Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 802
  • 795
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Гледам че пишете за БХС, а за цитогенетичен анализ къде са възможностите? В НГЛ и Геника ли са само?

# 166
Моля за мнение за д-р Радослав Минков. Става въпрос за  операция - хистеректомия.

# 167
  • Wolwedans
Хора, не съм много за тук, но не намерих точната тема... Махнаха ми полип на шийката на матката, колко време се очаква да ми кърви, след колко време може да се прави секс... Такива работи ме вълнуват, че докторът не ме осведоми за това, а вече минаха десет дни... newsm78
Попитай в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812558.0;topicrefid=20

# 168
  • Варна
Гледам че пишете за БХС, а за цитогенетичен анализ къде са възможностите? В НГЛ и Геника ли са само?

При мен правиха цитогенетичен анализ на плод след медицински аборт в късен месец - в Генетичната лаборатория, която е в Терапията. Страшно съм доволна от вниманието и отношението, както и от безкрайно дългите обяснения, нямаше мой въпрос, който да остане без отговор.

# 169
  • varna
Моля за мнение за д-р Радослав Минков. Става въпрос за  операция - хистеректомия.

Д-р Минков и Д-р Маджаров ми правика секцио.Забележки нямам.

# 170
  • Варна
При мен правиха цитогенетичен анализ на плод след медицински аборт в късен месец - в Генетичната лаборатория, която е в Терапията. Страшно съм доволна от вниманието и отношението, както и от безкрайно дългите обяснения, нямаше мой въпрос, който да остане без отговор.
Аз точно от НГЛ в Терапията не съм доволна. Прекалено надуто отношение, а ако задавах въпроси ми се отговаряше като на изостанал студент-тройкаджия! Mr. Green ММ ходи там без мен, не можали да си оправят собствената организация, после ми се обаждаха на мен по телефона да ми се карат защо съм пратила мъжа си където не трябва... #Cussing out Може да е въпрос на късмет при кого ще попаднеш и дали  е по време на сесия, нооо... Не искам и да ги чувам повече!

# 171
  • Варна
Сериозно? Много съм изненадана. При мен отношението беше на страхотно ниво, дори ми се обаждаха предварително по телефона, за да уточним час и да не се налага да чакам там, на място.
Ти с кого работи?

При тези обтоятелства и на твое място, щях да опитам с Геника. Имам само положителни отзиви от близки хора, на които вярвам.

# 172
И мен ме следи д-р Танев, а на ЖК ще съм при д-р Георгиев.
Нещо не ти разбрах мисълта, какво ти следи д-р Танев в момента и какво означава ЖК в бъдеще време при д-р Георгиев? Бременна ли си или не?
Привет на всички! Аз съм едва в началото на 2-рия месец и зад гърба си имам само един преглед в родния си град, със снимка на бобчето и това е.. тази седмица ми предстои финално да избера лекар за ЖК. Моля, пояснете ми защо се налага да ходите на ЖК при един доктор и паралелно с това на друг. Не е ли достатъчно да избера един доктор и вече в 8 - 9 -тия месец да се запозная с доктора, който предпочета за раждането. Във форума прочетох много положителни коментари за Д-р Танев. Много ще Ви бъда благодарна да споделите, ако знаете дали той води ЖК по здравна каса?На каква възраст е докторът?

# 173
  • Wolwedans
Привет на всички! Аз съм едва в началото на 2-рия месец и зад гърба си имам само един преглед в родния си град, със снимка на бобчето и това е.. тази седмица ми предстои финално да избера лекар за ЖК. Моля, пояснете ми защо се налага да ходите на ЖК при един доктор и паралелно с това на друг. Не е ли достатъчно да избера един доктор и вече в 8 - 9 -тия месец да се запозная с доктора, който предпочета за раждането. Във форума прочетох много положителни коментари за Д-р Танев. Много ще Ви бъда благодарна да споделите, ако знаете дали той води ЖК по здравна каса?На каква възраст е докторът?
Д-р Танев не води ЖК по здравна каса. Преглежда само на частно- всеки четвъртък от 14.00 часа в МЦ към СБАГАЛ, както и с предварителна уговорка в АГ болница ежедневно. На 59 години е. Simple Smile

# 174
  • Варна
Сериозно? Много съм изненадана. При мен отношението беше на страхотно ниво, дори ми се обаждаха предварително по телефона, за да уточним час и да не се налага да чакам там, на място.
Ти с кого работи?

При тези обтоятелства и на твое място, щях да опитам с Геника. Имам само положителни отзиви от близки хора, на които вярвам.
Там ни консултира доцентката - шефка на лабораторията, която е и преподавател в Медицинския.
И аз мисля да опитам в Геника. Благодаря за отзивите!

# 175
  • Варна
Ти с кого работи?

Там ни консултира доцентката - шефка на лабораторията, която е и преподавател в Медицинския.
И аз мисля да опитам в Геника. Благодаря за отзивите!
Вчера бях в "Геника" в Терапията. Разховарях с д-р Константинова. Бях прочела само хубави мнения за екипа като цяло, но се убедих с очите си, че наистина е така. Напоследък ми се налага да посещавам повече от нормално медицински кабинети, наистина останах впечатлена от вниманието и отношението на докторката. Тъй като трябваше да пусна изследвания в 3 различни лаборатории в една и съща болница, докторката прозвъня на останалите лаборатории за да ги пита за цени, подробности относно контейнерите за вземане на кръв и други неща, с което ми спести двете боцкания на останалите места. Успях и да си направя сметка за сумата, която ще дължа и дали ми е изгодно.  Усещането не беше като да си в бг клиника Simple Smile

# 176
  • Варна
...
Вчера бях в "Геника" в Терапията. Разховарях с д-р Константинова. Бях прочела само хубави мнения за екипа като цяло, но се убедих с очите си, че наистина е така. Напоследък ми се налага да посещавам повече от нормално медицински кабинети, наистина останах впечатлена от вниманието и отношението на докторката. Тъй като трябваше да пусна изследвания в 3 различни лаборатории в една и съща болница, докторката прозвъня на останалите лаборатории за да ги пита за цени, подробности относно контейнерите за вземане на кръв и други неща, с което ми спести двете боцкания на останалите места. Успях и да си направя сметка за сумата, която ще дължа и дали ми е изгодно.  Усещането не беше като да си в бг клиника Simple Smile
Само да вметна, за да бъде ясно - в Терапията се намира Генетична лаборатория, която е клон на НГЛ /Национална генетична лаборатория/, а "Геника" е друга лаборатория, която се намира в София. Варненският офис, мисля че приема само материал за изследване и го изпраща в София. Офисът на "Геника" във Варна се намира в МЦ Младост.

# 177
Моля пишете ако сте доволни от някой гинеколог.

# 178
  • Варна
Някой скоро да е ходил при Св. Узунов на ул. 27 юли?  Интересува ме къде прави изследванията на цитона маска и кои са му приемните часове -благодаря.

# 179
  • Щастлива мама на 3 слънца
Д. Р Николов от аг. Уникален лекар

Общи условия

Активация на акаунт