Новите ни козметични похождения 60

• 79 315
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Младост

# 31
# 32
  • София
Вместо запис да питам някой дали е виждал по магазините душ гелa с мента и шоколад на I Love...?
Да, вчера го гледах в Дъглас   bouquet Мирише толкова готино, на ментов сладолед  Heart Eyes

# 33
Аууу, мерси Heart

# 34

540 Titanium Microneedle Skin Meso Roller Anti Aging Hair Regrowth Scar 2 mm Derma

# 35
Вместо запис да питам някой дали е виждал по магазините душ гелa с мента и шоколад на I Love...?
Да, вчера го гледах в Дъглас   bouquet Мирише толкова готино, на ментов сладолед  Heart Eyes
Много е хубав да и аз го гледах в Дъглас Бургас

Купих всички нови лакове на Перфект, от серията Къпкейк. Горещо ги препоръчвам. За 2.19 лв. Имат много добро качество и ми държат по 7 дни без забележка. Ментовия и синия са просто разкош и правят много силно впечатление. Розовия и прасковения са бледи обаче.
Взех и няколко слънцезащитни продукта на Ла Рош Позе и Piz buin. Heart Eyes

# 36
Подарък, подарен отдавна, но вчера случайно си го открих:

И след един парфюмен следобед, в крайна сметка си взех това, но имам доста още набелязани аромати, които скоро ще взема със сигурност...

P.S.: densi, alena: Тествах и класическия Agent Provocateur и не ми хареса, така че предполагам и онази красота, няма да ми хареса... Мирише ми на цигари, точно както и Черната орхидея, направо ми се  Sick от подобен аромат. Гледам им пирамидите и не мога да разбера от коя съставка ще да е... Но всеки случай повечето аромати на ТФ ми миришат на него (със сигурност без кадифената орхидея, която ми е тотален любимец)...  newsm78

# 37
densi, аз взех точно синия и зеления - искам и лилавия, но тук навсякъде е изкупен  #2gunfire Продължавам с търсенето, а дотогава не смея да се лакирам с другите два (и аз не знам защо)  Joy

# 38
И аз днес си взех "Киковските" Перфекти. Мисля след малко да ги изпробвам. Аз ги взех за по 1,80лв  Peace
За тези, които не знаят за какво говоря, пускам снимките им от наша съфорумка, дано да не е проблем  Peace  Hug
Скрит текст:

# 39
Коралче, как се казва лакът?
OPI Mad as a hatter - Alice in wonderland
Оооо Лудия шапкар. Heart Eyes Един от най- красивите лакове според мен въобще, особено подходящ за тежки празници. За съжаление ми се бели бързо, но обичам да се радвам на красотата му.
Денси, описанието ти ме накара да го пробвам още днес. Наистина стои невероятно... Ще видим колко е траен, аз попринцип не обичам нетрайни лакове, но пък така или иначе бързо ми омръзват... Но сега толкова му се радвам на Шапкаря...  Embarassed

# 40

Шампоан, балсам и олио

# 41
  • Belgium

Оооо Лудия шапкар. Heart Eyes Един от най- красивите лакове според мен въобще, особено подходящ за тежки празници. За съжаление ми се бели бързо, но обичам да се радвам на красотата му.

И на мен ми е любим - беше първият лак, който поръчах от e-bay  Heart Eyes
Но се сваля кошмарно.

От мен:

Heart Eyes

# 42
# 43
# 44
  • Бургас/Пз
Да се запиша и аз Simple Smile

Шампоан, балсам и олио
В кои магазини могат да се намерят??

Общи условия