Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 633
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
На дядо на свижда не съм има надежда да си движи ръката.

# 316
  • У Диспансера ...♥♥♥

Водя ви и , Оканчи  Mr. Green

# 317
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Оканджим е добър човек, то си личи  Mr. Green
Ма пак е с повечко растителност от необходимото  Mr. Green

# 318
ooooh! Малее каква е тая брада, какво е туй нещо. Тоя човек съвсем се отпусна.  #Shocked  
За Кирето...   Kissing Heart Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 319
 Тери , нали беше пустнала Нина как се залива с лед ...та това било във връзка с благотворителна кампания за някяква болест и всички звезди на Америка ...са си пуснали такива клипчета и към тях дават и пари ...

Да очаквам ли и наш Кире да се залее с лед ....хем ще е по баклава или той ще предостави тази възможност на голямата звИздъ ... ама тя с туй крехко телце ....да не хване пневмония и да изтЪрве новия проект ........  newsm78 newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 320
Ирче  Hug Нова ли е снимката на нашето момче, или стара, която не сме виждали  newsm78
Иначееее, много ни е хубаво момчето бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Обаче, все повече се възхищавам на Ханде  Peace Как си излезе от проекта като пич, без сътресения, имаше носталгия по миналото, докато беше на острова, то и личеше, но се съвзе бързо!
Сега си гледа почивката, купонясва като за последно и се кефи на глупостта на някои хора  Laughing Laughing Laughing

P.S. Оканчето и той готин  Laughing Laughing Laughing

# 321
  • Керодиспансера
Здравейтееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugмного гъста тръстика днес, сега успях да ви изчета  Peace

Кате Hugмного бързо напредваш с турския  Naughty почвам да се съмнявам, че си намерила добър учител  newsm78
Ирка  Hug тая забулената да не е Зъбла под прикритие newsm78 да не плаши хората   Mr. Green

Ева Hug Дейзи Hug Тери  Hug Ляля  Hug

Ох,Оканджим няма да го коментирам  Thinking не ми е на сърце и толкова  Laughing

# 322
Аз вече няма да съм вирус ,а заразена от някой  Mr. Green Joy Joy

# 323
Или пък да си остана лекуващо се вирусче  Joy

# 324
  • Дъблин
Приветттттттт!!!!!

Как сте мили момичета???  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Изчетох ви най-накраяяяяяя!1  ooooh! ooooh!

Аз г-н Бюрсин няма ко да го коментирам. То няма и какво да се коментира Simple Smile Затовааааа ще ви поздравя с една песничка. На мен ми се очертава тази година без море  Cry Но пък си пускам песнички и си танцувам из офиса Simple Smile

# 325

Здравейтеееееееееее!
       Успешна седмица на всички  къзларки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
От сабахлем сте грабнали пушките-колко жертви има да сега? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама те си заслужават да ги стреляте-ако продължават в същия дух  ще докарам авиацията Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  Оканджимчи е голям сладур-като му гледам погледа,все едно казва"Хич не ми дреме" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  А колкото до Кирето ,нали знаете-"Това,което човек сам си направи и най-големият му враг не може да му го направи!" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Насади се сам на пачи яйца-сега да си бере гайлето ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green/b]

# 326
  • София
Не знам за вас, но за мен Окан излъчва някакво спокойствие.  newsm43
Изглежда ми като мъж, който си знае мястото, цената и не се тревожи за глупости.

# 327
На мен Оканджи ми е леко грозноват не ме биите изглежда спокоен мъж но все пак.
Ай днес не съм стреляла по ЯТ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 328

Кате Hugмного бързо напредваш с турския  Naughty почвам да се съмнявам, че си намерила добър учител  newsm78

Ели ,колко бърже ....като охлюффффффффф  От таз тема аз май най-малко знам .... излагам се ...
Учител не съм си намерила , ама ако  взема да мечтая ......може да се спра на двама  мъже и на двамата няма да откажа де ме научат на основните работи ...или пък на това онова  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  единия е  #Silly , а другия....

ся седя и броя ....онче бонче кисело бонбонче ......

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 329
  • У Диспансера ...♥♥♥

На кой му беше мъчно за нея  Mr. Green
Нови бяха снимките на Керем, да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт