Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Ели, аз още от времето на "Безмълвните" се чудех на Пънар как може тази млада жена да има толкова мрачна и кръвожадна фантазия, ама ето - пак ни се падна на нас да ѝ следим вихрените фантазии докъде могат да стигнат  Mr. Green

Мурат иска да работи с развинтеното семейство,това е и ние щем не щем чакаме. Heart Eyes
Така  беше казал в едно интервю.
Вероятно след личните контакти  и професионалните идват от само себе си.
Сума ти месеци чакаме да започнат нещо ,какъв ли ще този проект ?
Дано доживея да го видя Joy Joy Joy

# 706
Ели, и аз не знам дали ще доживея да започне тоя супервелик проект, а Мурат съвсем ще забрави как се снимат сериали. За две години е участвал в един филм, ама то там се снима по съвсем различен начин. Ритъмът при сериалите е много по-жесток - за една седмица трябва да се появи епизод, който по времетраене е колкото цял игрален филм. И така седмици наред... Той вероятно е отвикнал от този интезивен ритъм, бая зор ще види сигурно в началото. Но ние ще чакаме търпеливо, пък каквото дойде... Първо трябва да се появи премиерата на Kirimli, след това сигурно ще представи официално и книгата, която пише, а после може да дойде ред догодина по някое време и на сериала...

Преди малко е качил нова "кална" снимка - явно вървим към премиера вече...

http://instagram.com/p/sr2Y5QnGc4/?modal=true

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 16:01 от Alex_B

# 707
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет момичета  wavey wavey wavey wavey
Ели Hug, Ринка Hug, Алекс Hug, БУ Hug - накарахте ме да се усмихна Laughing Тенкс Hug Peace

Пънарката с кучето ли сте обсъждали. Тя поотслабна и направо се разхубави от както се ожени. А Керем май само я фотка от тук от там. И я пуска в НЕТ-а да й се радват хората. Thinking

Аз въобще вече не чакам скоро дизи с патрона. Какво повече да го обсъждаме. Ето и Алекс ги е изредила- първо Киримлито, след това книгата, след това предпремиерни фотки и зарибяване. Хойкане насам натам по фестивали може и да има може и да няма. Към март нататък може и да има нещо като първи болюм дето да сбере дружината пред компа. По рано да стане е много малко вероятно. А както се говори, че в световен машаб продуцентите им имат финансови затруднения може да стане - "я камилата, я камиларя" ooooh! ooooh! ooooh!

Ето на и Бугра ме изненадва. Аз за кого го глася, той на коя ще налита Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 708
Ели, много закачливо подписче Joy Joy hahaha Ама после какво ще направи Бурак като хвърли всичко. На кого ще звънне Joy Joy hahaha hahaha

Скрит текст:

# 709
# 710

Ринка, от този колаж съвсем ми дойде на смях. Те наистина ще започнат феновете да си правят майтап...  "ADI YOK" означава според гуглето "НЯМА ИМЕ". А отдолу под това пише "Bir Adi Istiyoruz", което би трябвало да значи "Искаме ли да има име"

Иначе много хубаво са ги спретнали двамката Heart Eyes Laughing Мурат я гледа или с презрение или с възмущение  Joy Joy hahaha И в общи линии май не я иска да я гледа или нещо друго иска да й направи. Всеки случай не и лИбов Joy hahaha

Иначе този който се крие зад "Ахмет-AHMDGL"  (https://twitter.com/AHMDGL/media ) е голям поклонник на сускунларците Peace Peace

Забравих да попитам дали сте забелязали, че режисьора на онова клипче дето го пусна Алекс с Нургюл и двамата сускунларци е първият режисьор на Сускунлар. Оня дето се разболя и ги остави. Аз си мечтая Мурат да снима филм с него, не дизи а филм. Thinking

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 17:42 от vanina707

# 711
Ели, много закачливо подписче Joy Joy hahaha Ама после какво ще направи Бурак като хвърли всичко. На кого ще звънне Joy Joy hahaha hahaha

Скрит текст:

За съжаление на бърза помощ. Joy Joy Joy
 След снимките в морето с Чучулигова сега според ,,някои агенции,, лежи с  с Дг ,,Пневмония,, в болница, след което  се възстановява при мама.
Според други източници пък той е бил вчера с приятели на вън newsm78
Тъй, че на кой звъни  newsm78  той си знае,  Heart Eyes ,/ искам на Мурка да внимава с руския белогвардеец/ Joy Joy Joy Joy

