Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ванина, благодаря за спойлера,  Hug Hug но можеше да е по-подробен  Joy Joy Joy
Ако е само за мустаци ще претръпнем.  Joy Joy Joy

Ринка,  да ти подскажа след топлото на Ванина Йозлем е възела в пъзела Joy Joy Joy Joy
Ауу след Джансу и мустаци, .......пепел ви на мислите Joy Joy Joy Joy Joy Joy макар , че като нищо ще му ги засучат, времето е такова.

Скрит текст:

Представям си как мърдат над устните,  Joy Joy Joy Joy
Ени дали ни чете Joy Joy Joy Joy

Да ни прощава Мурат  Joy Joy Joy Joyама ми втръсна да чакам нещо да заиграе, поне през това време засрича инглиш Heart Eyes и му остана време да  се раздели с Бубето по взаимно съгласие, имал е и време да мисли  Mr. Green
Но стига вече оправи си семейното положение, Бубето цъфти newsm78 .... да започва с работата и камерата, че ще го изядат младоците  един след друг нови и нови.
Няма нищо свободно в природата / дизииндустрията  всяка ниша се запълва

# 541
# 542
# 543
# 544
Две нови снимки на Мурат - Ng Güral Afyon Thermal & Spa Resort

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 00:32 от Alex_B

# 545
Добро утро!  Hug

С малко закъснение, ще оставя едно кафенце и нещо лекичко за похапване, за да е спорен и усмихнат денят ви!
  Heart Eyes Hug

# 546
И един Саваш от момента, в който се запознахме с него. Все още не е ага, но така влезе в сериала, че по всичко си личеше, че, всъщност, си е ага отвсякъде.  Grinning

# 547
  • София
Добро утро момичета  Hug Heart Eyes Hug

Бурчин и Илкер

# 548
БУ, привет!  Hug

Една забавна фотка, която снощи Аслъ е качила в инстаграма си  Grinning

Bak yine canim cekti😂😂 @dolibom #disneyland #paris #lastwinter

Рускините също превеждат Kayip и има преведени вече 8 еп. и са със суб., не е дублаж. Някой, ако няма търпение да чака бг превода, може да погледне

http://serialu.net/poteryannye-turciya/

# 549
Здравейте момичета!  Hug
Успешен ден!

# 550
И от мен пожелание за хубав ден !
Алекс  ,Ринка, Бу
Hug Hug Hug

Цитат на: Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus) Бурчин и Илкер
[img width=64 height=64

Бубето усмивките  дето ги демонстрира цяло лято ми идват в повече и сега , прекалено неестествени. Илкер е до нея,  изглеждат добре и двамата , не е необходимо определени стойки за да привлича вниманието на драгия зрител. На моменти ми е като разглезено момиче.  Няма нужда да ни внушава колко е щастлива и доволна от живота.
Преди да се разделят с Мурат имаше по-сдържано поведение.
Не ми харесва подобна промяна, но коя ли съм аз и кой ли ме пита.Всеки да живее както си иска.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 17:48 от eliNIM

# 551
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Хей привет на бързо Hug Hug Peace

Аз не успях, но Зарани в темата за Кайъп е пуснала въпросния трейлър на Хиджран със субс на руски. Тенкс на Зарани smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 Пренасям го тук защото не всички сускунларки минават през темата на Кайъп. А интереса към Аслъ ни обединява.
Освен че момичето има дарба и желание да се занимава със стъклопис и явно това ще е възможността в сегашно време да се срещне отново с героя на Алиджан се разбира, че в миналото са искали да я оженят за един хубавец от познато семейство в техния край, дето я бил харесал но тя не искала да се жени..
http://inserials.net/turkey-serials/3210-treyler-k-1-serii-seria … russsubtitry.html

Сигурно ще ни представят проблемите на самотните майки, както и неомъжените жени, които трябва да се наложат с професията си  в обществото, ревнивата годеница от богатото семейство, която гледа на съпруга като притежание, приятелство и конкуренция между колеги. такова усещане имам.

Ели, за коментара ти за Бубето +1 от мене. 

Хубав ден и аз ви желая  newsm10 newsm10 newsm10

# 552
Аслъ е качила тази фотка преди малко в инстаграма си и, доколкото разбирам, пожелава успех на колегите си

Hayirli ugurlu,sansi bol olsunnn❤️ @zeyntann @aspasyaa @recaikaragoz @svsilhan vee emegi gecen herkesinnn.

Ели, снимката на Бурчин и Илкер е от рекламата на сериала и вероятно са им казали какво да направят, как да застанат, как да се усмихват и т.н., което е нормално. Но иначе съм съгласна с теб, че извън снимките, свързани със сериала, цяло лято тя демонстрира доста ведро и свободно поведение, сякаш преди това е била възпирана да прави всичко това. И на мен толкова усмивки ми дойдоха в повече. В същото време днес е ретуитнала цитат от Кафка, който не звучи така оптимистично, та не знам къде точно е истината и къде е просто игра:

"Bugün sana ve kendime itiraf etmekte hala fazlasıyla zorlandığım bazı şeyleri suskunlukla geçireceğim."

# 553
Ванина,благодаря за Аслъ иновата и героиня.
Надявам се поне рускините да го превеждат.

В същото време днес е ретуитнала цитат от Кафка, който не звучи така оптимистично, та не знам къде точно е истината и къде е просто игра:

"Bugün sana ve kendime itiraf etmekte hala fazlasıyla zorlandığım bazı şeyleri suskunlukla geçireceğim."

Алекс,   не винаги е така както изглежда, нали?
Истината понякога прозира на повърхността и говори дори през зъби на широко усмихнатата уста

# 554
Мисля, че е същото от преди два дни, метода копи-пейс

CANSU DERE'NİN AYLIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI!

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/cansu-derenin-aylik-k … ak-ucuklatti.html

Общи условия

Активация на акаунт