Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 754
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Е дианка си е поиграла да събере фотките без официален костюм  от пролет-лято на патрона за 2014 година. На мен вече ми поомръзна, ама ето на - като искаме да си го гледкаме наведнъж с брада и без брада, с къси ръкави и ли яке ето го:

А за Джансуто, не и завиждам на известността  ooooh!. Броят й парите на ляво и дясно Rolling Eyes. Ами като имат пари в Турския Ендемол да дават Laughing И на Нургюл дават Heart Eyes За сметка на това обещават страстна лИбов и в двете дизита, та да видим колко възглавници ще редят между влюбените  Joy Joy Joy hahaha

Ето на и Мурат сигурно чака възнаграждение  Rolling Eyes Той не заслужава ли  newsm78 Нали и той ще се целува страстно  Heart Eyes Laughing Толкова пътувания насам натам все със самолети, хотели, храна в МОЛ-ове- ще обеднее момчето и ще му се понижи настроението  Joy hahaha Или за мъжете страстните целувки на екрана са нещо дето не трябва да се заплаща скъпо. Rolling Eyes Laughing

Скрит текст:
Ама спирам да се шегувам, че Кет пак ще ме подхване Blush Joy hahaha

Eто вирнатото носле на Пелин Акил - вечната трета излишна. Все по-хубава става на фотките. Може да доживее славата на Джансу Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 16:12 от vanina707

# 556
Това били нашата Селма, заедно със Синем Кобал. Едва ги познах. Каква бебешка кожа са им докарали и на двете Rolling Eyes Laughing

Но ето тази дама в спойлера, дето я искахме като партньорка на Мурат ми напълни очите въпреки върлинестата си фигура smile3521
Скрит текст:

А това е за Ели да си напълни очите  smile3521
Скрит текст:
Имаш ли я в архива newsm78 Laughing Laughing

И тая дето няма да се отървем от нея. Като восъчна кукла е  smile3521

Но и тя обичала животните

# 557
Ванина, добро дамско ревю си ни спретнала.  Grinning Hug От всички най-много ми харесва Седефчето, но така и не стана партньорка на Мурат. Засега няма никакви коментари за мъжете какви хонорари ще плащат от Ендемол, не знам защо така ги пренебрегват и наблягат само на женската част.

Сарп е качил две нови снимки в инстаграма си - този път само очите му се виждат  Joy Joy Joy Те май по мъжки се разхождат, пийват си и се веселят на някаква лодка - на "текне" са.  Joy  Joy Joy

sarpakkaya@kayaakkaya @iynemliarasbulut @keremfirtina beyyyyy

Abi&Kardeş

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 17:07 от Alex_B

# 558
Ванина благодаря за подаръка.  Имам я в архива си,сладки, сладки са. Двамата направиха зашеметяващо присъствие, без помощта на  възглавници hahaha а тук са на снимки от Бодрум във филм , продуцент Бурак.

Интересна класификация с летните тениски и ризки  на Мурат  и дамско присъствие.
Аз не  харесвам Седеф,има невинно излъчване но незная защо  и не я виждам изобщо до Мурат, но пък Пелин много добре изглежда.

Един известен холивудски артист ТУК,който много харесвам и гледам с удоволствие  е пристигнал в Истанбул.
До колкото разбирам причината е сериала  Вълците, но не свършиха ли вече.
Та същия има един филм който обожавам заедно с Мег Райян

# 559
# 560
# 561
# 562
# 563
# 564
# 565
# 566
# 567
# 568
Алекс, и аз искам да съм на мястото на Сарп, дори може изцяло в мъжка компания. Само някой да ме вози насам натам и да не ми обръща внимание на прическа и тоалет:blush: Heart Eyes Embarassed
Ели, наистина много си пасват Анди Гарсия с Мег Райан. Хубав филм беше Heart Eyes Laughing
Хубави портретчета си ни пуснала. И от хубавата приказка за Аси и Демир тоже Hug Peace

На Аслъто забравих вече броя на забрадките и рокличките на цветенца ooooh! ooooh!

Ама другите парнерки на нашия. Да не ги забравяме де... Включително най- критикуваната Фериде, най-мразената Бурчин, най -неизвестната Акасия

Тия два пръста са май като емблема на  Poyraz Karayel. Я как гледа строго побелелият вече Али от Аси (все му забравям името - Кanbolat Görkem Arslan), сякаш иска да каже- защо не дигате два пръста и вие бе

Аз съм ей в такова настроение, за такава музика – много размазана, много уморена и много желаеща някой ей тъй да ми засвири ( е не точно Joe Bonamassa). Ама не пада от небето. Отивам си в къщи да опна крака Thinking Blush Blush

https://www.youtube.com/watch?v=aLR_bSzPTiY

# 569

Общи условия

Активация на акаунт