Новите ни козметични похождения 60

• 79 387
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Simple Smile) И аз се влюбих  в базата за сенки на NYX, даже я харесвам малко повече от Артдековската.
И Milk, и HD-то са ми новите Simple Smile)

http://girlstemptation.blogspot.com/2014/08/artdeco-nyx-hd-nyx-m … 01755000749551556

# 256
  • в 1001-та нощ
Lodsi  Crazy получих сърцетуп  Stop Stop Stop Mr. Green  Интересно ми беше на какво ще се спреш  newsm03  Тази колекция беше яко опюта в другата тема преди месеци, чак се чудех дали нещо ми има, че само аз си харесвам неща  Blush А на живо е супер въздействаща  Crazy

# 257

Здравей...как използваш спрея? Аз го имам от известно време, но нещо не може да се разберем, пръскам го на леко влажна коса след баня, имам чувството че ми я изсушава и я прави твърда на допир. Ти доволна ли си?

Elemaca, в интерес на истината не съм особено доволна от него. Доста го оплюх в темата за Професионалните продукти за коса, ако искаш надникни там.

Ползвам го на много влажна коса иначе изобщо не работи при мен. Не ми втърдява чак толкова косата, но много бързо изчезват къдриците и самия аромат не ми допада. Най-вероятно скоро ще се разделя с него. Ако търсиш хубав продукт за плажни къдрици, за мен това е най-доброто,което съм пробвала:

Благодаря ти, Лу   bouquet
Ще го погледна, аз имам и Curl Spray на Label.M, но и от него не съм доволна. А и двата миришат ужасно  Sick

# 258
  • София
Тази колекция беше яко опюта в другата тема преди месеци, чак се чудех дали нещо ми има, че само аз си харесвам неща
O, и на мен много ми хареса! Единичните сенки са толкова пигментирани, днес цял ден се чудя дали да отида да си избера още нещо от нея  Heart Eyes

# 259
  • в 1001-та нощ
Изобщо не се чуди  Mr. Green За кои умуваш?  Rolling Eyes

# 260
Скоро и ще споделя впечателния, дали наиситна са толкова добри, колкото се говори. И специално за Yachiyo и Itabake, дали са по-добри от еквивалентите им на Нарс. Много са ми интересни и нямам търпение да ги изпробвам! (Благодарение на съфорумка и след малко приключения...)

Hakuhodo Tentsuke

Hakuhodo Yachiyo Medium

Hakuhodo Mizubake

Hakuhodo Itabake Small

# 261
http://apteka.framar.bg/30034818/%D0%B6%D0%B0%D1%8F-%D0%BB%D0%BE … 400-%D0%BC%D0%BB-   Лосион за тяло с какао на Жая   Heart Eyes,крем за ръце с екстракт от олюв на Виктория бюти икрем за ръце с арганово масло на Фонекс

# 262
  • София
За холограмния глос, очната линия-флумастер и едната единична сенка, която ти купи  Mr. Green

# 263
  • в 1001-та нощ
Страхотно око имаш - и трите продукта си заслужават на 100%

# 264
 -  ISO-STRUCTURE

- SLEEP & PEEL

- MESO-MASK

- FILORGA SOLUTION MICELLAIRE ANTI AGE

и любимият ми крем:

- Kрем против стареене с матиращо действие на фитокод

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 19:56 от alex_jp

# 265
Страхотно око имаш - и трите продукта си заслужават на 100%

Ама че сте,във Варна я няма колекцията  Crossing Arms И аз искамммм

# 266
Пристигна ми поръчката от ФЮ  Crazy

# 267
  • Плевен
Епона, чакам с нетърпение отзивите ти  Heart Eyes

# 268
  • в 1001-та нощ
Wow, Веси  Crazy не, не, няма да гледам  Stop Stop Stop

# 269
  • София
О, Веси сподели непременно за четките!
Колко им се канех, но прочетох само 2 ревюта за тях, което не ми бе достатъчно. 5 х ги слагах и вадех от кошницата с намаленията във ФЮ. ooooh!
Иначе са с естествен косъм, на което много държа при четки за очи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт