Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 733
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ставате крайни вече, за всеки лекар има и хубави и лоши мнения! Аз съм много доволна от д-р Димитрова, първото си дете родих при нея и се следих при нея, сега чакаме второ и пак съм при нея. Хубаво е човек преди да се запише на ЖК да проучи малко АГ-то си или преди това поне да поговорят кой с какви очаквания е. Д-р Димитрова е само за естествено раждане (!), секцио само ако тя прецени; вярно е, че не обяснява много, но и аз да преглеждам по 20 човека на ден и на мен няма да ми се говори излишно, като я питам нещо отговаря, като не я питам нищо не казва; не съм съгласна, че не помни клиентите си, тя беше запомнила дори съпругът ми и по време на раждането постоянно е ходила да му казва как върви раждането; аз като съм имала лоши резултати от изследвания ми е казвала - препоръчвам ти да си ги направиш отново (естествено без направление, но поне иска да е сигурна в резултата ); в пети месец паднах по едни стълби и веднага й се обадих по телефона, веднага ме извика в болницата и ме прегледа извън работното й време. И още много неща мога да напиша, съжалявам, че така се е получило с Хелия, но изобщо не съм съгласна, че трябва да й се отнемат лекарските права. Също така Хелия е имала право да си смени АГ-то за ЖК, ако го беше направила на време нямаше да се стигне до тук.

# 106
Аз не съм крайна в мнението си за д-р Димитрова. В 5 г.с. неин колега пред мен й се обади с молба да ме прегледа след 15-20 дни за да ми потвърди дали се развива бременността ми, понеже нямаше възможност в този период той да ме прегледа. Между другото той се почувства адски неудобно, че ми е взела пари и дори не си спомняше някога да е водила разговор с него за мен (дотук нищо лошо не казвам, не е длъжна да помни всичко и всички). Тя си предложи услугите и за ЖК, но не ми допадна от пръв поглед, благодарих учтиво и усмихнато за предложението, казах, че има още време до регистрирането ми на ЖК и ще помисля. Просто ми стана неприятна и след грубият преглед още повече. А моята АГ, че не съм я сменила- тя няма вина за случката в събота. Бих я сменила по други причини, но реших да я изтърпя до края.
А ЖК на Мария е била.....нямам думи. Да не би да оправдаваш това, че тя дори не е забелязала, че е родила, а и на всичкото отгоре фасони ще ми прави? Директно при управителя на медицинския център, той да я прави каквото иска.

# 107
Здравейте! Днес за първи път бях при д-р Бойка Терзиева. По мои изчисления съм в 5 г.с , на коремен ехограф не се видя нищо. Тя ми каза да отида след 2 седмици и ми изписа дуфастон 2по1 7 дни,онзи ден имах леко кървене след 2 положителни теста. Сега нямам нищо. Някой има ли впечатления от нея ? Моля споделете мнения  Embarassed

# 108
# 109
Здравейте! Днес за първи път бях при д-р Бойка Терзиева. По мои изчисления съм в 5 г.с , на коремен ехограф не се видя нищо. Тя ми каза да отида след 2 седмици и ми изписа дуфастон 2по1 7 дни,онзи ден имах леко кървене след 2 положителни теста. Сега нямам нищо. Някой има ли впечатления от нея ? Моля споделете мнения  Embarassed
И при нея съм ходила преди 7-8 години за профилактичен преглед с направление. Съответно ми беше направен само ехограф, без гинекологичен преглед и без цитонамазка. Не съм се връщала повече при нея.

# 110
Задължително си пий дуфастона, до второ нареждане от лекар!

# 111
Задължително си пий дуфастона, до второ нареждане от лекар!
+1 Peace

# 112
Здравейте!

Посъветвайте ме, моля, за гинеколог, при който да отида за профилактичен преглед. Предпочитам да е жена и да е внимателна. Изчетох доста неща из интернет и забелязвам, че различните лекари са специалисти в различни области.
Мога ли да го посетя без направление от личен лекар? Много ли е се оскъпява прегледа? Знам, че различните лекари имат различни такси, но долу-горе как варират?

# 113
  • Wolwedans
Мисля, че най- минималистичния вариант е :
Преглед- 15-20 лв.
Ултразвук- 30-35 лв.
Цитонамазка- 20 лв.
Има лекари при които плащаш само УЗ, а като вземат цитонамзка, така или иначе те оглеждат и отвътре, но не го таксуват. Дават ти стъкалцата и ги носиш сама в лабораторията, където и плащаш съответно по цени на лабораторията.
Бих ти препоръчала жена- гинеколог на лични, познавам я, знае, че форума ми е мания и ми е забранила да я споменавам...

# 114
Благодаря много за отговора! Пиши ми на лично Simple Smile

# 115
  • Варна
Здравейте ,можете ли да ме насочите към гинеколог във Варна който работи със Здравната каса?

# 116
  • Варна
Никой ли не може да ми помогне? Sad

# 117
  • Варна
Здравейте ,можете ли да ме насочите към гинеколог във Варна който работи със Здравната каса?
Амо не са един или два, за да получиш точно име...Малко са гинеколозите, които не работят със ЗК. Цялата тема е именно за това - всеки да има възможност да прегледа коментарите на споделилите и да избере своя гинеколог според търсенето си. Ако не уточниш конкретни критерии за избора си (местоположение, специалист по определен въпроси, т.н.), няма как да получиш съвет. Съветвам те да прочетеш поне малко страници назад и ако не намериш това, което търсиш, тогава да питаш  Peace

# 118
някакви отзиви за Николова от клиника Нова?

# 119
Амо не са един или два, за да получиш точно име...Малко са гинеколозите, които не работят със ЗК. Цялата тема е именно за това - всеки да има възможност да прегледа коментарите на споделилите и да избере своя гинеколог според търсенето си. Ако не уточниш конкретни критерии за избора си (местоположение, специалист по определен въпроси, т.н.), няма как да получиш съвет. Съветвам те да прочетеш поне малко страници назад и ако не намериш това, което търсиш, тогава да питаш  Peace
+1  Peace

Общи условия

Активация на акаунт