Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 525

Кенан е присъствал на официалния прием

И е с такава мазна усмивка, #Cussing out   и   аха  всеки момент ще падне на колене Joy Joy Joy пред  бащицата. Противно ми е подобно поведение

След сапунените излияния с познания  в областта на  ,,био флората,, в Истанбул в  заседателната залата сега  е  нужна подкрепа и от властимащите.

# 526
Здравейте мълчаливки!  Hug

Към многото снимки на Мурат да добавя и още

Приятен ден!

# 527

Обобщение на Рoyraz  Кarayel  /в превод какво ли значи/

Източник  http://newbilgim.blogspot.com.tr/2014/09/poyraz-karayel-tantm-fragman-yeni.html
Скрит текст:
Любов и омраза, приятелство и вражда, които са настъпили в най-екстремните на доброто и злото "Poyrazlar Kolli" в темата, както следва: Poyraz, един човек, който е видял на дъното. Обичаше живота, пази семейството всичко, професия, загубил жена си и сина си. Всички от тях са оцелели през вълните с въпрос. Може много обичан син, бащата в отчаянието си мислех да получите от Unsal, бивш главен Мумтаз да получите на сина си, което го прави една оферта. Бахри от Оман ще бъде в непосредствена близост до шефа на мафията и ще предоставя информация за него. Poyrazlar отчаян, е принуден да приеме офертата. В същото време, той се запознава с момиче е Aysegul. Североизточен вятър, е експерт в собствената си глава в беда, Aysegul също добавя в неприятности е успешна. Дуото бяха като всяка друга от първия момент. Въпреки това, тези двама ранени, уморени и самотни хора обичат да изглежда невъзможно. Защото Aysegul, Poyrazlar Оман Bahru е дъщеря на шефа и освен това Poyrazlar е необходимо да се запази истината от Aysegul.Невъзможно за цялата любов, всички приятелства, предизвикателни всичко, което се изпитва неумолимата враждебност Poyrazlar Southwind, необичайни герои, черен хумор и оживена фантастика, с екраните на Канал D ще се свържат публиката. Нашият сайт е бил наблюдаван, всички права на излъчващите орга.

# 528
# 529
# 530
Ели, нищо не разбрах от описанието за сериала на Бурчин, но нямам и намерение да го гледам без превод. Същото важи и за сериала на Ибо. Толкова много сериали има, които започват сега, отделно тези, които продължават с нови сезони, че мога да погледна само някой, който има някакъв превод, иначе нямам нерви. Само се ядосвам, че всичките ни сускунларци започват да снимат нещо - дори и Ибо/Гювен си има сериал, само Мурат никъде го няма.

Ванина, тя книжката е с предсказания - всеки я разлиства и си развихря фантазията в каквато посока му идва отвътре.  Laughing

И Сарп ще се включи в Хулиганът, там ще се събере сериозен екип от Езел - Кенан, Ръза, Сарп и режисьрът Улуч Байрактар. Да си бяха взели и Джансуто да трови нервите на съдия Фериде, щеше да е най-добре, ама не би.  Mr. Green Сарп си е качил една снимка в инстаграма преди малко - симпатяга е, точно като за Лили  Grinning Като гледам, още разпуска...

Bak dalgana...

# 531
И в инстаграма на Хиджран качиха нова снимка преди малко - Аслъ с поредната забрадка  Laughing

# 532
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
 wavey wavey wavey wavey wavey
Ринка Hug, а що хортуват на колажчето нашите хора newsm78 newsm78

Ели Hug, Пойраз не е ли името на героя на Илкер От това дето Гуглето ти го е дало мернах с интерес само „ необичайни герои, черен хумор и оживена фантастика“. Дали превежда правилно  newsm78 newsm78 И нещо друго май ще има – преплитане на любов и омраза  Rolling Eyes Peace Ако е така ще е интересно може би newsm78

От последната сводка с папараците разбрахме, че Мурат бил си хапнал тук. Не беше ли този МОЛ мястото където без малко щяха да се засекат Яска с количката и Чичекчето в един от епизодите newsm78 newsm78 newsm78

Алекс Hug страхотна снимка на Сарпчето си ни донесла. Много настроение носи  Heart Eyes Laughing

На Аслъто поне вратлето показват да се очертае нещо като секси селянче  с дебели вежди и големи очи:35: Joy hahaha

А за сериалите и аз само надниквам насам натам и чакам да видя какъв е интереса за превод. Щото мен в това ме няма хич. И съм си пълна готованка Joy hahaha

# 533
Ванина и  мен ме заинтригува  Пойраз.
Както казва Алекс от това което  превежда Гугъл нищо ясно няма, но пък ми харесва визията въобще на фрагмана , съвременно и по близо до моите възприятия.
 Аслъ я кордисаха от забрадка на забрадка,  Мете със сакото на рамене - не ми се нрави , а и без превод съвсем нямам желание за напрягане.  Никак не ме заинтригува ни поглед ни излъчване на градски тарикат, дано ме опровергае с играта си.

