Преотстъпвате ли спалнята си, когато имате гости?

• 15 108
  • 197
  •   1
Отговори
# 45
Нямам близки от други градове, нито рода. Познатите и роднините са ми от София.
У нас не е хан и не обичам такива неща. Нито обичам да ми пипа от друг освен от жената. Майка й се опитва тва да го прави и много ме дразни - ще помогнела за салатата - ама аз искам краставиците както жената реже на кубчета, не ща ленти...

# 46
  • София
Когато на нас ни се наложи да преспим в друг град, дори да имаме близки, преспиваме в хотел. По комфортно се чувстваме. Пък и не трябва да се съобразяваме през цялото време с тях и те с нас. Вършим си работата и вечер се видим.
Изобщо не става въпрос за вършене на работа, а за гостуване. Това поне аз имах предвид в поста си.  Peace

# 47
Въобще нямам проблем някой друг да ми спи на спалнята. Често каня приятелки за няколко дни с преспиване. Обикновено ММ го няма тогава и даже спим заедно на спалнята.

# 48
Ауу поканете ме и мен като го няма мъжа ти Simple Smile

# 49
Ами аз не гостувам на познати и приятели.
Ако искаме да се видим и да се забавляваме, обикновено отиваме някъде заедно - има толкова дестинации, които са достъпни за един уикенд  Peace

# 50
Не, защото всичко ми е в спаляната - дрехи, тоалетни принадлежности, сешоар и няма да е удобно нито за мен, нито за гостите, защото от 6 сутринта ще се зашушкам да вадя това и онова. Да не говорим, че у нас няма друго легло, в което мъжът ми да може да легне, без да му стърчат краката, спалнята ни е правена по поръчка, за да го събира на дължина.
Гости настанявам или в детската стая, или в хола на дюшек на пода, или в кухнята на разтегателен диван, който събира двама души, като най-често предпочитам варианта на пода в хола. А веднъж ги настаних на балкона в спални чували, че бяха домъкнали бълхи.
пп: ако мъжа ми го няма, а ми гостува сестра ми, спи в спалнята до мен.
пп2: ако гостува племенницата - спи в детската стая, като през това време голямото ми дете спи на пода.

# 51
Бълхари прибираш значи ахахахахаха Simple Smile
Представям си само жена ми я няма и аз си каня приятел да си спим заедно влеглото ни, аааааа

# 52
 Не ни идват такива гости, но ако ни идваха, бих им отстъпла спалнята. Защо не? Тя не е някаква светая светих, стая като стая.
 В апартамента на родителите ни посрещахме гости от други градове и ги настанявахме в спалнята, все пак домакина може да се посгъчка, а на гостите трябва да им е удобно. Едно време беше странно да пратиш родата на хотел.

# 53
Бълхари прибираш значи ахахахахаха Simple Smile

Сега да не излезе, че прибирам клошари. Приятелите ми са планинари, хванали бълхи от някаква поляна в Рила.

# 54
Считате ли за нормално да отстъпите спалнята си на гости, които ще пренощуват във вас 1-2 нощи?
Уточнение: В апартамента има възможност да се спи на диван, който се разпъва на спалня, както и голямо двойно надуваемо легло. При какви обстоятелства считате, че това е приемливо?

Никога и при никакви обстоятелства не бих преотстъпила спалнята си, освен за собственото си дете. Колкото и близки да са ми хора, които биха преспали вкъщи, това по никакъв начин не означава, че аз и семейството ми трябва да чувстваме физическо неудобство за сметка на техния комфорт. Стаята и банята са помещения, в които честно казано не ми е приятно да влиза чужд човек.

# 55
Ти като си ги приела в дома си кел файда че спали вън. То бълхите скачат мамицата им и се въдят много, имахме преди на тавана та знам каква напаст са. Аз ей затова не обичам да ми спят у нас гости - ми мое ми охапат жената или да ми донесат бацили Simple Smile

# 56
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Вкъщи с преспиване идват само майка ми и свекърва ми - спят в хола, които е преходен с кухнята и винаги в 6 съм ги вдигнала, за да настаня на съответния диван бебето, което не искам да буди ММ докато спи  Joy Спалнята си е моя - в нея събирам и трите щерки понякога да спим заедно на нея, когато баща им го няма - голямо забавление, гъделичкане и бутане пада Simple Smile

А по повод:

... Едно време беше странно да пратиш родата на хотел.
... надявам се вече да не е странно ... Въпреки, че още се учудвам, когато някой познат сподели, че ще идват 5-6 човека за седмица на гости лятото, защото живее на морето ... Не мога да си обясня как някой решава, че ще ходи на почивка като ще нощува "у братовчедката" например ...Ама, хора всякакви ...

# 57
Самата аз не бих приела да спя в нечия спалня.
Въобще на мен гостуването ми е мъка, защото съм леко Монк  Crazy
Та, мерси на такива гостита

# 58
  • с/у ОколоМръсТното
Считате ли за нормално да отстъпите спалнята си на гости,

не, не е нормално и не го правя.

Гостите ги разпределям по другите стаи.

# 59
Ауу поканете ме и мен като го няма мъжа ти Simple Smile
Мъже не щем Wink

Общи условия

Активация на акаунт