Отговори
# 570
някой от вас купил ли е уред за затопляне на шишета и бурканчета , и въобще необходимо ли е в началото , в голяма чуденка съм дали да купувам такова нещо или не

Аз не съм ползвала, няма и да купувам. Почти всички майки, които са го ползвали, са споделяли, че е бил абсолютно излишен.

# 571
ех тая клизма бре.. в моята болница не правят или поне на мен не ми направиха, а бях 4 часа в предродилна .. на мен не ми изтекоха водите, а имах само разкритие 4см и контракции на 2-3 минути като отидох в болницата, доктора ме гледаше все едно съм с две глави.. а аз до последно се чудех дали не се бъркам нещо и дали няма да ме върнат Simple Smile акушерките са свикнали с гледката по време на раждане, едва ли има някоя гнуслива... но аз този път ще си поискам клизма за мое си успокоение, че ако пак повръщам от глад не искам да се тормозя и за ако-то .. Simple Smile
а когато главичката се покаже по принцип всичко тръгва доста бързо -а з родих с точно 2 напъна, после казах на акушерките, че втория път ще искам директно на магарето, а те се смееха Simple Smile
стига сте ги мислили тези неща, те ще се случат по възможно най-нормалния начин .. и ще ги забравите!
Да, много сте прави:) Май се притеснявам за клизмата само защото имам време и нямам идея какво се случва след това:) Ама стига вече:)

# 572
Аз имам уред 5в1...затопля шишенца,бурканчета,готви на пара,размразява,стерилизира и пасира. Има опция за затопляне в зависимост от температурата на това ,което ще топлите-дали е взето от хладилника или е било на стайна температура(ако ме разбрахте какво искам да кажа хаха) Пробвах да стопля едно бурканче със студено мляко.За 5 мин го стопли в идеалната Т ,после приготвих пилешко бон филе на пара за 15 мин,а едно зеленчуково пюренце се приготвя за има няма пак 15 мин ...много съм доволна...  chef  chef  chef

# 573
  • Бургас
Аз имам уред 5в1...затопля шишенца,бурканчета,готви на пара,размразява,стерилизира и пасира. Има опция за затопляне в зависимост от температурата на това ,което ще топлите-дали е взето от хладилника или е било на стайна температура(ако ме разбрахте какво искам да кажа хаха) Пробвах да стопля едно бурканче със студено мляко.За 5 мин го стопли в идеалната Т ,после приготвих пилешко бон филе на пара за 15 мин,а едно зеленчуково пюренце се приготвя за има няма пак 15 мин ...много съм доволна...  chef  chef  chef
И как се казва уреда и поне линк до пратиш...Wink изглежда ми голямо удобство

# 574
Мили мами, които сте купили колички от e bay , доколкото разбирам вече сте ги получили и сте доволни?  newsm78 Благодарение на вас и аз си харесах, но с немския сме скарани, а и дори нямам акаунт:) Какво ми е необходимо за такъв? Дебитна карта в лева дали върши работа? Как платихте? А на гаранцията дали може да се разчита? Ето аз какво харесах:
http://www.ebay.com/itm/KINDERWAGEN-MY-JUNIOR-HiTreec-KOMBIKINDE … sh=item417f73169e
 Thinking

# 575
 Намерих го уреда 5 в 1. Наистина изглежда доста полезен с всички тези функции, а и цената не е висока.
http://www.minimod.bg/16355/joycare-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0 … %D0%B5-5-%D0%B2-1

# 576
Въпрос към друга тема Simple Smile Има ли някой който е подал молба в НОИ за ПИК кода...за проследяване на плащанията по време на майчинството.
Във вторник отидох да си го взема, вчера вече беше активен. Самото издаване е срещу подпис на една декларация, която те ти дават и лична карта, а кодът се активира 24 часа след издаването Wink

Стана ми интересно. Значи да отида до НОИ с лична карта. Там ли дават тази декларация?
Отиваш в НОИ и те пращат в стаята където се издава кодът. Даваш си личната карта и ти принтират един лист на който се подписваш. Дават ти втори лист, на който е написан ПИК кодът, но той е активен след 24 часа.

Pocu_Ty, изрично попитах дали с този код мога да проверявам кога се очаква превод. Отговорът беше, че това мога да го разбера, когато вече ми е преведена сума. Не се изписва дата, на която ще се преведат парите. Казаха ми, че до 15 работни дни след представянето на болничния в НОИ трябва да бъдат пуснати паричките.

Мерси много за информацията ! И аз ще мина да си взема ПИК кода  Wink

# 577
Този уред 5 в 1 изглежда много практичен и наистина не е скъп. Ще изчакам бебка да се роди, все някой ще попита от какво имам нужда или пък ще й даде парички  Joy, и направо ще го взема.  Party

# 578
Навих мъжо - в понеделник ми го купува  Laughing Laughing Laughing

# 579
Мили мами, които сте купили колички от e bay , доколкото разбирам вече сте ги получили и сте доволни?  newsm78 Благодарение на вас и аз си харесах, но с немския сме скарани, а и дори нямам акаунт:) Какво ми е необходимо за такъв? Дебитна карта в лева дали върши работа? Как платихте? А на гаранцията дали може да се разчита? Ето аз какво харесах:
http://www.ebay.com/itm/KINDERWAGEN-MY-JUNIOR-HiTreec-KOMBIKINDE … sh=item417f73169e
 Thinking

Много е хубава количката.Доколкото виждам продавача предлага 3 години гаранция,както и сервиз.
Желателно е да си направиш PayPal акаунт и да плащаш през него./по-сигурно е  и имаш опцията да си поискаш парите обратно,ако не си доволна от поръчката или не си я получила/Мисля,че не би трябвало да имаш проблем да платиш с карта в лева/те взимат равностойността в евро/.Ако мога да бъда полезна с още нещо   bouquet

п.п.

# 580
Страхотна си EVELIN!!!!  bouquet Сега ще вляза в Pay Pal да видя става ли с дебитна карта и дали приемат индианци:::Simple Smile))))

# 581
Страхотна си EVELIN!!!!  bouquet Сега ще вляза в Pay Pal да видя става ли с дебитна карта и дали приемат индианци:::Simple Smile))))

Hug  bouquet

# 582
http://www.minimod.bg/15737/babymoov-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D … D0%BB%D0%B5%D0%BD  това е моят уред.  smile3502 наистина е много практично,понеже аз искам да готвя домашни пюренца на бебко Simple Smile

# 583
С тези клизми...  ooooh! Много ми се иска да приключим скоро темата, че малко ми омръзна да слушам/чета за л***а  Joy Joy (с извинение, ама...).

Много бързо изписахме темата, мисля, че е време за нови предложения за заглавия. Аз се включвам с две:

"Бързо мина времето, нали, скоро дъжд от ОКТОМВРИйски бебета ще завали"

"Миа и Марина са първите ОКТОМВРИйски човечета, нямат търпение да ги последват останалите бебчета"

# 584
Ей момичета,от много време няма инфо. за Маринките...? Какво ли става? Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт