Отговори
# 600
В началото е хубаво да започне да се захранва с леко месо, именно птиче месо. В това число, освен пуйките, влизат и обикновените пиленца. Вярно, колко ще изяде това дете (че цяло пиле за него), но пък защо цялото да е за него? Все пак и другите вкъщи предполагам ядат.  Peace

За Маринките браво! Бавно, не бавно, качват тегло! Да продължават в същия дух, всички вярваме в тях!

# 601
В началото е хубаво да започне да се захранва с леко месо, именно птиче месо. В това число, освен пуйките, влизат и обикновените пиленца. Вярно, колко ще изяде това дете (че цяло пиле за него), но пък защо цялото да е за него? Все пак и другите вкъщи предполагам ядат.  Peace

За Маринките браво! Бавно, не бавно, качват тегло! Да продължават в същия дух, всички вярваме в тях!
И аз четох, че всяко птиче месо става, обаче като знам каква огромна разлика има между домашните пилета и тези от магазина......еми то не може едно пиле да се сварява перфектно за 20 мин..... ужасни са. Е то не се знае и пуйката каква ще е:D

# 602
Супер новина за Маринка  Party
Препарат специален за бебета не  съм ползвала-обикновеното веро с четка за шишета си върши чудесна работа  Party
Този уред ми се вижда добър....само ако го има от дъщеря ми...аз на нея НЕ съм вземала от кухня...взех бележка,че няма алергии и докато се наканя да ида да я запиша..ми тя стана на почти годинка,а те след годинката ядат обща храна,та изобщо не я записах...тя и преди годината е яла от общата храна и то добре овкусена...  Mr. Green има си нейно канче и нейна тенджерка за вода и за манджи...обаче понеже толкова забравях,че й преварявах водата по 1 час и накрая от печене на тенджерата на котлона-капака й беше стъклен и се беше напукал и скачаше като пуканки хахаха то час на котлона....  Joy голяма беля може да си докара човек на главата...това беше всеки път,когато преварявах вода!...  #Crazy

# 603
Относно интимната прическа за болницата. С ММ почнахме тренировки, беше го страх,че ще ме пореже и му показах как става  Joy Ударих му една контра  smile3521 smile3532 после и той на мен. Мир и любов Simple Smile

# 604
Е, чудесни новини! Радвам се, че се случват хубави неща.
Аз преди не съм ползвала специален препарат, но попаднах на този
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8342&cat=195
Ако ще вземам въобще, сигурно ще купя него...

# 605
В началото е хубаво да започне да се захранва с леко месо, именно птиче месо. В това число, освен пуйките, влизат и обикновените пиленца. Вярно, колко ще изяде това дете (че цяло пиле за него), но пък защо цялото да е за него? Все пак и другите вкъщи предполагам ядат.  Peace

И аз четох, че всяко птиче месо става, обаче като знам каква огромна разлика има между домашните пилета и тези от магазина......еми то не може едно пиле да се сварява перфектно за 20 мин..... ужасни са. Е то не се знае и пуйката каква ще е:D

Разбира се, че ще се свари много по-бързо от домашното. Бройлерните пиленца са на 40 дни, а домашните са много по-възрастни, когато достигнат техните килограми. Сравнение не може да се прави. Домашното е по-добре, разбира се, но трудно се намират напоследък...

Аз да попитам вие как се чувствате като ви пипат корема? Аз по принцип нямам проблеми, но в един момент почва да ми става тъпо само да ми галят корема, все пак е част от тялото ми!

# 606
Така е, но за да достигнат подобни размери и килограми за тези дни, представи си с колко химикали и всякакви други глупости са тъпкани. Не ми се иска още от самото начало да започнем с това Wink

За коремчето : Аз също нямам проблеми. Малко се чувствам като Буда понякога  Grinning , но хората покрай мен по-скоро се притесняват и рядко някой се осмелява да ме пипне. На тях им е по-неудобно отколкото на мен. Simple Smile Все пак като видя някоя приятелка, която видимо изгаря от желание, но пък я е срам, сама я подканвам. Нормално е да им е интересно като съм първа сред приятелките ми Simple Smile

# 607
Е вече официално съм в 45 дневната финишираща права Peace Peace Peace Нищо , че е събота се чувствам толкова свободна! Сега само за бебчо ще мисля:) Ама сме много малки, като ви слушам вас:( Вчера на ЖК , лекарката го мери ли мери , ама най-накрая щедро каза - само 1.50кг и то по някаква таблица, която изобщо не ми се струва сигурна! А и Калоян не ще да се обръща:( Сложил е главичка под сърцето ми и само с телце мърда наляво , надясно. Като сложиш и тесния ханш, лекарката каза да се готвя за секцио #Crazy Странно ми се струва аз да определям кога ще ми се роди детето! Някой знае ли дали може да се определи дата за секцио след официалния термин, ако бебето върви с две седмици назад по размери, а плацентата и околоплодните води, както и тоновете на бебето позволяват? newsm78
И друго, някой дали е попадал на хубави и свежи лампи за детска стая? Нищо сладурско не съм срещнала вече месеци:( Хубав уикенд

