Отговори
# 585
kle0patra, "Бързо мина времето, нали, скоро дъжд от ОКТОМВРИйски бебета ще завали", звучи супер! Гласувам "ЗА"  Peace

# 586
Здравейте, мили мами bouquet
Бих искала да поканя мамите, които бременеят извън България в Бременни майки в чужбина.
Лека и спокойна бременност от мен Hug

# 587
kle0patra, "Бързо мина времето, нали, скоро дъжд от ОКТОМВРИйски бебета ще завали", звучи супер! Гласувам "ЗА"  Peace

+ 1 от мен Peace

# 588
Момичета, ако сте изчерпали темата за клизмите, мога ли да се включа с нещо по-приятно за... сетивата?  Laughing
Ясно е, че бебешките дрехи се перат с друг препарат, а шишенцата, бибите и т.н. с какво се мият? Днес се замислих, че то и верото ни не е много полезно...

# 589
Момичета, ако сте изчерпали темата за клизмите, мога ли да се включа с нещо по-приятно за... сетивата?  Laughing
Ясно е, че бебешките дрехи се перат с друг препарат, а шишенцата, бибите и т.н. с какво се мият? Днес се замислих, че то и верото ни не е много полезно...

Въртеше ми се същия въпрос тия дни в главата.На стерилизатора ми пише,че той може да се почиства с малко веро и вода,но за самите шишенца и аз се чудя newsm78

# 590
Аз имам уред 5в1...затопля шишенца,бурканчета,готви на пара,размразява,стерилизира и пасира. Има опция за затопляне в зависимост от температурата на това ,което ще топлите-дали е взето от хладилника или е било на стайна температура(ако ме разбрахте какво искам да кажа хаха) Пробвах да стопля едно бурканче със студено мляко.За 5 мин го стопли в идеалната Т ,после приготвих пилешко бон филе на пара за 15 мин,а едно зеленчуково пюренце се приготвя за има няма пак 15 мин ...много съм доволна...  chef  chef  chef

Кое е тва чудо я сподели Simple Smile дай някъв линк Моля  Peace

# 591
Здравейте, мили мами bouquet
Бих искала да поканя мамите, които бременеят извън България в Бременни майки в чужбина.
Лека и спокойна бременност от мен Hug

Аз съм там  Peace Peace

# 592
Ей момичета,от много време няма инфо. за Маринките...? Какво ли става? Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

По последна информация От ФБ групата Малката маринка е 1,000кг вече и е добре за сега  Praynig Praynig Praynig

Мия Марина и тя е добре но за тегло нищо не знам.. Добре са и двете се Борат newsm17 newsm17

# 593
За препарата за шишета - аз мисля да взема от този - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5376&cat=195

# 594
С тези клизми...  ooooh! Много ми се иска да приключим скоро темата, че малко ми омръзна да слушам/чета за л***а  Joy Joy (с извинение, ама...).

Много бързо изписахме темата, мисля, че е време за нови предложения за заглавия. Аз се включвам с две:

"Бързо мина времето, нали, скоро дъжд от ОКТОМВРИйски бебета ще завали"

"Миа и Марина са първите ОКТОМВРИйски човечета, нямат търпение да ги последват останалите бебчета"

"Бързо мина времето  скоро дъжд от ОКТОМВРИйски бебчета ще завали    Peace Peace Peace

# 595
За препарата за шишета - аз мисля да взема от този - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5376&cat=195

Категорично няма да взимам препарат излишен разход е Crossing Arms Crossing Arms
това е мое мненйе разбирасе!

# 596
Да, днес е петък! Пуснаха само майките днес, не разбрахме защо, бяхме само 3, но няма значение. Първо чакахме докторката да даде информация, която беше - абе добре сте за сега, не сте на апарат, дано да няма изненади... друго нищо! После влязах да попълня декларация за ваксината и чак след това отидох при шушонка! Понеже се позабавих, веднага след мен влезе сестрата и направи нещо по системата, не видях какво, но малката се разсърди, не можа да се разплаче съвсем, но това беше най-прекрасното гласче което някога съм чувала! За първи път я чувам да издаде звук А иначе прави шпагати, чекне се, рита, пери ръце на всякъде, дърпа си ушенцето, лапа си едната ръчичка, как успя и 5-те пръста да тикне в устата не знам И толкова дълго се оглежда, въпреки че знам че нищо не вижда, но се зарадвах - видях очички

Това е най прясната Информация от малакта Мия-Марина!

# 597
Ние днес бяхме на ЖК, ехографа показа 2,600, но АГ каза, че мисли, че е към 2,900. Най накрая се посъбуди за записа и им показа, че е добре. Аз съм малко с високо кръвно и ми забраниха всякаква сол докато не родя. Утре ще ходя да давам кръв и урина като за последно да видим как е положението.  Rolling Eyes

# 598
И ние се видяхме с моята душица. Наказана с ръчичките в памперса понеже скубе каквото докопа:) Освободиха я да мога да си я докосна. Няма такова усещане и за двете. Пулса и веднага скочи от 140 на 170 и така доволно се усмихваше. 1060гр е, бавничко стават нещата, дано така продължат.

А това е от малката Маринка  Hug

# 599
Е не искам да се заяждам, но до колкото виждам темата с клизмите се изчерпа, доста се изписа по други теми след това и ми се вижда излишно само да се споменава дали може да се говори и за друго.
За препарата за шишетата. Ехо савекс имат. Днес видях 500 мл са 2,19 във Фантастико. Не ми се струва много, като се има предвид колко време ще се ползва, така че мисля да си го взема.
Пюренцата, като му дойде времето, и аз мисля да си ги правя сама, но по стария метод с варенето, а не със специални уреди Wink Само тези с месото мисля да ги купя, че четох, захранването с месо е добре да бъде с пуешко и заешко, защото има най-малка вероятност да предизвикат алергия. И няма как да взема цяла пуйка заради пюренцата. Офффффф много за напред взех да мисля.
Някой беше споменал за тези кърпички за родилки. Лично аз мисля да си взема 1 пакет, защото посред нощ като ставам или ако например сме на гости, ще ми е много по-удобно просто да се избърша, а не да ходя до банята да се мия.

Общи условия

Активация на акаунт