Преотстъпвате ли спалнята си, когато имате гости?

• 15 132
  • 197
  •   1
Отговори
# 60

... надявам се вече да не е странно ... Въпреки, че още се учудвам, когато някой познат сподели, че ще идват 5-6 човека за седмица на гости лятото, защото живее на морето ... Не мога да си обясня как някой решава, че ще ходи на почивка като ще нощува "у братовчедката" например ...Ама, хора всякакви ...
Това го практикувахме миналото лято с роднини на съпруга ми за 2 седмици , тази година децата са вече големи и с гаджета и компании летуват , но миналото беше забавно, установихме че можем още + 2 човека да посрещнем .

# 61
... Въпреки, че още се учудвам, когато някой познат сподели, че ще идват 5-6 човека за седмица на гости лятото, защото живее на морето ... Не мога да си обясня как някой решава, че ще ходи на почивка като ще нощува "у братовчедката" например ...Ама, хора всякакви ...
Това е голям страх за варненеца - да не му дойдат гости през лятото, а на софиянеца - гости от провинцията. Моля, ако някой се разпознае, да не ме напада. Няма как да е лично, не се познаваме. Peace

# 62
Ми то, едни познати се похвалиха, че градските чеда си купили още един, съседен апартамент, за да може да им ходят на гости необезпокоявани.  Laughing Хора всякакви...

# 63
Бълхари прибираш значи ахахахахаха Simple Smile
Представям си само жена ми я няма и аз си каня приятел да си спим заедно влеглото ни, аааааа

Амин.

# 64
  • софия
Не бих преотстъпила спалнята си,даже сега като се замислих никога не съм била пред такава дилема.Ако останат гости с преспиване,просто спят на дивана в хола и това е.Даже си мисля,че ако им кажа ето спете на спалнята ми ще ме изгледат малко странно.Иначе в нас са оставали да спят само много близки роднини,приятели с преспиване не са оставали,може би защото нямаме такива от провинцията.

# 65
Това е голям страх за варненеца - да не му дойдат гости през лятото, а на софиянеца - гости от провинцията. Моля, ако някой се разпознае, да не ме напада. Няма как да е лично, не се познаваме. Peace

Самата истина е Simple Smile Но има и обратното - искаме да отидем на море във Варна, ама не при роднините, обаче като сме там е неудобно да не се обадим. И се започва "ама вие защо не останахте при нас, има къде да се спи". То наистина има, ама ще сме двамата с мъжа ми + двете деца в една стая, ще трябва да се храним само у тях, защото бабата ще се спретне да ни гощава и да търпим котка и помияр, освен това да бързаме като се къпем, че да стигне водата в бойлера.

# 66
  • София
Ние нямаме подобни терзания, защото липсват роднини по морето. И май по-добре.

Малко встрани от темата... Братовчедката на мъжа ми има собствен апартамент в центъра на... една европейска столица. Неколкократно ни е канила да й отидем на гости. Един ден, умувайки къде можем да ходим на екскурзия, съвсем спонтанно възкликнах, че въпросната столица е една супер дестинация, още повече, че сме канени и на гости. Мъжът ми ме изгледа все едно съм откачила и отсече: "Абе то така е думата, надали обаче го е мислила насериозно да й се натресем".  Mr. Green И като се замислих, вярно може да ни е поканали от куртоазия.

# 67
Не.
И през ум не ми е минало - когато са идвали приятели - спали са на дивана в хола.

Сега, в новата къща имаме куп свободни стаи - та едната ще я направим само за гости.

# 68
Сега се сетих и аз за покана от моя много близка, живееща в Испания. Имат апартамент на испанското крайбрежие, който ползват няколко пъти годишно. Покани ни , ако искаме, да отидем за няколко дни. Не бих отишла. Вярно, много ми е близка, но не бих злоупотребила с гостоприемството й.

# 69
  • Tам през Атлантическия океан
Ние нямаме подобни терзания, защото липсват роднини по морето. И май по-добре.

Затова апартамент в крайморско градче  Peace
не са нужни роднини  Grinning а и се дава под наем , когато ти не си решил да летуваш  Flutter

Тематично :
бих отстъпила спалня ако е нещо належащо и инцидентно, някаква необичайна ситуация , знам ли и аз каква  Crazy  . Всичко се случва  Rolling Eyes

# 70
  • София
Считате ли за нормално да отстъпите спалнята си на гости, които ще пренощуват във вас 1-2 нощи?
Уточнение: В апартамента има възможност да се спи на диван, който се разпъва на спалня, както и голямо двойно надуваемо легло. При какви обстоятелства считате, че това е приемливо?

Не. При никакви обстоятелства.

# 71
  От тая тема оставам с впечатление, че преспиването на други хора, евентуално роднини или приятели, на спалнята на  потребителките, по някакъв начин я осквернява Laughing

# 72
  От тая тема оставам с впечатление, че преспиването на други хора, евентуално роднини или приятели, на спалнята на  потребителките, по някакъв начин я осквернява Laughing

Освен това потребителката винаги ходи или праща гостите си на хотел. ooooh!
По темата- да.

# 73
 От тая тема оставам с впечатление, че преспиването на други хора, евентуално роднини или приятели, на спалнята на  потребителките, по някакъв начин я осквернява Laughing

Чак пък.
Просто питам, след като се изкъпя, как да стигна до гащите си, за да си ги обуя, ако в спалнята е настанен чичото на стринката. Или да се изнасяме с багажа си от там?

# 74
Преди време имаше тема за преспиването у роднини. От нея разбрах колко неприятно е това за много хора. Та съм донякъде подготвена за тази. Обаче някои доводи като там са ми гащите и кърпите и затова не си я давам спалнята са ми смешни. Повечето хора там си държим подобни неща. От друга страна, като гостуваме накъде, независимо в коя стая ни настанят, изобщо нямам навика да ровя из скринове и гардероби. /Последното го правех като малка у баба ми и сега у нашите, макар отдавна да няма нищо интересно Simple Smile/

Чак пък.
Просто питам, след като се изкъпя, как да стигна до гащите си, за да си ги обуя, ако в спалнята е настанен чичото на стринката. Или да се изнасяме с багажа си от там?
  Точно това имах предвид. Peace Изнасяш се с гащи, кърпа и изобщо кат дрехи за преобличане. Чак куфар да стягаш - не.

Общи условия

Активация на акаунт