Карадай ще се превърне  в събирателна на безработни артисти, от тук и там. Струва ми се първоначалната идея ще се измести от отмъщение на всяка цена със средства няма значение какви, стига всеки да си послужи заслуженото.То няма лошо по принцип в това, но методите са важни, на огъня с огън или на мръсотията с умен подход, разум.
Обичат съседите радикалните действия- оръжие, юмруци, при тихите пък тоягите влезнаха в действие. Не ми допада, предпочитам задкулисни ,интелигентни ходове , работа с  ,,кожени ръкавици,, и постигане на целта накрая.Нещо подобно играе Биркан в КСШ, страхотен е и като артист и като мръсник Mr. Green ходовете са непредсказуеми , но за сега постига своето до някъде, Шура е все още мираж Thinking

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 23:22 от eliNIM

# 534
Ванина,  за хортуването на героите ни не мога да помогна.  Joy Joy Joy
Ели, да си припомним Аслъ без забрадка.  Peace

Скрит текст:
В Kayip героинята на Аслъ да не се окаже свързана с отвличането по някакъв начин?

И Мурат с мустаци и без

# 535
Ринка Hug:
Скрит текст:
топло, топло Joy Joy hahaha

А в новото дизи, ако до Джансуто му лепнат и мустак - ле-ле мале Joy Joy hahaha

Ели Hug оттатък в темата за Кайъп и &...Зарани е сложила линк към една затворена група където имало фрагмана на Пойраз с руски субтитри. Направих опит, регистрирах се, някакъв код получих на телефона си, но как да стигна до фрагмана не разбрах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 536
Утре почва новия сезон на КРА. Аз ще си чакам търпеливо превода. Има слух, че са закупили нашите първия сезон, ама да вярвам ли newsm78 И без това сори, ама гласът на Енгин продължава да ме дразни ooooh! Blush

Кой ли ще е режисьора на дизито на Мурат и Джансу. Да не би да казаха вече преди, а аз да съм забравила. Ей с тоя мъж ми се струваше, че Мурат много се разбираше. То се и вижда от качеството на епизодите, които бяха снимани от него. Както и да е където и да го видя, му свалям шапка. Пък днес го мернах отново.

Може пък да ни се отвори парашута да видим нещо с качеството на Бинбир геджето Joy Joy hahaha hahaha
Още малко си припомних от кухнята Laughing Laughing

# 537
Ванина, според Дженет, режисьор на сериала на Мурат ще е Джевдет Мерджан. Той щял да режисира първите 5-6 епизода на другия сериал на Ендемол с Нургюл и Еркан, а после щял да се прехвърли на сериала на Мурат. Ще видим дали ще излезе вярно. То още самият сериал не е сигурен окорнчателно, та не знам за режисьора...

Трети трейлър на Хиджран - доста по-различен от първите два

http://video.kanald.com.tr/banaartikhicrande/1Bolum-Fragmani-3/25714

# 538
Ванина, благодаря за спойлера,  Hug Hug но можеше да е по-подробен  Joy Joy Joy
Ако е само за мустаци ще претръпнем.  Joy Joy Joy

Скрит текст:
За КПА всички турски медии писаха, че е закупен от БГ канал.
И аз ще си чакам търпеливо превода.  Joy Joy Joy
Снимките от сета винаги са вълнуващи.

# 539
Ринка аз вече мислех, че си надникнала в преразказите по епизодите.
Скрит текст:
И да и не е замесена. За нещо да, за нещо не. Има един момент, в който нещата излизат съвсем извън релси. Точно това е интересното.

Алекс, това за Джевдет Мерджан не го ли опровергаха още преди месеци. Аз мисля, че се каза че щял да остане при Нургюл и Еркан. И все чаках да подскажат нещо за режисьор, композитор, интрига. Та нали ме нямаше известно време, мислех че може и да съм изтървала инфо Thinking newsm78

Тенкс за фрагманчето. Сега вече се убедих защо е с маска Хиджран. Предполагах го, но не се разбираше категорично. Тя  прави стъклописи и явно материалите, които използва са вредни при дишане. Много ми се иска да се намери някой въодушевен от историята и актьорите и да превежда. Разбира се ако наистина е интересно. Но така както виждам Аслъто отново се старае да бъде на ниво. Heart Eyes Laughing

При нас заваля яко. Лека нощ от мене Hug Hug Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт