Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 633
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Дъблин
Е Кате, как в какво, в езика, ако тръгне да бяга, нали за тва се упражняваш с мъжо ти, да видиш за колко време ще го стигнеш, ти да не се вживя прекалено снощи в упражненията, че и хватка на събаряне почна да прилагаш и контузи човека  Joy Joy Joy Joy Joy

Иркчони , сега да ти обясня мило ми девойче ....
Кво да правя , не знам ...КБ бяга по 10км , а аз някакви си 5 км ...трябва да се наваксва , трябнва да съм подготвена за всичко ...Та снощи бягахме с мъжо и той нали бяга ,колкото мен ...та за мотивация ,като избягахме 5-те км му викам - Кош Ники ,кош.... и той хоп подви краченце  .....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бабче , тешекюрлер   ....... само ти се вълнуваш за моето ниво на турски език Сега като ми кажешп равилно ,как се изговарят думичките , си ги записвам на листче и си ги повтарям ...но съм тежък случай  ooooh! ooooh! ooooh!

За Ханде .....притеснявам се за нея ...докога ще почива Да вземе пример от чок аркадаша Той не е спрял и нищо му няма ...освен ,че изглежда , като напикано мушкато
Аз нищо не разбирам от тези неща , но хората саго казали - Желязото се кове ,докато е горещо ....а нейното започна да изстива .... Да не би Оки да не й дава нов проект или той да я кара така да избира ..... ама нетрябва да пропуска възможност Колкото и да не ми се иска да го кажа , но според мен тя ще остане без проект ...Хората ,вече цвета та косата си смениха , за да влязат в образ ..тя избира ((Според мен си пропилява шансовете

Как е извинявайте на турски  newsm78

Кате, моляте не и ти.  Praynig Praynig Ханде ще си има проект. както са казли хора, всяко зло за доро. Ако не този друг ще е. Спокойно!

извинявай - озур делерим Simple Smile

# 541
  То така и малко гадно се получи

Фахрие или Ханде и накрая -  Фахрие . Все едно , че Ханде не става за ролята  Peace

То за полу-сезона  не остана никой не зает , с кого ще играе Х.  Joy Joy Joy

# 542
Е Кате, как в какво, в езика, ако тръгне да бяга, нали за тва се упражняваш с мъжо ти, да видиш за колко време ще го стигнеш, ти да не се вживя прекалено снощи в упражненията, че и хватка на събаряне почна да прилагаш и контузи човека  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Иркчони , сега да ти обясня мило ми девойче ....
Кво да правя , не знам ...КБ бяга по 10км , а аз някакви си 5 км ...трябва да се наваксва , трябнва да съм подготвена за всичко ...Та снощи бягахме с мъжо и той нали бяга ,колкото мен ...та за мотивация ,като избягахме 5-те км му викам - Кош Ники ,кош.... и той хоп подви краченце  .....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бабче , тешекюрлер   ....... само ти се вълнуваш за моето ниво на турски език Сега като ми кажешп равилно ,как се изговарят думичките , си ги записвам на листче и си ги повтарям ...но съм тежък случай  ooooh! ooooh! ooooh!

За Ханде .....притеснявам се за нея ...докога ще почива Да вземе пример от чок аркадаша Той не е спрял и нищо му няма ...освен ,че изглежда , като напикано мушкато
Аз нищо не разбирам от тези неща , но хората саго казали - Желязото се кове ,докато е горещо ....а нейното започна да изстива .... Да не би Оки да не й дава нов проект или той да я кара така да избира ..... ама нетрябва да пропуска възможност Колкото и да не ми се иска да го кажа , но според мен тя ще остане без проект ...Хората ,вече цвета та косата си смениха , за да влязат в образ ..тя избира ((Според мен си пропилява шансовете

Как е извинявайте на турски  newsm78

Кате  Hug Hug Hug Hug
озурлидерим му викам аз  Mr. Green не съм сигурна дали се произнася така Peace

# 543
Гале , да се оправя дядо ти и да е жив и здрав   Hug Hug

Хора да ви помоля , нека като пишем на турски ,да слагаме и бг в скобички , защото аз си записвам и се опитвам да науча основни неща ,че ШМ идва .... няма да се превежда ...дано рускините го превеждат  Praynig , та малко от малко , като започнем коментарите да съм в час... Hug Hug Hug

Гери  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Илинче ...веднага да се върнеш и след туй ---чок севиндем--- да се сложи превод  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Може ли тези който разбират , ако объркаме нещо в изговарянето , да ни попроавят .... Hug Hug

Много искам , ама така си е ..... мотивейшъна ми е голЕм  Joy Joy Joy Joy Joy

# 544
  • София
Явно са решили, че Фахрие е по-подходяща!  За мен не е, но това си е мое мнение...За мен и Ханде не беше много подходяща, Аслъ Тандоан щеше да е пърфект Мурка, но тя пък е доста големичка за да играе 15-6 годишно момиче.

Не я оплаквайте Ханде, както казах и Фарах нямаше проект доста време, но ей на филм и после сериал почти веднага след филма и то с Киво.  Не е важно веднага да влезеш в сериал/филм, важно е кой ще е. Ето Белчим Б. снима предино филми и то не постоянно, но никой не я е забравил, напротив хората много си я обичат.

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 14:13 от Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)

# 545
Гале , да се оправя дядо ти и да е жив и здрав   Hug Hug

Хора да ви помоля , нека като пишем на турски ,да слагаме и бг в скобички , защото аз си записвам и се опитвам да науча основни неща ,че ШМ идва .... няма да се превежда ...дано рускините го превеждат  Praynig , та малко от малко , като започнем коментарите да съм в час... Hug Hug Hug

Гери  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Илинче ...веднага да се върнеш и след туй ---чок севиндем--- да се сложи превод  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Може ли тези който разбират , ако объркаме нещо в изговарянето , да ни попроавят .... Hug Hug

Много искам , ама така си е ..... мотивейшъна ми е голЕм  Joy Joy Joy Joy Joy
Кате,чок севиндем /много се радвам/

# 546
Явно са решили, че Фахрие е по-подходяща!  За мен не е, но това си е мое мнение...За мен и Ханде не беше много

Не я оплаквайте Ханде, както казах и Фарах нямаше проект доста време, но ей на филм и после сериал почти веднага след филма и то с Киво.  Не е важно веднага да влезеш в сериал/филм, важно е кой ще е. Ето Белчим Б. снима предино филми и то не постоянно, но никой не я е забравил, напротив хората много си я обичат.

Бу , дано си права ,но като знам познанията ти относно турските серияли и кино -индустрия ...ще ти се доверя  Hug Hug Hug Hug Дано си права ......

# 547
Ще видим може и да ни изненада Ханде  Heart Eyes

# 548
  • Керодиспансера
Кате,понеже видях няколко варианта на извинявай-ето правилното от темата за турски език- йозюр делерим

# 549
  • София
Гале, радвам се за дядо ти.  Peace

# 550
Как сте днес вирусчета?

# 551
  • София
Ако искате вярвайте, но още не съм гледала 54еп. с превод. Толкова много ме е яд.  Crossing Arms

# 552
# 553
Ако искате вярвайте, но още не съм гледала 56еп. с превод. Толкова много ме е яд.  Crossing Arms
54  Mr. Green

# 554
  • София
Ако искате вярвайте, но още не съм гледала 56еп. с превод. Толкова много ме е яд.  Crossing Arms
54  Mr. Green

Да де, искаше ми се да има 56-ти, ама няма.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт