Отговори
# 75
Как да ти помогна? Laughing
"Душата" на този стих за мен е горе в заглавието. Питах дали си забелязал нещо такова...
Не съм забелязъл, но усещам, че ти искаш да ми обясниш ...

# 76
Грешка в усещанията. Жалко.

# 77
Жалко, да ... DJ пускай "Girl" на Бийтълс и да си лягаме.
http://vbox7.com/play:f9b6c110

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 03:37 от bubulino

# 78
Girl е най-любимата ми песен на Бийтълс и ми е неприятно да виждам първия й стих, а след него тъпотиите на Георги Господинов. Дразни ме, че си е позволил да прави паралел между песента и бездарното си писание. Такова нещо никога няма да влезе в учебниците по литература, много ясно, защото няма какво да му се анализира.

# 79
  • София
е, сега, не разбираме от изкуство! Ние тук сме един пребс презрян, не разбираме новаторсттвото на твореца.
Имам чувството, че за повечето подобни нему индивиди подобни излияния са чиста проба селфтеръпи. Обаче за терапия си има дневник и там им е мястото на подобни писания.

# 80
Идеята е добра, но изпълнението... жалка работа.  Не трябва да влиза в учебниците, за да не се подведат децата, че това е изкуство. Не знам, така наречените прочувствени чалга балади дали не са влезли вече.

# 81
  • София
Аз доколкото разбрах, авторът на темата е някакъв отчаян отхвърлен женомразец, тип "Всички жени са кучки", та според мен набляга на поучителния ефект от произведението, не толкова на литературната му стойност.

# 82
  • Куциндрел
Не, не е женомразец, просто му лиспва секса.

# 83
Не са кучки, а тигрици. Laughing

# 84
  • София

То не са взаимоизключващи се двете.

# 85
  • Куциндрел

То не са взаимоизключващи се двете.
Може би, ако го попрактикува, ще погледне с други очи.
Поне ще спре да еякулира по форума. Mr. Green

# 86
Дами, тигрици,  може ли такова нещо ...  Само  заради един стих, да превърнете най-четения съвременен български автор в неудачник,  а един хубав мъж в онлайн чикиджия Simple Smile
Къде отиде толерантността?! Simple Smile))

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 10:28 от bubulino

# 87
По-тъпа тема не е имало не знам от кога. Аз поне не помня.

# 88
По-тъпа тема не е имало не знам от кога. Аз поне не помня.
Явно от доста време, защото активността е сериозна ...

# 89
  Я, да не би някой литературен критик да ни е налазил тука? Некой съперник ощетен?

Много обичам Георги Господинов. Харесвам почти всичко от прозата, стихове също има много добри.

Темата е изключително глупашка, но и без мен си го знаете, нали?

Общи условия

Активация на акаунт