Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
В четвъртък вечерта Камен Донев пред НДК, излезе от Мементо с приятелката си. Първо го попитах как да стигна до едно място и чак тогава забелязах кой е. Валеше все пак и беше тъмно. Беше любезен и ми се видя доста красив на живо. Приятелката му - изписана жена.

После пък Свилен от остава се блъсна в мен на влизане в София Лайв Клуб. После се блъсна втори път в мен вътре в клуба. И двата пъти не се извини, освен това пя зле, така че ми направи категорично лошо впечатление...

Димо от П.И.Ф., същата вечер, беше страхотен на живо както винаги. Симпатичен, забавен и ужасно талантлив.

# 211
Емилия и Коко Динев в Playground на мол Парадайз. Коко Динев на живо изобщо не изглежда зле. Не знам защо на снимки излиза все дебел мазник. На живо е пълен, но дори симпатичен. Емилия, без никакъв грим. Не прилича на тази от снимките, но пак е много хубава. А малкия е страхотен сладур.

# 212
Кръстьо Лафазанов близо до Джъмбо на бул.България. С едни слънчеви очила и само гледаше дали някой го е разпознал.Направих се, че не го познавам и си отминах с безразличие.
Аз съм виждала и Руслан Мъйнов на същото място.
Доколкото разбрах там някъде имат офис.

# 213
  • София
Кръстьо Лафазанов близо до Джъмбо на бул.България. С едни слънчеви очила и само гледаше дали някой го е разпознал.Направих се, че не го познавам и си отминах с безразличие.
Аз съм виждала и Руслан Мъйнов на същото място.
Доколкото разбрах там някъде имат офис.

И Христо Гърбов там съм виждала.
Лафазанов колкото пъти съм го виждала, никога не се е оглеждал, за да види дали го познават. Даже напротив, гледа надолу все.

# 214
Иво Инджев тази сутрин.

# 215
Кръстьо Лафазанов там някъде живее. Много пъти съм го засичала в Борово. Това не пречи да имат и офис там, разбира се.

# 216
Преди малко - Ицо стоте манекенки. Хубав мъж е, не знам на каква възраст е, но изглежда перфектно, много лъснат.

# 217
  • Бургас
Чери,ти да не го хареса? hahaha
Нареди се на опашка,той е търсен мъж! Joy

# 218
Славче, имам афинитет към зрели и добре поддържани мъже Mr. Green.
А Ицо е бая лъснат, та.... на опашка няма да се редя, то е ясно, но е добра гледка, а и често го виждам по Ангел Кънчев, понякога е с детето.

# 219
  • Бургас
Като каза зрял и добре изглежащ,лятото се сблъсках с Орлин Горанов в Морската.Страхотен е!

# 220
Мдам, и той хубав мъж Simple Smile.

# 221
  • София
Галя Димитрова (беше водеща на "Хит минус едно") - зад операта в София, пред сградата на "Общинска банка" беше в една много яка рокличка и изглеждаше много фина и нежна мацка, въпреки че годините й си личата в лицето й, напук на грима Simple Smile

# 222
  • София
Меглена Кунева в Конфети днес към 2 pm. Добре изглежда. И друг път съм я срещала. Много спретната жена.

# 223
 Илиян- една от " звездите" на Митко Пайнера- на OMV на магистрала Хемус. Слезе от джип мерцедес  ( който караше жена,може и неговата да е ) и само се оглеждаше дали някой го е разпознал. С анцунг..дребен,слаб.. абе-типичен циганин.
 Миналата седмица- Юлиян Константинов чакаше метрото в станцията на НДК .
 Днес- Ваня Щерева- пак на метрото,само че в Лозенец Grinning  и Юлияна Дончева в the Mall. Последната- много добре изглеждаше в тяло, но почти без грим и доста изморен вид на лицето.

# 224
  • София
Юксел Кадриев в нашия квартал, бързаше нещо, почти щеше да ме отнесе

Общи условия

Активация на акаунт