Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 769
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
NEW!!!! From Georgia August 2014

# 571
NEW!!!! From Georgia August 2014

# 572
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет Алекс Hug Peace Само ти си на линия май тук и тенкс, че не изпускаш инфо. Аз съм много уморена но продължавам с една тръстика, дето трябва да е готова до петък. Надникнах при КРА за минутка, само да прочета без картинки. Там голяма конушма става. И самоотвержен преводач има. Но аз съм бизи. Просто си припомних за секунда що е конушма с гледане он-лайн Laughing Дизитата почнаха  ooooh! Blush Rolling Eyes

Много хубава усмивка на патрона и много сладко детенце, та го мръднах на бързо малко по така Joy hahaha

Лека нощ от мене Hug Peace

# 573
Добо утро!  Hug

Хубав ден и спорна работа на всички!  Heart Eyes Hug

# 574
Мурат е бил на сватбата на актьора  Ömür Arpacı, който изпълняваше ролята на зевзека Зия в "Буря", а и в полицейския сериал също играха заедно.  Grinning

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 08:23 от Alex_B

# 575
# 576
Здравейте  Hug Hug Hug

След прекрасното начало на деня от Алекс, хубав и ползотворен ден от мен!

Снощи и аз понадникнах в новия сезон при Мете, както  при Туба и Енгин.Там се задържах повечко,защото имаше превод в ефир. Бях забравила какво преживяване е това ,както казва Ванина  много пишещи и коментари естествено различни. Направо ми
домъчня за нашата тема и въобще не писах тук.
И в двете теми пишещите бяха доволни от развитие на действие и артисти.

На мен в Черните пари не ми хареса едно-  Хюсеин ( брата) и другото семейство, някак изневиделица ми дойде, но и е вечо познато в др. сериали.  Има преповтаряне и малко поизтъркан похват.   Може би след няколко серии  и превод на цялата серия нещата ще си дойдат на място.

Туба и Енгин ми харесаха като игра, и най -вече колко добре изглеждаше тя. Насладих се на хубава млада жена от екрана,спокойна,взе под контрол неразумната Нюлифер .Е горе долу това гледах,това разказвам. Ринка може би ще ни подскаже повечко
Обичам да  гледам стилно и елегентно облечена  Туба. В първи сезон имаше леки недоразумения с облеклото, но така ги виждам аз нещата.  По вкус  и цвят таварищ нет Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 13:11 от eliNIM

# 577
Здравейте момичета!

Приятен ден!  Hug Hug

# 578

New from the same wedding !

# 579
Ринка, Алекс  довели сте ни  Мурат -сватбар.
Да е жив и издрав младоженеца, дълги години брак му пожелавам.
Беше сладурче в Буря, с Дурсун са големи симпатяги ,да си умреш от смях  hahaha

# 580
# 581
След сватбата и обикалянето преди това по разни краища на света, беше крайно време Мурат да посети любимото си кафе.  Laughing Ами то чак на мен ми домъчня за снимки с фенове от Старбъкс  Joy Joy Joy

Caddebostan Starbucks- Istanbul

# 582
Една снимка, която Аслъ е качила в инстаграма си

aslienverByyyyy @muhsinakgun 👏☺️ love u

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт