Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 505
  • 795
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Знаете ли дали в МЦ Св. Анна освен Жеков и Славчев работят други свестни гинеколози? И за двамата свободните часове са след месец, а на мен ми трябва по-спешно Sad Не съм бременна.

Аз съм доволна от д-р Надя Тодорова, но само за ЖК съм била при нея. Иначе, платен прием, ходя при д-р Савулева от години. Peace

# 421
Здравейте, момичета Simple Smile предстои ми секцио в края на месеца при Д-р Танев и искам да Ви попитам според вас с каква упойка е по добре да съм с  пълна или спинална ? Rolling Eyes

# 422
Здравейте, момичета Simple Smile предстои ми секцио в края на месеца при Д-р Танев и искам да Ви попитам според вас с каква упойка е по добре да съм с  пълна или спинална ? Rolling Eyes
Не се чуди, с пълна ще си, по не знам какво изключение може да си уговориш да ти бият спинална, ако случайно имаш анестезиолог под ръка...

# 423
  • Варна
Само с пълна упойка ли се прави секцио там?

# 424
Май да. Само някои анестезиолози от АГ практикуват спиналната упойка при секцио

# 425
Преди 2 дена едно момиче роди при Д-р Танев с спинална упойка Simple Smile

# 426
А знаете ли дали спиналната упойка се плаща допълнително и колко струва?

# 427
Днес посетих д-р Каля Коева. Като за първи преглед останах с много добри впечатления. Внимателна, изслушва те, обяснява. Дано и лечението да даде резултат.

# 428
Бихте ли препоръчали къде може да се направи читав профилактичен преглед и течно базирана цитонамазка. Както и каква ориентировъчна сума ще струва

# 429
Бихте ли препоръчали къде може да се направи читав профилактичен преглед и течно базирана цитонамазка. Както и каква ориентировъчна сума ще струва

В Геника. Имат сайт. Може да разгледате.

# 430
здравейте, относно спиналната упойка, в АГ препоръчвам др. Кондаков! Никой друг!

# 431
А този Кондаков дали работи с точно определен израждащ лекар, как бихме могли да се свържем с него? Ако някой има повече информация за секцио със спинална, моля споделете, че ми предстои след около месец и половина.

# 432
  • Wolwedans
А този Кондаков дали работи с точно определен израждащ лекар, как бихме могли да се свържем с него? Ако някой има повече информация за секцио със спинална, моля споделете, че ми предстои след около месец и половина.
Говори с акушер-гинеколога си. Кажи, че държиш на спинална анестезия. Той ще се погрижи. Ако всичко е по план-график ще осигури съответния анестезиолог. Най-много да се наложи да промените датата с ден напред или назад. Кондаков, Митев, Д. Николова и Славов правят спинални. Все един ще е на работа в 2-3 съседни дни.

# 433
Така ще направя, благодаря! Дано проработи.

# 434
искам мнение за Георгиев от АГ,защото мисля да раждам при него в нач. На юни. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт