Иркчони , сега да ти обясня мило ми девойче ....
Кво да правя , не знам ...КБ бяга по 10км , а аз някакви си 5 км ...трябва да се наваксва , трябнва да съм подготвена за всичко ...Та снощи бягахме с мъжо и той нали бяга ,колкото мен ...та за мотивация ,като избягахме 5-те км му викам - Кош Ники ,кош.... и той хоп подви краченце .....

Бабче , тешекюрлер ....... само ти се вълнуваш за моето ниво на турски език Сега като ми кажешп равилно ,как се изговарят думичките , си ги записвам на листче и си ги повтарям ...но съм тежък случай

За Ханде .....притеснявам се за нея ...докога ще почива Да вземе пример от чок аркадаша Той не е спрял и нищо му няма ...освен ,че изглежда , като напикано мушкато
Аз нищо не разбирам от тези неща , но хората саго казали - Желязото се кове ,докато е горещо ....а нейното започна да изстива .... Да не би Оки да не й дава нов проект или той да я кара така да избира ..... ама нетрябва да пропуска възможност Колкото и да не ми се иска да го кажа , но според мен тя ще остане без проект ...Хората ,вече цвета та косата си смениха , за да влязат в образ ..тя избира ((Според мен си пропилява шансовете
Как е извинявайте на турски

Кате, моляте не и ти.

извинявай - озур делерим