Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
беше крайно време Мурат да посети любимото си кафе.  Laughing Ами то чак на мен ми домъчня за снимки с фенове от Старбъкс  Joy Joy Joy

Caddebostan Starbucks- Istanbul

И на мен Алекс Joy Joy Joy Joy Joy притесних се че отдавна не сме го виждали  от кафето,  hahahaа то знойна дама е прихванал и е отново на линия Joy Joy Joy Joy
Вече мога да си отдъхна Joy Joy Joy Joy

Ринка, Hug Калта   проговори, Mr. Green вероятно наближава повечко да ни разказва за Мурат и Киримли.

На новите снимки изглежда повече от добре,много много ми харесва

# 586
# 587

Аууууууу

# 588
# 589
# 590
# 591
Ели, ще чакаме още малко за да "чуем" пълният разказ на "калта"!

Мурат е публикувал тази снимка в инстаграма си преди малко

Спокойна нощ!

# 592

Ринка, много хубава снимка си е качил Мурат -вглъбен,мислещ,вероятно слуша събеседника си. Обичам точно така да изглежда и  Аслъ ми харесва на снимката.

Хубав петък!

# 593
Добро утро и от мен!  Hug

Времето навън е есенно, но аз пък все още съм на лятна вълна и ви нося малко морско настроение с пожелание за хубав петъчен ден.  Grinning  Heart Eyes  Hug

# 594
  • София

Добро утро, девойки!    Кафенце?

# 595
Ели, и аз го харесвам Мурат на тази снимка. Може би е избрал точно нея да качи в инстаграма си, защото вероятно отговаря на моментното му състояние...

Още малко лятно настроение  Grinning

# 596
Кети, мерси за кафенцето и сладичкото!  Hug

# 597
Може да е кален, но пък е много хубав!  Peace Grinning

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 09:54 от Alex_B

# 598
Може да е кален, но пък е много хубав!  Peace Grinning

newsm03   На   Мурат и калта му отива  love001

# 599
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Мале-е-е, открих я wavey wavey wavey wavey
Ле-ле, съвсем е за зарязване тази тема. Иначе хубави кални снимки сте напускали, ама освен да гледаме забрадки и да ни се припива кафе покрай снимките на патрона друго не ни остава. Ще си хойкаме сигурно по чужбина за известно време, това е  ooooh! ooooh! Blush

Аз бях в една комисия дето си изискваше денонощна работа два дена и две нощи, та нито Гюлтепе съм гледала, нито КРА. Само надникнах за по три-четири минути да видя има ли конушма и ръкопляскат ли фенките. Сега гледам, че всички, които са гледали са доволни и предоволни. След още два дена и аз ще мога да се задържа сред дизитата повечко, дано излязат преводчета.

Нищо не се чува кога ще почне Аслъто, нали newsm78 Или съм пропуснала newsm78
Може да е кален, но пък е много хубав!  Peace Grinning

newsm03   На   Мурат и калта му отива  love001
Обаче вратлето са оставили чистичко Heart Eyes Laughing Ризката как свети, да й се ненагледаш Joy hahaha Трябва да го запазим за Ени такивичък Joy hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт