Отговори
# 435
Hug Благодаря , че сподели!!!! Съвсем бях забравила за Хиполенд! Има ли много бебешки неща? А доколкото разбирам кошарката съвсем измества леглото, така ли? ДО кога може да се ползва, т.е. кога има нужда да минем към легълце? Че леглата са толкова скучни , еднакви и ограничени като цветова гама!

# 436
Момичета, не се лъжете да си давате парите за електрически помпи - ръчните вършат абсолютно същата работа. Лесно е - един път като му хванеш цаката няма грижи. Така или иначе бебето изсуква по-голямото количество кърма, помпата просто доизцежда.
Здравейте и от мен:) Помпата е ясна, но това с мокрите кърпички за кърмачки дали е необходимост или глезотийка?
мокри кърпички за кърмачки? и такова чудо ли са измислили.. ужас .
И аз това казвам!!!! А ги има почти във всички списъци , които дават в магазините, разбира се #2gunfire Ти с първото детенце не си използвала, така ли?

# 437
Хей, намерих помпа за кърмачки на Tommee Tippe za 35 лв. нова Simple Smile имат и на авент за 53 лв. нова ако иска някой да му дам линк към продавача от olx.bg  е
Отпадна един ангажимент.
Мен яко почна да ме притиска мъничето ниско долу... ако се разхождам ме боли ако лежа и стоя -не ... нз как ще издържа до края. Как правят разходки мамите в последния месец незнам.... аз днес бях мн зле на разходката и да посправа и да тръгна пак се натиска надолу беее. ooooh!
Аз съм навита за Авент за 50лв Joy Ако още не си пратила линка на някой , пращааааааай:)

# 438
Мили мами , дано не ви досадя, но искате ли да се върнем на покупките , които със сигурност всички ни тресат в момента:) Със дрешките си е голяма наслада. Мога да стоя часове пред щандовете за дрешки в H&M и Вис ВИталис , а после всеки ден си вадя купените и им се радвам ....... но по-крупните покупки са нещо друго . Не мога да се "влюбя" в легълце, а количката, както е писано в една тема си е цяло второ висше::::Simple Smile))Дали бихте споделили откъде взвхте легълцата? Аз прегледах само ВИс Виталис и в нета newsm78. Давам си сметка колко е изписано за количките, но ако някой има мнение за ZIPPY SPORT , X Lander ili Chicco Urban, моля споделете! Търся високо проходима количка за Off roadа на СОфия:)
Ние си взехме легло на Пали и количка Bebe confort elea от BabyLife Малечко

# 439
На мен ми казаха, че дрешките от Вис Виталис са доста некачествени, а и като цяло в БГ бебешките дрехи (а и не само) са ужасно скъпи. Направила съм една пробна поръчка от един английски сайт и сега чакам да видя качеството. Мисля оттам да си напазарувам всички бодита, ританки, комплектчета и прочее, тъй като цената дори с доставката е почти на половина от тази в България. Всеки пък се изумявам колко лош късмет сме изкарали с тая наша държава  Laughing

# 440
легло с размери 60/120 , до каква възраст е подходяща   newsm78

# 441
Ние си поръчахме количката от ebay и съм много приятно изненадана от качеството и визията й на живо  Naughty
За диоптъра и аз бях притеснена понеже имам правена лазерна корекция и от +5 сега съм на +2.Отидох да се консултирам дали ще има проблем при едно нормално раждане,при което ми направиха преглед на очните дъна и толкова.Лекарката каза,че не вижда пречка за едно нормално раждане.Та сега като ви чета,че са ви разширявали зениците,се чудя моя преглед действително достатъчен ли е бил  newsm78

# 442
Не съм ползвала мокри кърпички за кърмачки, това според мен е пълна глупост...
кошарка взехме Hauck Dream'n'care, защото следващата година ще правим двойно легло в стаята на децата, и не ми трябва още една голяма кошара.. количка поръчах от ибей, даже и дойде - но на мен ми трябва за породени деца - голям танк е Simple Smile ама си я харесвам.. и дрешки имам.. само от джъмбо не съм доволна като бодита, но целите им дреки са добре Simple Smile

# 443
Леле колко много сте изписали, скоро трябва нова тема да пускаме  Grinning

Виждам, че има нови мами, които са се присъединили към нас, последният месец съм много ангажирана и не успявам да нанеса всички нови неща на първа страничка. Ако някоя от вас има желание и време да помага със поддържането на темичката, нека да ми пише.

