Умеете ли да ползвате вибратор?

• 25 091
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
Е, чак толкоз експериментатори не вярвам да я четат тази тема.

Бедна ти е фантазията колко дечурлига четат тук, че даже и пишат.

# 76
  • Tам през Атлантическия океан
А , бЕ axel_chiara2430  Wink
да нямаш предвид попърс Grinning

# 77
Хм, мислиш, че според нея където амониев нитрат, там и алкил нитрит?   ooooh!

# 78
Ми , не знам затова я питам  Rolling Eyes ?

Ще вземе някой да изгърми по-погрешка  Wink

# 79
  • Другата България
 Confused Rolling Eyes Нещо започнах да се чуВствам като тъпигьоз. Все пак не всички сме алхимици, сега да те питам туй чудо какво е? Embarassed
Не, че Гугъл нЕма да ми каже, ама като че ли не искам повече да задълбавам, че току виж ме обземе съботно желание за експерименти, пък милото е в болница.... newsm34

http://www.drugsinfo-bg.org/bg/drugs-alphabet-38.html
Те го. Това ще да е. Както го описва Аксел. Ама нищо общо с амониевата селитра. hahaha hahaha

# 80
Алкил нитрит, как Сийка наясно съм с всичките  му описани от теб качества , но не си правя шега и отново подчертавам смръква се , внимаваш да не доближиш течността до носа , защото е гадна реакцията с кожата. Не казвам на никой да го ползва , обяснявам употребата му не само от мен , но и широката му употреба в хомосексуалните среди именно поради функцията да увеличава притока на кръв и отпуска мускулите - ние го ползваме и ни е супер готин , аз си го харесвам и държа да присъства като прави ме секс , много по-различно е.

# 81
Хъм  newsm78

# 82
Да desss тип попърс е , но е по -силен и по-дълго време трае.

# 83
  • Пазете Гор
Ха, имам 70 кила амониева селитра в мазето! Ще стана полова шпага!

А кои точно мускули отпуска и доколко? Да не стане някоя грешка, че сме в сезона на плодовете, сепак.

Последно - ти не смяташ, че има разлика между амониев нитрат и алкил нитрит, а?

# 84
... ние го ползваме и ни е супер готин , аз си го харесвам и държа да присъства като прави ме секс , много по-различно е.

Всеки път ли? Питам си newsm78

# 85
Алкил нитрит, как Сийка

Последно - амониев нитрат или алкил нитрит?

Едното е силно избухливо вещество - селитра, другото е... Съвсем друго.

Скрит текст:
Алкил нитритите (метил нитрит, етил нитрит, пропил нитрит, бутил нитрит, амил нитрит и прочие) са група органични съединения, известни с ефекта си на вазодилатори (вещества, разширяващи кръвоносните съдове).Най-популярни са пропиловия ,(изо)бутиловия и амиловия нитрит, продавани под търговското име "Poppers" в секс шоповете (естествено всичките алкил нитрите са 100% легални).

Мислете малко, преди да пишете, моля. Натъртвам - тук четат не само невежи възрастни, но и още по-невежи, но вярващи на възрастните деца.

# 86
Да , в поне 90% го ползваме , казах че на мен ми харесва и аз си държа да го ползвам и не говоря за селитра  ,

# 87
Абе, напиши най-сетне ясно и конкретно за какво говориш, че наистина ме ядосваш!
То бива, бива невежество твоето, ама чак толкова не бива...  Close

# 88
Да , в поне 90% го ползваме , казах че на мен ми харесва и аз си държа да го ползвам и не говоря за селитра  ,

Малиииииии! Викаш не си играеш! Не правиш сексове за по 15 минути, ти си правиш маратон!

# 89
Алкил нитрит Как Сийка, не знам откъде излезе амониева нитрат , възможно е да съм го изписала грешно , за което много се извинявам ако се е случило , защото съм наясно че е опасно да пиша грешно наименование - не е Амониев нитрат или селитра

Общи условия

Активация на акаунт