Добра програма сте спретнали Ванина и Алекс на Мурат Joy Joy Joy Joy
Няма що  да бърза,ЙОК  Joy Joy Joy Тъкмо през зимата ще  понъпълне малко , ще да заглади костите  Joy Joy Joy  пък на пролет ще видим Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 18:01 от eliNIM

# 712
# 713
# 714
Ей това да си хубавец значи, че не можеш никъде да се скриеш - ни в морето, ни в болница, ни при мама, ни по сако, ни по гащи Joy Joy Joy hahaha hahaha

Едно щастливо семейство Heart Eyes Laughing

....  Joy Joy Joy Тъкмо през зимата ще  понъпълне малко , ще да заглади костите  Joy Joy Joy  пък на пролет ще видим Joy Joy Joy Joy

Обаче да си кажа, че аз наш Мурко го харесвам малко по стройничък. Ели ти нали не искаш да заприлича на оял се ага от втори сезон на ЛиН. Там в някои от епизодите направо му се личеше закръгленото шкембе. (Сега ще скокне някоя ЛиНка по мене, ама казах го вече Joy Joy Joy hahaha hahaha)

# 715
  • София
Привет момичета  wavey wavey wavey wavey
Ели Hug, Ринка Hug, Алекс Hug, БУ Hug - накарахте ме да се усмихна Laughing Тенкс Hug Peace

Пънарката с кучето ли сте обсъждали. Тя поотслабна и направо се разхубави от както се ожени. А Керем май само я фотка от тук от там. И я пуска в НЕТ-а да й се радват хората. Thinking

Аз въобще вече не чакам скоро дизи с патрона. Какво повече да го обсъждаме. Ето и Алекс ги е изредила- първо Киримлито, след това книгата, след това предпремиерни фотки и зарибяване. Хойкане насам натам по фестивали може и да има може и да няма. Към март нататък може и да има нещо като първи болюм дето да сбере дружината пред компа. По рано да стане е много малко вероятно. А както се говори, че в световен машаб продуцентите им имат финансови затруднения може да стане - "я камилата, я камиларя" ooooh! ooooh! ooooh!

Ето на и Бугра ме изненадва. Аз за кого го глася, той на коя ще налита Joy Joy Joy hahaha hahaha
Вани молим ти се не го искам тоя с Аслъ по никъв начин, адски дразнещ е Буура, хич не ми е симпатичен. Виж Алиджан и Аслъ ще са страхотна двойка  Heart Eyes

# 716
Ванина, не не закръглен, а само малко 3-4 5 кг да  сложи, че понякога от близо в снимките се вижда колко е отслабнал.

БУ защо не го харесваш  Буура, аз пък го намирам за добър партньор с Аслъ, всъщност то по цвят и вкус таварищ НЕТ

Искам нещо да ви покажа

Скрит текст:
Прилича ми на ...циганка

# 717
  • София
Ели - Не го харесвам, добър актьор е, но ме дразни само с присъствието си, може би заради това, че е играла само изроди до сега, не знам, но не го трая  Sick

# 718
Ванина, привет!  Hug И с риск да те разсърдя, ще се солидаризирам с Бу - и аз искам Аслъ да е в двойка с Алиджан, защото Буура не ми е на сърце още от "Незабравима", а и после във "Фатмагюл" и в "Кузей - Гюней" все му бяха такива смотани и гадни ролите.  Grinning

Иначе май съм на път да позная, че всички тези "кални" снимки, дето Мурат ги пуска напоследък, предвещават скорошна премиера. На няколко места е публикувана дата 17 октомври:

http://www.beyazperde.com/filmler/film-226236/
http://sinema.hurriyet.com.tr/kirimli_2885
http://www.sivrisinema.com/film/kirimli-korkunc-yillar/41524/

Само на едно място има друга дата - 12 декември

http://www.boxofficeturkiye.com/film/2012363/Kirimli.htm

Ще чакаме официално инфо, за да видим кое ще излезе вярно, а може да е и съвсем различна дата от тези двете  Joy Joy Joy Но силно се надявам скоро да се появи и трейлър все пак.  Grinning Peace

# 719
Ели - Не го харесвам, добър актьор е, но ме дразни само с присъствието си, може би заради това, че е играла само изроди до сега, не знам, но не го трая  Sick

Аз съм го гледала само във Фатмето и ми хареса. Направи добра игра на лабилен мръсник.
 ,,Север и юг,, не го понасям. Свекърва ми беше у нас болна  и го гледаше, та  някои епизоди съм понаглеждала. Така че от там нямам впечатления.

Алекс
, пишат във фейсбук, че наближава премиерата,за това Мурат ,,пуска толкова кал,,
и каква е лепкава, ужасна

Общи условия

Активация на акаунт