Съпруга ми отказва секс-занимава се с йога,нормално ли е това

• 17 110
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
Бе, кво значи "много добре запазена" на 43 години лелка? Поп-фолк певица ли?  Shocked

# 61
Бе, кво значи "много добре запазена" на 43 години лелка? Поп-фолк певица ли?  Shocked

Ти на колко си? Laughing

# 62
# 63
Amy,  ти като си на 28 доколко си запазена и на 46 съвсем не си лелка , а знаеш много повече как и какво те удовлетворява , отколко самочувствието на тези до около 30-32г.
Към авторката : купи си вибратор и се забавлявай

# 64
Винаги ми е било смешно, когато някоя жена сама се изкаже за себе си, че е много запазена.  Peace
 А " "много добре запазена на 43"  ми изглежда като извадено от обява за запознанства от вестник преди 10г.  Peace

# 65
  • Tам през Атлантическия океан
Добре запазена след 50 + на 40 и ...  голяма част от жените си изглеждат Ок че и секси в очите на мъжете   Wink
Авторката просто се е сдухала покрай увлечението чалнатият си мУж и затова е написла така  Wink

То и аз бих изперкала ако 'горя'  Mr. Green а половина не ме отразява  сеХсуално  Twisted Evil

# 66
Авторката просто се е сдухала покрай увлечението чалнатият си мУж и затова е написла така  Wink

За мен и двамата са в критическата, или както ти каза "чалнати"  Mr. Green След 40 явно човеците издивяват - вместо да се кротнат, мислят за какви ли не глупости.  Peace

Друго е да си "лудо-младо" и да пишеш по форумите за подобни проблеми... Друго е да си "кърк-дърт". Peace

# 67
  • Tам през Атлантическия океан
На 39 съм  Laughing

и бая 'глупости' съм замислила занапред   Mr. Green

amy_nka , ако любимият ти мъж охледнее сексуално към теб , приятно ли ще ти бъде  Wink мани годините  Simple Smile

# 68
На 39 съм  Laughing
и бая 'глупости' съм замислила занапред   Mr. Green

Ама ти викат "лельо", нали?  Wink

# 69
На 39 съм  Laughing

Кой?

# 70
Няма да издържиш дълго.  Sad То не е само до единия секс, ами до усещането, че не ти се обръща внимание и не си желана. А постоянни откази се натрупват.

ПП. Казала е, че е добре запазена, защото иначе някой веднага би казал, че сигурно се е запуснала и затова не я огрява.

# 71

За мен и двамата са в критическата, или както ти каза "чалнати"  Mr. Green След 40 явно човеците издивяват - вместо да се кротнат, мислят за какви ли не глупости.  Peace

Друго е да си "лудо-младо" и да пишеш по форумите за подобни проблеми... Друго е да си "кърк-дърт". Peace
Брях, таквизИ глупотевини отдавна не бях чела ........      Joy Joy

# 72
На 39 съм  Laughing

и бая 'глупости' съм замислила занапред   Mr. Green

Деска, браво на теб! Честито! Simple Smile

# 73
Нова съм. На 43 години, много добре запазена

Това каква връзка има?!?

Че, за да прави секс, трябва да е 'запазена", т.е да си го заслужи.

Към авторката: захващай се и ти с йога.

# 74
На 39 съм  Laughing

мъжът и сигурно е на похдяща за нея възраст не е някое пеленаче, пък се е захванал с йога не със сайтове за запознанства.
Авторката, питай го за какво я пази тази енергия, какви са му целите, освен да диша и издиша качествено.

Общи условия

Активация на акаунт