НВ-ВМХ, част 83

• 40 264
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Атари благодаря и на теб , мила ще се опитам да се вкарам и аз  ,но с английският ми е доста трудно   Embarassed

# 226
Атари благодаря и на теб , мила ще се опитам да се вкарам и аз  ,но с английският ми е доста трудно   Embarassed
Аз ползвам опцията на руски, ако искаш пиши на лични да не разводняваме темата, ще ти помогна  Grinning

# 227
  • Vildbjerg,DK
Шоки може и да има, но не и според моята лекарка Laughing Както и да е, едва ли ще ми навреди - ще го пия известно време и ако няма промяна пак ще ходя

# 228
 yulinga , и аз ще се възползвам от твоите съвети  Embarassed .
нещо съм изпуснала защо е тренди да слагате скрити текстове
но да ви кажа, че много тегаво се чете така  Crossing Arms
ти сигурно от телефон четеш, затова... Ами аз го правя , за да не става много дълъг поста и бързо да се изписват темите...

Вери, веднага пробвах в купата ииии, (не четете) стана страхотно на вкус таханче , сложих и малко вода.  bowuu http://prikachi.com/images.php?images/454/7552454x.jpg
Искам също така да ви почерпя за мое здраве, днес помъдрявам. Пожелавам си здраве, сили и добро хранене.

# 229
Честит рожден ден, Зизу! Hug

# 230
Зизу, радвам се, че си успяла, харесало ти е и съм помогнала. Simple Smile

Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти да се сбъднат желанията ти!   bouquet

# 231
Честит рожден ден, Зизу!   bouquet

# 232
  • SA
Зизу, честит рожден ден! newsm59
Много здраве, щастие и успехи!

# 233
Ей, Зизу честит ни рожден ден! И аз съм рожденичка днес  newsm67 Да сме живи и здрави и много щастливи! Успех в начинанията ни към един по-добър и здравословен начин живот! И дано хората се осъзнаят малко и вместо да се чудят на това, която правим за себе си да се вслушат, в това което им се отговаря!

И по случай празника ми сутринта се поглезих с кокосова палачинка, към която добавих и малко кокосово брашно и отгоре си я намазах лекичко с мед... Страхотна стана  Heart Eyes
ПП Малко е ръфната отстрани за проба Grinning

А това са обикновените мъфини с кокосово брашно и орехи, които правих преди няколко дни

# 234
Честит Рожден Ден на празнуващите OneAndOnly и Зизу  newsm59  party023 Бъдете здрави, щастливи, обичани и обичащи  newsm51

# 235
  • В центъра на мръсотията
Честит рожден ден, OneAndOnly и Зизу! Пожелавам ви здраве и много усмивки!   bouquet  bouquet

# 236
  • Vildbjerg,DK
Честит рожден ден, OneAndOnly и Зизу! С пожелания за здраве, късмет и много сбъднати мечти! newsm67

# 237
OneAndOnly, честито и на теб! Simple Smile

# 238
  • София
Честито на рожденничките   bouquet
Искам да помоля за мнението ви за това сирене http://manchego-cheese.com/nutritional-information/ Гледам, че в Кауфланд е на промоция - някой ял ли е такова?  Hug

# 239
  • София
Здравейте, имам въпрос: имам близък, който вероятно страда от панкреатит. Не са му правени все още изследвания, така че не е сигурно, но стандартната диета е нискомазнинна, въглехидратна.
Исках да попитам, дали все пак НВ-ВМХ не е подходящо в този случай?

Общи условия

Активация на акаунт