Новите ни козметични похождения 60

• 79 347
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • виртуално
opi william tell me about

joop thrill

# 511
  • Sofia

Каквито и по-скъпи спирали да ползвам, винаги имам и една от тези. Страхотна! Heart Eyes

# 512
  • София
Страхотен крем!  Heart Eyes Досега не бях намирала нещо, от което кожата ми да стане видимо по-добре и да не лъщи (макар да е за нормална и суха).

# 513
  • Canada

Лита, от този сайт пазарувам  Peace

В Канада съм и ми е удобен, но до БГ не знам как ще е доставката.

# 514
Съвсем са си черни точки, явно нечистени никога преди.. Не съм ползвала лентичките, но от една корейска маска със същото предназначение съм много доволна. Доколкото знам, ефектът от двата продукта е подобен, така че не пречи да се пробват - поне са по-достъпни Peace

Здравей! Може ли да напишеш от къде ги купуваш? Благодаря!

# 515
  • виртуално
Съвсем са си черни точки, явно нечистени никога преди.. Не съм ползвала лентичките, но от една корейска маска със същото предназначение съм много доволна. Доколкото знам, ефектът от двата продукта е подобен, така че не пречи да се пробват - поне са по-достъпни Peace

Здравей! Може ли да напишеш от къде ги купуваш? Благодаря!

Корейската марка е Purederm - има ги в ДМ и Елитис
Имат лепенки и маски за лице  Peace

# 516
Аз визирах други, на The Face Shop - поръчват се от eBay Peace

# 517

A доволна ли си от тези лепенки на Purederm? Simple Smile

# 518
Mystery girl, от магазина на МАС в The Mall Peace
Благодаря ☺

# 519
# 520
  • Бургас
Aa Денси описание за палитрата ,моляя  в wish list-a ми е от първите снимки още  Crazy .
И честито  Simple Smile .
Oт тези дни новия BB cream Garnier, харесва ми . Светлият цвят е моя и не е толкова светъл като другуя Bb за мазна кожа, но имам и него и ги смесвам и се получава много добра комбинация .

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 12:19 от deadly_vesi

# 521
Благодаря, да се връща! Heart Eyes Hug  bouquet
 Пробвала съм я само от тестера върху ръка, не и на грим на очи. Единия светъл цвят си е хайлат и не е пигментиран, за сметка на златото, тъмния и червения. Много ми харесват трите заедно, но за вечерен грим. С червеното ще опушвам само и няма да го слагам на цял клепач, защото е ярко и много пигментирано. Сенките от различните палитри са с различна прашливост и доста различен блясък. Тоту е страшно блестяща, просто страшно. Не виждам как ще се прави грим със смесени цветове с нея. за моно става. Шарената Кенди обаче е по-матова, но пък цветовете са като брашно и съответно ще бъде много неикономична.

# 522
  • Street of Dreams
Аз пък ползвам смело червено на целия клепач, но ми трябват идеи за комбинация и опушване с него. Simple Smile

# 523
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

A доволна ли си от тези лепенки на Purederm? Simple Smile

На Purederm, определено са по-добри от тези на Нивея  Peace

# 524
  • Бургас
Densi  Hug мерси  с кеф да я ползваш .
Слагам червено на целия клепач, с черна очния линия , но червеното ми е като на Трафалгар палитрата .
Поръчах нещо, но като пристигне че показвам тук  Heart Eyes голямо мислене беше .

Общи условия

Активация на акаунт