Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 857
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен Simple Smile Аз ползвам фдт и пудра на Макс фактор- Facefinity 3in1 и съответно пудра Creme puff. На този етап съм най-доволна от тази комбинация. Купувала съм и други марки (не висок клас) и не съм била доволна от тях. Кожата ми е мазна и проблемна. На 24 години съм, а все едно не съм излязла от пубертета, постоянно имам пъпки. Ползвам крема за проблемна кожа на Ла Рош Позе.

# 691
Пробвай в някоя аптека фдт на Виши Дермабленд.Мисля, че ще ти хареса и като покривност и като трайност и като усещане.Малко по-скъп е, но е адски икономичен.Аз лично слагам съвсем малко и при нужда добавям.Ако се сложи по-голямо количество наведнъж, както при другите фдт-ни, ефекта не е добър

# 692
Дайте съвет за пудра на прах Simple Smile Насочила съм се към Радиант, но само в нета съм я гледала, не на живо.

Иначе ползвам фдт колорстейл на ревлон и съм много доволна. Имах една компактна пудра на Буржоа хелти баланс, но определено не бих повторила с нея.

# 693
  • SF
И аз ти препоръчвам същия ФДТ - Дермабленд. От няколко тестера през лятото останах много доволна като покритие. Разкошен достъпен ФДТ с много хубава текстура. По-добре стои от много по-скъпи марки. Горещо го препоръчвах тук и някой дори може да помисли, че имам нещо общо с фирмата. Истината е, че разполагах само с няколко тестерчета от аптеката и никакъв друг контакт с Виши.

В темата за ФДТ и бази за перфектен грим, говорим повече за ФДТ и пудри и много рядко за базите.
Споделете мнения за хубави бази за цялото лице и за очите - бази за грим на клепачите. Някой ползвал ли е базата на Сефора?

# 694
На мен пък никак не ми хареса. И мирише странно.

# 695
Много харесвам тази база .В момента използвам тази и съм много доволна Очаквам тази .Имам прозрачната на Сефора,но не съм я отворила още,но съм чувала много хубави отзиви  bouquet

# 696
И аз от разочарованите от Виши Дермабленд. И малко и много да слагах ефекта никога не беше добър. Много тежък ми идваше и лъсвах адски бързо от него. Дори не го изхабих и го хвърлих. Мострата поне е светъл цвят и е хубаво първо да се пробва.

На макс фактор ползвах дълго време 3в 1, но както и друг път съм казвала, оксидирането и промяната на цвета след време ме дразни. Моята кожа е много мазна и много проблемна и спрях да го ползвам. Иначе от lasting performance бях много доволна. Него лятото го ползвах.

Сега съм се спряла трайно на Клиник анти-блемиш. Вече почти година съм с него.

Исках да пробвам муса на Ла рош за мазна кожа, но мострата е адски тъмен цвят и не мога да преценя. Но ми се стори много леко покривен.

Прозрачна пудра ползвам на Есенс, но скоро ще свърши и съм си поръчала прозрачната пудра-палитра на Авен.

# 697
На Ла Рош мусът е слабо покривен, да. Той не е съзаден да прикрива проблеми.

Дермабленд съм му взела мостра, но още не съм я пробвала. Доста противоречиви мнение за него има в мрежата и много му се чудя.

На Сефора базата в черната опаковка е невероятна, любимата ми е и ще я хваля докато мога! В Сефора имат тестери /+отсипват/ и ще ви дадат без проблем  Peace

Сега се чудя на Алверде на новия фдт-ен на водна основа... Някой да го е пробвал?

# 698
  • Варна
Прозрачна пудра ползвам на Есенс, но скоро ще свърши и съм си поръчала прозрачната пудра-палитра на Авен.

Ще дадеш ли мнение после? И на мен ми се ще да я пробвам тази пудра.

# 699
Ами аз съм я пробвала тази на Авен. Правех си химични пилинги и след процедурата ме гримират с продукти на Авен. Те са три вида, но аз искам прозрачната, само за матиране. Ето тази:

Харесва ми, матира добре. Все пак съм с проблемна кожа и реших да е медицинската. И другите палитри ми харесват, да ги ползвам за руж.

Холи Пинк, пробвай го задължително Дермабленд щом имаш мостра. Да, отказах се от муса. От утре започвам лечение при един лекар и ако евентуално имам подобрение, дай Боже, ще го имам напредвид за лятото муса. Общо взето аз го определям като ББ крем. Grinning

# 700
  • София
Аз като цяло не съм доволна от Виши. Нормадерм серията им е отвратителна, а дермабленд ...  Stop Изключително тежък, като стои повече време на лицето, повярвайте ми, колкото и мазна кожа имате, изсушава, че и пъпки ми излязоха от него, които без това имам   chef
В понеделник ще ходя на дерматолог, отново, да видим какво ще ми препоръча, иначе съм се спряла аз за сега на Авен ФДТ-то. А да ми препоръчате някаква база при проблемна кожа? Аз до сега не съм използвала никакви бази, освен за сенки.

# 701
  • Бургас
Мики, пудрата на Авен придава ли цвят? С какъв подтон е?

# 702
  • Велико Търново
elvnnn, а защо искаш да ползваш база? Повечето съдържат силикони, не са особено удачни за проблемна кожа Thinking аз имам една на Гарние, но я ползвам няколко пъти годишно, преди това посочената по-горе на Кларанс- напр. ако се налага по някакъв повод да удължа "живота" на грима, и по-специално на ФДТ-а, но като цяло ги избягвам.

# 703
  • Варна
Mики, благодаря ти за обяснението!

# 704
Мисля, че имам мостра на Дермабленд, но като цяло нямам много добро мнение за Виши и не съм се престрашила да го пробвам.
Чувам обаче добри отзиви от финиш мейк ъп мус на фирмата М.Асам Simple Smile По аптеките дали ще има мостри?

Иначе за база ползвам някаква от Германия, моя приятелка ми я подари. Ползвам я рядко и нямам кой знае какво мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт