След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Ти не си го забравила, ама и Фахрие да не забравя, че с такъв красив мъж не може да има доверие нито на жена, ни на мъж 35 35
Цитат

Разбира се,че е така....

При това,този мъж пращи от хормони....... Embarassed Embarassed Embarassed. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 106
# 107

Това е хубаво!

# 108
  • Враца

Добро утро!!!  Hug Hug Hug

Цитат
Бурак известно ли е вече с кого ще играе newsm78
Нали излизаха статии

а нали е лице на тв канал

Писаха в статиите преди време, че Бурак е станал лице на компанията "Ай Япъм" с TV канал "Стар ТВ"

А сега рускините коментират, че същата тази компания "Ай Япъм" е потвърдила участието на Фахрие в сериала като Мурка (но дали е вярно - не знам - няма линкове) (сериала нали го излъчват по "Стар ТВ"?)

Така, че и двамата ще работят засега за една компания - ще има взаимен контрол  hahaha hahaha hahaha

Бурак да не е станал и менаджер на Фахрие  Thinking Thinking

# 109

Потвърждение на новината,че Ф ще е Мурка Rolling Eyes
Не мога да повярвам аз все още... Звучи ми сюреалистично. И аз исках да участва,но нали снимите ще почнат септември, а ASB ще се снима до октоври. Да не говорим за това че Мурка ще е 100 пъти по-красива от Шура Thinking Ох да ме прощават феновете й, но ми е толкова безлична,че успях да се принудя да изгледам смо първи епизод.

# 110
Тая история с Шура издиша май newsm78 Мисля си, че може да преразкажат историята по по-различен начин- Шура да е момичето за забавление на Курт, а Мурка-съпругата, която го е дарила с деца и така да се опитат да покачат рейтинга, защото и в днешна Турция е видно, че не се толерира безбрачието. Аз също не изгледах целия сезон, но определено Шура не се хареса на семейството на Сеит, че и на цяла Турция( много често имаше статии, че няма привличане между главните герои).

# 111

Момичета, това снимки на Мурка ли са? Ако са истински нейни снимки си връщам думите назад- ами тя изобщо не е грозна и Фахрие би била чудесен избор, даже и прилика намирам. Thinking

# 112
  • Враца
Този Сеит май ще се влюби в жена си при този избор на "Мурка" и ще зареже Шура  hahaha hahaha hahaha

Лили, наистина, ако това е истинската Мурка, изборът им е много удачен  smile3501

Радвам се, че ще видим Фахрие в по-различна роля - на нелюбима жена, страдаща, депресивна, самотна жена - не може да играе вечно едни и същи роли - любимата жена на някого
Дано само не прекъснат сериала заради ниски рейтинги, че тогава имам чувството, че ще обвинят за всичко Фахрие - тя и без това си е "черната овца" в артистичната им гилдия  ooooh!  Laughing

Цитат
Bonya Qasanova
Korotko ..pishut cto Ay yapim dovno uqavarival Fahriyu na rol Murki no ona poka dumala i nakonec ona dala polojitelniy otvet zriteli uvidyat sopernicestvo mejdu Murkoy i Shuroy ..Napomnim cto Murka budet iqrat jenu Seita kororiy jenitsya po prosbe otca na turecskiy devushke...Utverjdayut cto ona budet polucat 40 000 tl za kajduyu seriyu ..Syomki nacinayutsya uje seqodnya a v efire budet na vtoroy polovine sentyabrya

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 12:06 от mama_an_ji

# 113
  • Враца
Тук пишело, че Фахрие ще стане допинг за Къванч  ooooh!

# 114
Тук пишело, че Фахрие ще стане допинг за Къванч  ooooh!

Joy Joy Joy
Закъсняха Hug

Къванч живее в гората и жени не е виждал... ooooh!

# 115
Тук пишело, че Фахрие ще стане допинг за Къванч  ooooh!

Joy Joy Joy
Закъсняха Hug

Къванч живее в гората и жени не е виждал... ooooh!

Фахрие не е виждал  Joy Joy Joy да не му съсипят само връзката на момчето  Crossing Arms и нейната  Mr. Green

# 116

Момичета, това снимки на Мурка ли са? Ако са истински нейни снимки си връщам думите назад- ами тя изобщо не е грозна и Фахрие би била чудесен избор, даже и прилика намирам. Thinking

Лявата снимка е на истинската Мурка, а другата не е ли на Фахрие? Поне лицето е нейното, иначе е колаж дясното фото. newsm78

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 12:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 117

Лявата снимка е на истинската Мурка, а другата не е ли на Фахрие? Поне лицето е нейното, иначе е колаж дясното фото. newsm78

Може newsm78
Обаче и двете Мурки са много хубави Laughing

Въпреки всичко глупости, които ще изпишат по адрес на Бу, ФЕ и Къванч, аз нямам търпение да гледам
Къванч и ФЕ в общ проект.
Рускините пишат, че не трябва да има химия между тях, защото такава е нямало между Шура и Сеит, демек на Мурка не й се полага повече. Crossing Arms ooooh!

# 118

Колaжче е сделaно в Росии  Grinning Много крaсивa ще и кaто Муркa..
Тъкмо Киво ще покaже колко добър aктьор е кaто го игрaе студен и безрaзличен към еднa от нaй -крaсивите жени в Турция ( зa мен е нaй -крaсивaтa де)

# 119
  • Враца
Арабите са туитнали на Бурак и Фахрие:

"Без теб съм нищо, с теб - аз съм нещо, заедно сме всичко"  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт