Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Не знам аз ли се втелявам или...
Притеснявам се, че Надя спи прекалено много. Става въпрос за сън от 23,00 до 9,00, ако не я будя. Когато я събудя в 6,00 да се нахрани, после си доспива до 10,00-10,30 часа. Следобед също обича да си поспива - прави разлика 4-4,5 часа между яденетата.  Rolling Eyes
Чудя се да се обадя ли на док или да чакам ДК на 16-ти.  newsm78

# 661
Да  попитам вашите бебчета дали хъркат newsm78 моето снощи го чух за първи път и напрашо се стреснах Thinking

# 662
И Теди обича да си поспива. Някои дни спи по-малко, други повече. През нощта доскоро се будеше в 4-5-6 да яде, но от няколко дни се буди чак в 7-8. Сега пак спи, просто е поспалива явно  Grinning. Но пък за ядене се буди през деня през 3 часа като по часовник Peace

# 663
Никола ако няма биба в устата там са му ръцете, но е спокоен, спи добре, съмнявам се да е от зъбите това лигавене.
Везничка, имам разтеглив слинг шал от Зилана, за малко бебе е идеален. Другите сама си ги ших.

# 664
Здравейте!
Не знам аз ли се втелявам или...
Притеснявам се, че Надя спи прекалено много. Става въпрос за сън от 23,00 до 9,00, ако не я будя. Когато я събудя в 6,00 да се нахрани, после си доспива до 10,00-10,30 часа. Следобед също обича да си поспива - прави разлика 4-4,5 часа между яденетата.  Rolling Eyes
Чудя се да се обадя ли на док или да чакам ДК на 16-ти.  newsm78

Деси, Дари спи от 22.00 до 9.00, като аз я будя към 5-6 за 20 мин. да ми облекчи гърдите. После заспива към 10 и спи до 12 Joy Joy Joy Следобед пак си поспива Simple Smile

Везничка моят слинг е такъв:

Скрит текст:

# 665
Деси и при нас е такар в определени дни става особено поспалива.
Няколко пъти вече ни се случва да заспи в 5 следобяд и да се събуди в 5 сутринта. И след час пак да си поспи 2 часа. Но ако не ми отказва цокане не се притеснявам (тя си суче в просъница без да се буди).

# 666
Благодаря ви за отговорите за слинга, още се чудя незнам дали ще ми е удобно Simple Smile

За съня и ние спим по много вечер заспива към 21 и спи до 4-5-6 часа сутринта всеки път различно , става яде и после спи до към 9-10 и след това вече е будна до следобеда и има само кратки дрямки като се умори от игра или от цокане. днес тъй като е по хладно спа повече аз чак се учудих почваше да си цока пръста и после я намирах заспала Simple Smile)) смешна гледка Simple Smile

# 667
Gaggi, защо не пуснеш една микробиология на секрета? Ще стане ясно какво е  Peace
В петък сме на очен и ще поискам.

Има ли още някой с Памперс трети размер? Минахме на тях, че двойката ни умаляха, за сега нямаме проблем с кожата, НО! -  днес усетих, че се е навлажнило панталончето в зоната на памперса, преобух, смених - новото панталонче след два часа пак беше така! Събух го и опипах самия памперс отвън беше влажен  Shocked  Shocked Shocked Някой с подобни впечатления или съм попаднала на кофти пакет?

# 668
Деси и при нас е такар в определени дни става особено поспалива.
Няколко пъти вече ни се случва да заспи в 5 следобяд и да се събуди в 5 сутринта. И след час пак да си поспи 2 часа. Но ако не ми отказва цокане не се притеснявам (тя си суче в просъница без да се буди).

Мирче а не я ли преобуваш? Слави се буди от пустото преобуване, сеща се, че е гладен и надава вой... нямам шанс да го нахраня без да го събудя  Tired

# 669
Петър, както знаем не спи. През деня дремва за около час-два. Вечер, ако искара 6 часа е чудо. Ей, сега баща му се мъчи да го приспи, че да седнем да вечеряме заедно, а не на смени. По цял ден се кокори и иска да се занимава с нещо р.е някой да го занимава  Laughing За капак от тази рехабилитация вместо да се прибира уморен, както си мисли Тонев нашия е отворил ей такива очи  #Crazy  hahaha

Не е кофти пакет. Всичките им са такива. По-рано се бях оплакала в темата. Писах и на тези от Памперс във Фейсбук. Препратиха ме да се оплача на някакъв мейл. Какво ще направят още не ми е ясно. Ние имаме за още няколко дни и ги разкарвам. От това, което видях във Фейсбук доста майки имат съшия проблем. Не знам какво са сбъркали с 3-ката. Досега бях много доволна newsm78

# 670
  • Шумен
Е значи да не купувам тройка на памперс другата седмица ще трябва да вземам ама като казвате сега...какви да купя сега аз съм си доволна от памперс  newsm78

# 671
И аз се бях засилила на Памперс 3-ика,че имам съмнение ,че на Маги Пуфиса не и понася(все е зачервена) Whistling
Някой отзив за Молфикс може ли да даде или за друга марка?
В краен случай ще взема един ПремиумКеър да видя ще има ли подобрение Blush

# 672
Аз съм много доволна от молфикс  Peace

# 673
  • София
Алекс също не спи. През деня, ако имам късмет спи 2-3 часа сумарно, вечер заспива късно, към 23 ч.  и спи до към 3 и после го взимам при мен и си го въртя ту на лявата, ту на дясната! Mr. Green Ама баткото се будеше на всеки час, та сега си е направо рахат!

Ние също сме на памперс 3, нямам проблеми, но както споменах съм ги купувала от Англия.

И на Алекс ръцете са до лактите в устата, точи лиги, ужас просто...!

# 674
Да кажа и аз за слинга, който ползваме - от типа на този на До-ре-ми е (еластично трико шал) и както вече  съм споменавала, той ми е единственото спасение при силни колики..., ноооо уви май скоро няма да се побира в него моят дундьо Mr. Green  А в кенгуру го  пробвах - хич не му се нрави засега Rolling Eyes

Памперсите на Памперс 3-ка потвърждавам, че не биват - освен пропускането, на едното краче, където ластиците явно са трили повече, от тези прехвалени  пеленки ни се беше образувал обрив Crossing Arms 3-4 мазила смених докато нацелих такова, което да го повлиява, но пълното изчистване настъпи едва след като окончателно разкарах модела и го замених с Бочко, от които съм супер  доволна и препоръчвамHands Thumbsup Чак ме е яд, че  се  презапасих по-рано при една промоция и взех кашон Памперс 4-ка (заради твърде бързото израстяване на 2-ката, реших, че същото ще е и с 3-ката, та грабнах 4-ка smile3560 ). Още до този размер не сме стигнали, но ще дам отзиви по-нататък дали и той е същата кофти партида Whistling

Общи условия

Активация на акаунт