Покупките обсъждате .... още нищо нямаме за мъничето, надявам се другата седмица да започнем с покупките, че то време не остана Simple Smile

# 444
Здраеейте и от мен! За кърпичките за кърмачки-миналата година си взех на Чико и дори ми останаха и се чудих за къде да ги ползвам,е чистих с тях какво ли не хахаха
 За кошарата 60/120-дървената ни е такава и същеря ми е на година и 4 месеца и се побира,но предполагам ,че след 2годишна възраст няма да е много подходяща! Ние сега сме я махнали,че дъщеря ми е много щура и се катери навсякъде и щеше да падне веднъж с главата надолу от нея като се провесваше...та зависи и колко послушно е детето  Joy
Съмнява ме ,че ще се катери вътре при бебето...сгъваемата ни май е 140/60 или нещо от сорта,ама си има разлика в двете де...но пак не става за дъшеря ми ,защото и по нейната мрежа се катери и има риск да се преобърне заедно с кошарата Simple Smile Ох голяма галимация е с тия деца,особено ако ще бъдат почти 2 бебета...трябва охрана да наемем на бебчо!  Crossing Arms Tired

# 445
Някои пък много ги харесват тези мокри кърпички. Има ги само на Чико, няма друга марка (май).

За количка ние взехме на Лорели Лагуна, сега е намалена в Хиполенд и има много големи гуми, което мен ме устройва идеално за "офроуда" из българските пътища и тротоари. ММ се бъзика, че била като джипка  Mr. Green.

А знаете ли за какво става въпрос за тая промоция в H&M за базови продукти - взимаш 3, плащаш 2. Въобще какво означава базов продукт що се отнася за дрехи?

# 446
  • Варна
СПодели, сподели заглавия:) Понякога се чувствам толкова неподготвена ::Simple Smile)))ДОри незнам коя с коя дрешка да комбинирам, а камо ли другото:) Аз четох за детето от 1 до 3 години и ми хареса:) Незнам  някой дали има поглед върху ЕНциклопедия на кърменето ( или беше Библия на кърменето newsm78)
За сега съм доволна от "Близо до бебето" от Василена Доткова и от "Какво те чака през първата година на детето" от Санди Хатауей и сие. Преглеждам и онлайн изданията на някои списания, но има толкова много реклама в тях, че понякога се съмнявам доколко са обективни в съветите си, особено когато става въпрос за ползване на даден продукт Peace

# 447
Ние си поръчахме количката от ebay и съм много приятно изненадана от качеството и визията й на живо  Naughty
За диоптъра и аз бях притеснена понеже имам правена лазерна корекция и от +5 сега съм на +2.Отидох да се консултирам дали ще има проблем при едно нормално раждане,при което ми направиха преглед на очните дъна и толкова.Лекарката каза,че не вижда пречка за едно нормално раждане.Та сега като ви чета,че са ви разширявали зениците,се чудя моя преглед действително достатъчен ли е бил  newsm78
а може ли да кажеш модела на количката, и ние сме се ориентирали към поръчка от чуждестранен сайт, но все още избираме

# 448
Здравейте, аз съм с астегматизъм по принцип и се чудя дали ще ме пращат на очен. Преди 2 седмици на ЖК питах док., тя каза че ще го мислим  Confused. Днес пак съм на ЖК и пак ще питам, че то време не остана

# 449
  • Бургас

Аз съм навита за Авент за 50лв Joy Ако още не си пратила линка на някой , пращааааааай:)

http://olx.bg/55-lv-promo-tsena-avent-nova-pompa-avent-natural-pompa-i55287708

потребителя има и други нещица които са нови разгледай ги

Общи условия

Активация на акаунт