# 608
Е вече официално съм в 45 дневната финишираща права Peace Peace Peace Нищо , че е събота се чувствам толкова свободна! Сега само за бебчо ще мисля:) Ама сме много малки, като ви слушам вас:( Вчера на ЖК , лекарката го мери ли мери , ама най-накрая щедро каза - само 1.50кг и то по някаква таблица, която изобщо не ми се струва сигурна! А и Калоян не ще да се обръща:( Сложил е главичка под сърцето ми и само с телце мърда наляво , надясно. Като сложиш и тесния ханш, лекарката каза да се готвя за секцио #Crazy Странно ми се струва аз да определям кога ще ми се роди детето! Някой знае ли дали може да се определи дата за секцио след официалния термин, ако бебето върви с две седмици назад по размери, а плацентата и околоплодните води, както и тоновете на бебето позволяват? newsm78
И друго, някой дали е попадал на хубави и свежи лампи за детска стая? Нищо сладурско не съм срещнала вече месеци:( Хубав уикендv

За секцио по принцип знам че е 10 дена преди термина

# 609
Ние днес бяхме на ЖК, ехографа показа 2,600, но АГ каза, че мисли, че е към 2,900. Най накрая се посъбуди за записа и им показа, че е добре. Аз съм малко с високо кръвно и ми забраниха всякаква сол докато не родя. Утре ще ходя да давам кръв и урина като за последно да видим как е положението.  Rolling Eyes

И аз почнах да вдигам кръвно Sadцялата бременност беше ниско,но вчера 130/80,нещо много се притеснявам от това кръвно Sad в 35 седмица съм иначе,дано изкарам без проблеми до 37 поне Praynig

# 610
Добро Утро като ви чета на всички колко много са пораснали бебоците само нйе ли сме толкова малки за сега  ooooh! ooooh! Фини ли ще сме ахахах Joy Joy

Нямам проблем спрямо коремчето  Joy

# 611
ами,моята буболечка в понеделник я измериха 2241 гр. в 34 седмица бях,еми не ми се струва много едричка newsm78

# 612
valen_tina_171, не ги тъпчат с химикали, просто ги угояват, както е и с останалите животни. Бъркаш с гъшия дроб, където нещата вече са сериозни. Не смятам, че месото в бебешкото пюре ще е по-хубаво от едно пиле на Градус, например. Горе-долу съм запозната с тези неща, защото съм ходила в доста кланници и халета за птици. Не взимай замразено пиле  Peace, с другите не се притеснявай. Аз специално за бебе смятам да взимам само Градус, защото в тях съм сигурна.

Gybka_85, това не е високо кръвно, а абсолютно нормално. Няма за какво да се притесняваш (все още). На мен през цялата бременност ми варира от тези стойности до 100/60. Зависи от много неща.

За приятелки и аз давам да ми пипат коремчето, особено като рита. Зная, че им е приятно. Но отивам, например, на работата на ММ и хоп - нечия ръка стои на корема ми (а не съм кой знае колко близка с колежките му). И други хора, с които тъкмо съм се запознала и ръката им стои на корема ми - а бебето нито рита, нито нищо (и май нарочно го прави  Laughing). В такива моменти започвам да се чувствам некомфортно.

# 613
Добър ден,коремчета  Hug
Ние миналата седмица бяхме на преглед.Тогава бях в 32 седмица и док каза,че бебо тежи 2318гр.  baby_neutral
За кръвното когато съм се консултирала с лекари са споменавали,че по време на бременост е нормално да се покачва.Ако нормалното ви кръвно е 120/80 покачване в границите на 135-140/90.Разбира се е добре да се направи консултация при поддържането на високо кръвно.
Аз днес се събудих малко притеснена.Малчо май се е обърнал в неподходяща поза.Дано да греша или ако е така бързо да се обръща,че да не се караме  Stop

# 614
Kle0patra, ще те послушам като му дойде времето. Моята информация е по-скоро от медиите и става дума как ги тъпчат с химия, за да растат и станат сочни. Честно казано направо съм забравила какъв беше вкусът на истинското пиле Simple Smile

Мамчета, имам един въпрос. Някоя от вас интересувала ли се е как точно мерят килограмите на бебчетата? Аз на моя проследяващ АГ му нямам абсолютно никакво доверие, а преди месец на консултацията в 32 седмица само ми заяви, че е около 2 кг. Неговият ехограф по негови думи е много стар и се чудя дали наистина е изчислил тези 2 кг или е следвал някаква таблица за приблизителното тегло.

Общи условия

Активация на акаунт