Новите ни козметични похождения 60

• 79 347
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Извинявам се предварително,може би въпросът ми не е за тази тема,но не знам къде да го задам...Става въпрос за спиралата на Max Factor-Masterpiese,ако някой я е ползвал би ли си дал мнението за нея?Сега е намалена в DM,и ми се иска да си я взема.Искам спирала която не се рони и размазва,но в същото време да е до 20 лв... Confused

Спирала за мигли - 8
Благодаря!

# 496
  • Street of Dreams

и още един лак, на който половин час не намерих снимка Rolling Eyes

# 497
  • Sofia

Такааа, кутията на Пандора, пардон на М.А.С. е отворена. Сега вече ми е ясно кое е тайното оръжие - чаровния Георги, който съвсем успешно можеше да ми продаде и тъмно син коректор  Mr. Green

Шегата настрана, пипнах на спокойствие много неща днес, че все улучвам някаква лудница вътре и набелязах няколко покупки в най-близко време  Flutter

# 498
  • Canada
Скрит текст:
a.l.e.n.a , благодаря  Hug Ще я пробвам тези дни и ще споделя.

Basics 1 така и не успя да ме грабне и не я взех, 3 също няма да я взема  hahaha Като гледам дизайна на 2-ката съм сигурна, че няма да спрат да експлоатират идеята  Mr. Green

Аз единицата с такова нетърпение я чаках, направо я сънувах  Crazy Да си призная- не съм очарована... Идеята ми беше за естествен грим като излизам, примерно с децата в градинките, да "запълня" клепачите  с нещо нюд  Blush Но... не съм впечатлена. Двойката с какво е по-добра?

РуСа-Мамма, за разлика от Basic 1 двойката е с цветове в студената гама. Като качество едва ли се различават особено  Peace

Първите три цвята са ненатрапчиви, останалите могат да се напластят и до по-драматичен ефект. На мен ми харесва палитрата и най-вече ми е удобна именно заради естествения резултат, който постигам с нея  Flutter

Пристрастих се към марката  Mr. Green

# 499
Здравейте, купих си шампоана и балсама на PHYTO - Phytovolume. Имате ли впечатления?

# 500
  • Sofia
Mystery girl, от магазина на МАС в The Mall Peace

# 501
# 502
  • гр. София
MUG Bada-Bing

MUG Pixie Dust

MUG Mango Tango

MUG Simply Marlena

MUG Corrupt

# 503
  • на последния етаж
Foncé, от къде е лосионът?

# 504
  • София
За втори път

# 505
  • Belgium
Heart Eyes (от размяна)

# 506
Здравейте, момичета Simple Smile
Случайно попаднах на Почистващи лентички за лице "Nivea Aqua Effect", ползвали ли сте ги и доволни ли сте? Simple Smile

# 507
  • София
Това на снимката са косми, а не черни точки. Rolling Eyes

# 508
Съвсем са си черни точки, явно нечистени никога преди.. Не съм ползвала лентичките, но от една корейска маска със същото предназначение съм много доволна. Доколкото знам, ефектът от двата продукта е подобен, така че не пречи да се пробват - поне са по-достъпни Peace

# 509

Общи условия

Активация на акаунт