Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 874
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ти, но няма ли да е икономически неизгодно? Коректорите са много малки количества, аз моя го изяждам за отрицателно време

# 676
  • Sofia
Skeeter ме е изпреварила Simple Smile Точно, както тя е обяснила е. А относно дали ще е неизгодно, не знам. Имам коректора на Clarins от година някъде, имам още доста в тубичката. Той е мнооого пигментиран и покривен, получи се идеално  Peace ФДТ, които ползвам също не са евтини, поне тези, които наистина ми харесват. За добрите дни на кожата този метод ще е много удачен, определено ще го ползвам Simple Smile

# 677
  • Велико Търново
Някой тук използвал ли е фон дьо тен на Авен?

Аз Simple Smile Кожата ми е нормална към смесена, цветовете са им хубави и лично на мен ми пасват/с жълт подтон съм на кожата/. Но определено съм доста по доволна от новия фдт на Ла рош толериан мус, който има пудрен завършек  Peace

# 678
  • Велико Търново
Ани, благодаря ти Hug моята кожа е същата като твоята, и със сигурност ще пробвам през лятото Шисейдо/аз досега не съм случвала на ФДТ, който да не цапа Confused

# 679
  • София
Някой тук използвал ли е фон дьо тен на Авен?

Аз Simple Smile Кожата ми е нормална към смесена, цветовете са им хубави и лично на мен ми пасват/с жълт подтон съм на кожата/. Но определено съм доста по доволна от новия фдт на Ла рош толериан мус, който има пудрен завършек  Peace
Благодаря  Hug Аз не харесвам фдт с мус консистенция, при мен дават брашлян ефект  Laughing Ще видя този на Авен! Весело посрещане на новата година!!   bouquet

# 680
Ани, благодаря ти Hug моята кожа е същата като твоята, и със сигурност ще пробвам през лятото Шисейдо/аз досега не съм случвала на ФДТ, който да не цапа Confused

Double Wear на Estee Lauder , не цапа , издържа на жега и пот , дълготраен и доста покривен. Peace
С комбинирана кожа съм и съм много доволна.

# 681

Double Wear на Estee Lauder , не цапа , издържа на жега и пот , дълготраен и доста покривен. Peace
С комбинирана кожа съм и съм много доволна.
Ако има и слънцезащита ще е идеален...От къде мога да си купя шисейдо?
Интересеуват ме водоустойчивите ФДТ. Със защита задължително, макс желателно. Почистване и т.н.

# 682
  • Варна
Цитат
От къде мога да си купя шисейдо?

На най-ниски цени - от енцо
Скрит текст:
Но пък трудно ще се ориентираш с цветовете.

Иначе - Beauty Zone

# 683
  • Бургас/Пз
На мен Дабъл уеър ми пресушава много кожата. Тежък ми е и прекалено покривен. Освен това няма висок фактор. Определено не се спогодих с него. Шисейтото го пробвах в Дъглас и после го поръчах от енцо. Доволна съм.

# 684
  • варна
Момичета,моля ако някоя от вас е ползвала Диор форевър и Диор форевър флуид да ме ориентира по какво да ги различавам,защото този ,който сега ползвам не е така покривен като предния...Гледах,гледах и разлика в надписите не открих.

# 685
Шисейдото не е ли много малко количество опаковката, 9г ?

# 686
  • София
След като изчетох хвалбите за Хелти Микс тук преди около седмица го купих, като цвят ми пасна, но явно ефектът, който търся е по-мат... А и в момента ми трябва повече покривност, тъй като си намерих цвят на Буржоа, ще ми е най-лесно да взема нещо на същата марка, кой е с по-добра покривност (естествена!  Party). Flower Perfection?  newsm78

Момичета, аз да си побутна запитването и да допълня, че след нанасянето на фдт изпъкват няколко сухи петна по-лицето ми. Ще сменя крема с по-хидратиращ, но за момента ми трябва  и нов фдт, а Хелти Микс ще го оставя за пролетта и моменти, в които кожата ми е по-изчистена. Приемам всякакви предложения за фдт  Praynig

# 687
  • София
Нани, ако правилно те разбирам Хелти Микс не дава достатъчно мат ефект за теб. От друга страна имаш сухи участъци на кожата.

Личното ми мнение е такова - не минавай на матиращи ФДТ-и при сухота, дори да е частична, тъй като ще засилят проблема. Аз съм със смесена и силно мазна в Т-зоната кожа, винаги се старая да овлажнявам добре, тъй като и годинките ми вече напрадват. И в тази ситуация дори еднократно нанасяне на матиращ ФДТ има пресушаващ ефект. Не е нещо драстично, но вечер чистейки лицето усещам, че кожата е друга.

На твое място ще заложа на блотирането. Дръж през деня до себе си блотиращи листчета или просто от кутиите със салфекти, които се издърпват, че са по-нежни и без аромати. Попивай излишния секрет колкото често имаш нужда, отнема броени секунди. Всъщност аз така правя, матиращи ФДТ-и не слагам в ежедневието.

Друг важен фактор е пудрата - при омазняваща се кожа никой ФДТ не се справя без помощта на блотиране и/или пудра. И отново колкото по-дълготрайно матира една пудра - толкова повече пресушава. Има разбира се изключения и варира от кожа до кожа до кожа и според възрастта, но генерално тенденцията е такава.

# 688
  • София
Много ти благодаря за отговора!   bouquet Мисля, че кожата ми е доста суха, особено напоследък, а Хелти Микс придава един сочен вид, както го наричат. Аз не съм забелязала кожата ми да лъсва през деня, просто в един момент фдт ми сякаш попива, изчезва от лицето, изпъкват сухите участъци с леко лющеща се кожа и останал фдт по тях  #2gunfire

# 689
  • София
Има една маска от аптекарската козметика, която и аз ползвам и която често се споменава във форума:

Лично аз я ползвам нощем по 1-2-3 пъти в седмицата. Понякога клайчетата на устата ми се пресушават през зимата (реакция на студа, не е липса на витамини) и мацвам по мъничко и сутрин и спасявам от цепене, белене, лющене.
Много достъпен вариант и много ефективен за поизсушена кожа/участъци.

Общи условия

Активация на акаунт