Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 636
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Илина Hug Heart Eyes
Аз не съм изгледала последните 4 епизода Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама тия дни ще ги изгледам вече Laughing Laughing Laughing

# 556
http://www.ratingkurdu.com/sonunda-belli-oldu/
Ако в този сайт публикуват вярна информация значи наистина нашето Ханде може да няма проект за този сезон #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
По Ямур #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 557
Кате  Hug Hug Hug и ние вкъщи това се надяваме..Ръката му вече що годе я движи но се иска време.

Ханде ще ни изненада.Но е много красиво това момиче направо ме е яд на Керем да изтърве такова момиче. ooooh!

# 558
Кате  Hug Hug Hug и ние вкъщи това се надяваме..Ръката му вече що годе я движи но се иска време.

Ханде ще ни изненада.Но е много красиво това момиче направо ме е яд на Керем да изтърве такова момиче. ooooh!
Гале Hug Heart Eyes
Дано ни изненада в добрия смисъл Peace Peace Peace Peace Peace

# 559
http://www.ratingkurdu.com/sonunda-belli-oldu/
Ако в този сайт публикуват вярна информация значи наистина нашето Ханде може да няма проект за този сезон #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Скрит текст:
По Ямур #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тц тц тц язък  Naughty

# 560
Момичетааааа  wavey
  love001  love001  love001

Кате  Hug Heart Eyes и аз те обичам, либоффф, ей заради ей тия постове, дето одухотворяват цялата тема и ни праят главите да сЪ търкалят от смях  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Кате Hugмного бързо напредваш с турския  Naughty почвам да се съмнявам, че си намерила добър учител  newsm78

Ели ,колко бърже ....като охлюффффффффф  От таз тема аз май най-малко знам .... излагам се ...
Учител не съм си намерила , ама ако  взема да мечтая ......може да се спра на двама  мъже и на двамата няма да откажа де ме научат на основните работи ...или пък на това онова  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  единия е  #Silly , а другия....

ся седя и броя ....онче бонче кисело бонбонче ......

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Лени , тешекюрлер ... Wink  фор /за / евритинг /всичко / ...

Обичам те ....  Heart Eyes
Ти хубаво мислиш за мен , ама къв е тоя разговор дето си ми го написала с Кирето
Сега в първия вариант се запознаваме - тук забележки нямам ... , ама ще го засека аз втори път около Мола и ще го питам аз такива работи ......  Naughty Joy Joy  Толкова възпитана не съм пък и става въпрос за Кирето ... щъ съ занимавам с как си ,добре ли си ..... , а не ...

Според мен в тая посока ще е разговора ....

Здрасти Кире - Мерхаба Керемджик
Как си - Насълсън
Къде е крокодила - Нерде тимшах /тва не знам да ли е така , ама с жестове ще ме разбере /
Ай няма я - Вай вай хаир кроки
Я ела ей там да ти кажа нещо - Гел , гел  бен сойле ...... ипак жестове
Показвам му скрита стая в Мола
Не просто да ти видя баклавата -- Хаир ,хаир  бен скив баклава

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
    Вместо крокодил мога вече да казвам -- Нерде чок чиркин аркадаш

А сега сериозно Кажи как се построяват изречения В смисъл при нас е
подлог сказуемо и после останалото
а на турски май не е така .... и май прилагателното е след съществителното

А за езика - евалла, къзъм, мнооо бързо напредваш!

Лени  Heart Eyes Hug  класът ти се увеличава, защото и аз се записвам за уроците  Peace Супер идея.  Peace Яко ще е в края на всяко ниво да затвърждаваме наученото в Турция  Crazy  Party  Party А накрая ще си направим бал и ще си поканим Кирето и Ханденце за гост звИзди  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Аз не мисля, че Ханде няма да си намери добър проект, даже напротив, мисля че ще й предложи някой наистина добър режисьор със силен проект. А и с техния ритъм май е по-здравословно да си правят по дълги почивки, наистина Керем изглежда много изморен.. като изцеден лимон  Tired

А ЯТ .... еми освен да поздравим ПР агенцията с която работи, друго не знам какво да кажа  Crossing Arms Whistling

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 16:49 от LoVeni

# 561
Гале, да е жив и здрав дядо ти  Hug  Hug
Аааа  Crazy Crazy Crazy

Вени  Hug Hug

# 562
Ако искате вярвайте, но още не съм гледала 54еп. с превод. Толкова много ме е яд.  Crossing Arms

И аз го гледах едва миналата седмица, Мише  Hug

Гале, да се оправя бързо дядо ти!  Hug Hug Hug

Лил Hug Heart Eyes

# 563
  • София
Ако искате вярвайте, но още не съм гледала 54еп. с превод. Толкова много ме е яд.  Crossing Arms

И аз го гледах едва миналата седмица, Мише  Hug

....

Уххх, не съм единствена значи.  Crazy  Hug

# 564
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз още не съм  Mr. Green

# 565
# 566
# 567
# 568
Дълго ще е но се надявам дядо ми да започне да използва ръката си по нормално и повече.Благодаря за подкрепата. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 569
  • Керодиспансера
За ролята на Мурка Фахрие Авджан ще получава по 40 000 ТЛ на серия  newsm78 Значи Слънцата в ГБ все едно нищо не са вземали - такова разделение на актьорите  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт