази пяна за бръснене на Балея, струва 3.50 лв. Но не мога да съпоставя с друга, защото не съм изпробвала. Доволна съм, но ако някой може да сподели и за друга, ще се пробва  Laughing Laughing

# 68
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз ползвам друга на Балея и е приятна:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/07/balea-summer-garden.html

# 69
  • Варна
И аз днес си взех подобен гел на Балеа, само дето е с кокос Party Party като го пробвам ще споделя.

# 70
  • Варна
Аз имах този с кокос.Малко е неикономичен,но иначе е мн приятен(миризмата най-вече Simple Smile ).
Днес си взех този крем на Eveline.Като се зачетох в къщи,има всякакви парабени,петролиуми.. пфф,май пак не съм доволна от избора си на крем Confused

# 71
Аз имах този с кокос.Малко е неикономичен,но иначе е мн приятен(миризмата най-вече Simple Smile ).
Днес си взех този крем на Eveline.Като се зачетох в къщи,има всякакви парабени,петролиуми.. пфф,май пак не съм доволна от избора си на крем Confused

И аз си взех крем на Евелин. С вредни съставки, но добре ми се отразява на кожата, добре матира. Но пък консистенцията не ми харесва. Между гел и крем е и трудно го взимам от бурканчето. Доволна съм от хидратиращия крем за лице на Биотен. Два пъти съм си го купувала. Иначе любим ми е хидратиращия на Уриаж, но той не е за тази тема.
Благодаря на момичетата, които споделиха от кои продукти са доволни против пъпки. Имам проблем от време на време с "вътрешни" пъпки. Няма спасение...Купих си локалната терапия на Боди-Д, мисля че серията беше Биле(може и да се бъркам в момента), но не съм доволна! Никакъв ефект, само леко скрива пъпката. Чувала съм за стрит аспирин и крем Здраве. Един път си слагах, като че по-бързо минават...И друго - мая за хляб, от тази на кубчета. Един път се прави седмично и се "презастраховаш" от подобни неща, но лично не съм пробвала. Смятам да опитам, че откакто не пия Диане 35(замених ги с Логест), нещата с лицето не са особено естетически изглеждащи...
Това кремче Имекс ми вдъхва някакво доверие и ще си го купя.

# 72
# 73
за пъпки препоръчвам това мазило http://afya-pharmacy.bg/product/2681/imeks-imex-maz-5g.html
ползвам една опаковка вече втора година, ако не и повече - намазвам примерно цялото чело когато се обрина и на другия ден съм като порцелан, хубавото е че е с цвят на фон дьо тен и не е проблем дори и да излезна с него.

Активната съставка на това мазило е антибиотик (тетрациклин) и не е хубаво да се използва често, въпреки, че е с локално действие.

# 74

Активната съставка на това мазило е антибиотик (тетрациклин) и не е хубаво да се използва често, въпреки, че е с локално действие.
И трябва да се ползва и купува само след консултация с лекар. Да не говорим, че един от страничните ефекти ( който със сигурност се появява ) е пожълтяване на зъбите

Общи условия

Активация на акаунт