Умеете ли да ползвате вибратор?

• 25 091
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
И аз искам да знам кое е общото между амониевия нитрат и секса newsm78 Щото мнооого добре съм запозната със свойствата и характеристиката на първото, та  вибратора и амониевата селитра няма как да имат допирни точки.

# 61
Вие ми се смеете , но аз говоря сериозно- продава се в течно състояние, смъркам малко,  но дълбоко и притока на кръвта към половите органи се увеличава и са по-сенситивни, а също и се увеличава притока на кръв към мозъка , което предизвиква състояние на лека безтегловност и в същоъо време изпитваш много по-голямо желание за секс

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 21:18 от axel_chiara2430

# 62
  • Пазете Гор
А стига бе!
Аз, глупакът, бира съм изстудявал със амониева селитра, а то какви приложения има. Прост съм като зелка, значи.

А фосфатните торове - да не са и те с двойна употреба. А комбиниран: калий -фосфор -азот. Тоя последният сигурно изстрелва в орбита, а?

# 63
Не мисля, че подобни съвети трябва да се ръсят свободно в публичното пространство. Особено когато не става ясно какъв е точно начинът на употреба, концентрацията и дали изобщо това е вярно, а не нелепа шега

В момента по-голямата част от промишлените ВВ са базирани на амониев нитрат. Особено интересни са появилите се наскоро ЕВВ (Емулсионни взривни вещества). През Втората световна война е бил широко използван за екслплозив и снаряди. Тези експлозиви съдържали от 50% до 80% амониев нитрат.
Амониевият нитрат се използва освен това и в пиротехнически смеси като окислител, макар и рядко, заради неговата хигроскопичност. В България са популярни "димки", направени от напоени с амониев нитрат вестници, изсушени и свити на руло.
През месец май 1921 г. във фабрика на BASF в Опау (дн. Лудвигсхафен, Германия) избухнали около 4500 тона амониев нитрат. Както много пъти дотогава, работниците във фабриката използвали експлозиви, за да раздробят спечения амониев нитрат и процедурата се считала за безопасна. При инцидента са убити 509 души и ранени 1917. Кратерът, който се получил, бил с размери 165 m дължина, 96 m широчина и 18,5 m дълбочина. Тъй като на практика всички, участвали в инцидента, са загинали, точните причини за експлозията не са известни. Други известни инциденти, при които се е взривил амониев нитрат, са описани в http://en.wikipedia.org/wiki/Ammonium_nitrate_disasters
Заради експлозивните си свойства и свободния режим на продажба амониевият нитрат е често използван при терористични атаки. По тази причина в някои държави (например Германия) употребата на чист (несмесен с други вещества) амониев нитрат от физически лица е забранена със закон.

От Уикипедия

# 64
  • Другата България

Laughing Laughing Laughing За момент си представих нещо и направо.....стига бе хора, какви неща научавам........... Crazy Crazy все съм чула да се смърка /ако това се прави/, ама амониев нитрат  doh Misc Bomb

# 65
Ми написах ви аз, че гърмят и трещят, мЪ не мЪ четете...  Crossing Arms
Амониев нитрат и секс, ама друг път, освен ако не е описан някъде в аналите на Аушвиц...

# 66
  • Пазете Гор
За амониевият нитрат не знам, ама нитроглицеринът - освен взривно вещество - беше популярно лекарствено средство при сърдечни проблеми, съвсем до неотдавна. Знае ли човек.

Амониев нитрат, викаш... а аз, кухото парче, на мушкатата го ръся.

# 67
Амониев нитрат, викаш... а аз, кухото парче, на мушкатата го ръся.
Ми значи баш където трябва го ръсиш! Mr. Green Joy

# 68
  • Пазете Гор

Laughing Laughing Laughing За момент си представих нещо и направо.....стига бе хора, какви неща научавам........... Crazy Crazy все съм чула да се смърка /ако това се прави/, ама амониев нитрат  doh Misc Bomb

Как така да се смърка? Не се смърка.

Аз си мисля, че си киснеш петите в легенче за около 15 минути, половин час преди да се налазите. Или по-малко от половин час? Или не петите?

# 69
Не ми харесва мисълта, че терористичните атаки тук и там по света - било в метро, било на гара, било в небостъргач, на практика са секс-злополуки...
Или преторяване на мушкатото...

# 70
  • Другата България
Вие ми се смеете , но аз говоря сериозно- продава се в течно състояние, сбъркал малко но дълбоко и притока на кръвта към половите органи се увеличава и са по-сенситивни, а също и се увеличава притока на кръв към мозъка , което предизвиква състояние на лека безтегловност и в същоъо време изпитваш много по-голямо желание за секс

Как така да се смърка? Не се смърка.

Сбъркал=смъркал, или не? Embarassed Embarassed
Иначе какво е искала да каже axel_chiara2430? Ми да поясни. Crossing Arms

# 71
Докато поясни, някой може да изгърми.

# 72
  • Другата България
Е, чак толкоз експериментатори не вярвам да я четат тази тема.

# 73
Докато поясни, някой може да изгърми.
Joy hahaha

# 74
  • Пазете Гор
Или да си причини сиво върхово гниене. На доматчето.

Общи условия

Активация на акаунт