Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 787
  • 704
  •   1
Отговори
# 15
Кое точно е това олио? Сега ползвам пилинга на Рефан, но искам да пробвам нещо друго.

# 16
Ето за този:
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … eling-424581.html

И да, аромата, забравих да пиша за него. Много траен, усещах го сигурно 2 часа и повече след като се бях изкъпала, не ми се беше случвало с друг продукт за тяло до сега.

# 17
Lemy- мерси.
Ще се взема

# 18
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пяната с ябълка и лайм на Алверде не е лоша, но не се справя добре при мазна кожа.При някой с нормална ще е ок.Повече подробности в поста:

http://beautifullsin.blogspot.com/2014/08/alverde-beauty-fruity-3-in-1.html

# 19
Момичета препоръчайте ми антицелулитен гел или нещо за борба с целулита , нормални килограми съм , но септември съм на море и искам малко да загладя крачетата  Laughing
А този скраб с морска сол и аз съм му хвърлила око , но в момента ползвам един с кафе ( не ми харесва , но ми е почти пълен) та чакам с нетърпение него да свърша  Rolling Eyes

# 20
Да похваля този балсам за ръце на Essence - останах супер доволна!

# 21
  • Пловдив
И аз ще се замисля за пилинга Peace

# 22
Благодаря за новата тема.  bouquet Записвам се сред доволните от новото пилинг олио на Балеа. Peace

# 23
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

От кремовете за около очи много съм доволна от Дева с витамин C.

# 24
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Някой пробвал ли е серум за сгъстяване на вежди на Alverde? Моля за мнение.
Има ли някакъв друг продукт с подобно действие, който да ми препоръчате?
А също така искам да си взема дълбокопочистващ шампоан. Ако има на тези марки от които сте доволни, моля да споделите?

# 25
  • София
Някой пробвал ли е серум за сгъстяване на вежди на Alverde? Моля за мнение.
Има ли някакъв друг продукт с подобно действие, който да ми препоръчате?

И мен ме интересува!  Grinning

# 26
Някой да даде отзиви за CC крема на Essence? Гледах го тези дни и много му се чудех. Струваше ми се, че стои доста сухо или греша? Дали е подходящ за нормална към суха кожа?  newsm78

# 27
Някой да даде отзиви за CC крема на Essence? Гледах го тези дни и много му се чудех. Струваше ми се, че стои доста сухо или греша? Дали е подходящ за нормална към суха кожа?  newsm78
Писала съм ревю за него, мжоеш да го прочетеш тук
При мен не стои сухо, не се събира в гънките, а за суха кожа не знам - моята е смесена към мазна. Защо не пробваш от тестер?

# 28
Благодаря, Coral!
Сега ще прочета блога ти. Пробвах от тестер, стори ми се доста сух и малко по-тъмен от моята кожа. Но на мен всички мазила са ми по-тъмни. Единствено на Алверде компактния грим ми пасна, номер 1 - най-светлия и затова се чудя дали пак него да си взема или някой друг /че тоз на Алверде не е от най-издръжливите, но бива горе-долу/. Сега съм с на Манхатън матиращия за суха кожа, най-светлия, който също ми е леко по-тъмен от естествения цвят, но без фрапираща разлика. И него си го взех за втори път, но ми се иска да разнообразя с нещо, още повече, че на Манхатън почна да ми идва малко сух, той е матиращ. И сега се чудя кой нов да си взема, с който да не лъщя като тиган намазан с олио, но и да не ми е сух.  Thinking

# 29
  • София
Бижу, пробвай лака за устни на Катрийс http://www.catrice.eu/bg/produkti/ustni/chervilo-glanc-za-ustni.html . Вярно, че не е с такава плътност като на Римел , но все пак е нещо подобно.
Имам го. За мен не си приличат изобщо като текстура и усещане. И той ми харесва, но Римел си е точно течно червило с чуден гланц и усещането, което ми носи, е по-приятно от лака на Катрис.

Привет Бижy!

Може и да си пробвала, но лака за устни на ART DECO никак не е лош.   bouquet

Извинявам се за Off a

Общи условия

Активация на акаунт