Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Привет и от мен!  Hug

Започнали сте деня с чудесен поздрав и кафенце.  Hug Аз пък нямах нет от нощес - нали казах, че два дни ще почивам от него, явно и той беше решил да почива от мен, но му се наложи да проработи, че днес вече не е почивен ден и трябва заедно и работа да вършим.  Grinning

Излязло е клипчето, в което участва Нургюл, заедно с Джебраил и Зеки от "Безмълвните", а другите актьори са ми непознати. Доста е шантаво...  Rolling Eyes

Aylin Zoi - Mecaz

https://www.youtube.com/watch?v=621xFPXLOKQ

# 691
Г-жа Нинели качи преди малко две снимки с Мурат в инстаграма си.

As always, very attentive Simple Smile He visited frend's mother in hospital. Tbilisi-2014. - Както винаги, много внимателен Simple Smile Той посети майката на приятеля си в болницата. Тбилиси-2014.

# 692
Алекс    Hug

Душичка....позата говори много за Мурат. Състрадателност,човещина

# 693
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug
Г-жа Нинели качи преди малко две снимки с Мурат в инстаграма си.

As always, very attentive Simple Smile He visited frend's mother in hospital. Tbilisi-2014. - Както винаги, много внимателен Simple Smile Той посети майката на приятеля си в болницата. Тбилиси-2014.

Мурат за пореден път показва какъв страхотен човек е!

# 694
БУ  с нов подпис си, Ханде в последно време е много актуална артистка, попрочетох нещичко за нея, сладурана е.

# 695
  • София
БУ  с нов подпис си, Ханде в последно време е много актуална артистка, попрочетох нещичко за нея, сладурана е.
Наистина е страхотна Heart Eyes Ако ти се гледа нещо свежичко може да погледнеш Слънцата сигурна съм, че ще ти харесат.

# 696
Наистина е страхотна Heart Eyes Ако ти се гледа нещо свежичко може да погледнеш Слънцата сигурна съм, че ще ти харесат.

Мерси, имат ли превод на БГ

# 697
  • София

Мерси, имат ли превод на БГ
Да всички епизоди са преведени, има ги в Аси

# 698
БУ още веднъж благодаря, сега видях.
Темата е много хубаво направена и лесна за ориентиране
След Каяп ще взема да го погледна

# 699
Ели,  Hug БУ  Hug

Ние чакаме Пънар абла да пише сценарий, че и Мурат най-после да започне да снима нещо, а тя се гушка с това хубаво животинче на дивана - да не вкара и някой "Комисар Рекс" в сериала  Joy Joy Joy Снощи е качена снимката в инстаграма.

# 700
  • София
На мен много ми се ще да видя Ханде с Мурат, сигурна съм. че химията ще е на макс!

Пънар да почва да пише сценарии, не да се гали там с животните. И моля, много моля, да гръмне героинята на Джансу още в първа серия само както тя си може! Joy Joy Joy

# 701
Ели,  Hug БУ  Hug

Ние чакаме Пънар абла да пише сценарий, че и Мурат най-после да започне да снима нещо, а тя се гушка с това хубаво животинче на дивана - да не вкара и някой "Комисар Рекс" в сериала  Joy Joy Joy Снощи е качена снимката в инстаграма.

Алекс  Peace да вкарва който иска.
Няма да е зле и куче до Мурат да гледаме, но стига е подпирала диваните.
Много е млада Пънар,от къде и идват такива развинтени истории, фантазията и работи свръхпродуктивно.
 Joy Joy Joy

БУ , Разбрах че са и предлагали роля ,но тя отказала .Иска до януари да си почине.

# 702
  • София
Ами не знам колко е искала да почива защото днес почна снимки на филм, скоро ще почва и снимки на сериал  Joy Joy Joy Снима наскоро и клип и доста фото сесии, та не я знам колко почива Хандеджик.
Много ми се ще обаче наистина да ги видя с Мурат, много ще си отиват.

# 703
Ами не знам колко е искала да почива защото днес почна снимки на филм, скоро ще почва и снимки на сериал  Joy Joy Joy Снима наскоро и клип и доста фото сесии, та не я знам колко почива Хандеджик.
Много ми се ще обаче наистина да ги видя с Мурат, много ще си отиват.
Значи ей  така новини да стават .
Всъщност докато няма официално инфо не може да се вярва на вестници и жълтини.
Успех и желая!
Добре прави след като е вече на пазара ,, няма спиране,, ,да работи ирадва феновете си.
Обичам работохолиците.
  Да се надяваме, че някога ще ги видим двойка с Мурат.

# 704
Ели, аз още от времето на "Безмълвните" се чудех на Пънар как може тази млада жена да има толкова мрачна и кръвожадна фантазия, ама ето - пак ни се падна на нас да ѝ следим вихрените фантазии докъде могат да стигнат  Mr. Green

Трети трейлър на Хиджран

http://video.kanald.com.tr/banaartikhicrande/1Bolum-Fragmani-3/25714

Общи условия

Активация на акаунт