Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 931
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Тази я слагам башка  Laughing Laughing

# 572
  • Керодиспансера
Тази я слагам башка  Laughing Laughing

Заслужи си го по нощите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 573
  • София
Добър вечер  Hug

Замислих се, покрай клиповете със заливането, че и тази благотворителна кампания, се превърна в ПР акция за много известни личноти. Не за всички, но за голяма част.

Фарах--->К.Б.----> М.Г. = новия сериал
К.Б.-Алтан-Беяз (от КаналД)= на новия сериал по КаналД

Леко ми се губи смисълът, но здраве да е. Дано всички (в световен мащаб) са дарили нещичко за някаква кампания, без значение коя.

# 574
Ку-ку,има ли някой в къщи  Mr. Green

Бабче,аз да ти отговоря със закъснения-и аз гледах черешките,ама бях забравила,че е петък,та малко по-късно ги включих  Whistling  Blush И там нещо на сънища и представи започнаха да го карат,този Хорзум ще си го отнесе ми се струва  Crossing Arms Naughty

Е,браво и аз познах,че няма да номинира ни Зъбла ,нито Ханде,това е най-правилното решение,ако иска да спрат тези спекулации и интриги в соц.мрежа  Peace  Всички познахме за Алтан...много се изкефих и за Беаз,Кирето му е набрал нещо  hahaha hahaha hahaha

Ирка,подкрепям думите ти  Peace Въпреки,че и този,който го направи и се покаже,пак прави даден жест...примерно аз не бих го направила,не съм по такава показност  Peace

Като спомена Ленито - Джейн,та се сетих,че видях една реклама на сладолед-сандвич с нея,по времето на черешките  Wink

Не знам дали е отслабнал,ама на мен КБ мн ми харесва с тази прическа...и брадата му стои по-добре като е пораснала  Heart Eyes Някъде срещнах мнение (мисля,че в КПА,ама не съм сигурна),че в момента излизало на мода по-големите и рошави коси и бради при мъжете,дали заради това е така или заради новата роля-ще разберем.

Какво друго исках да ви кажа  Thinking

Тери,приятна почивка  Hug

Гуш и за вс останали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 00:22 от anitto (I Love You Virus)

# 575
  • В света на мечтите... ❤
Юхууу,да се появя и аз по късна доба  Flutter Flutter Flutter

Оххх,каква буря мина при нас преди половин час  ooooh! ooooh! ooooh!  Чак покрива протече и градушка имаше  ooooh!

Кирето на мен ми хареса как изглежда на видеото,определено с тази коса ми допада Heart Eyes ,на промо снимката за сериала ми е странен с този костюм,ама пак си е сладурче  Heart Eyes

Изкефи ме и видеото на Чачко,а него кой го е предизвикал,че нещо ми се чува Керем,ама не разбрах  кой точно  newsm78  може би е Керем Чатай  Thinking

Искам и Хандеджик да видя да се включи,дано някой я предизвика  Grinning

Тери,хубаво да си изкарате у Тюркието  Hug Hug Hug

И за всички гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 576
      Бандаааа,заспахте ли вече? Hug HugДани Hug Hug

Утре Съ бута-ша са наспити Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ади да си прайм купон!Кой ша сложи по едно питие? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 577
# 578
  • София
Енгин Хепилири се е залял http://instagram.com/p/sA1841mWNY/

Предизвиква Бейза Шекерджи, Мерт Фърат и Танер Йолмез

Надявам се Бейза да приеме предизвикателството и да предизвика Хандеджик.

# 579

Ха наздраве!

# 580
# 581
  • В света на мечтите... ❤

Айде,Бабче,присъединявам се  Hug Hug Hug  Чиърс  cheers

# 582
      Данито,виж каква музичка съм ти пуснала- Таркан Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Наздраве ,мило,да сме живи и здрави!   love001  love001  love001  love001  love001

Нещо ми е криво тази вечер за ГБ-то-ей,хубавото ни сериалче свърши! smile3518 smile3518 smile3518

# 583
Енгин Хепилири се е залял http://instagram.com/p/sA1841mWNY/

Предизвиква Бейза Шекерджи, Мерт Фърат и Танер Йолмез

Надявам се Бейза да приеме предизвикателството и да предизвика Хандеджик.
  Аз мисля, че ще я предизвика, но ми е интересно Ханде кой ще предизвика   Mr. Green ааа мисля, че КБ стои странно на снимката от ШМ, защото може и да е добавен с фотошоп, нали беше в Америка..

# 584

">#t=12[/video]

Общи условия

Активация на акаунт