Преотстъпвате ли спалнята си, когато имате гости?

• 15 121
  • 197
  •   1
Отговори
# 180
Бих я преотстъпила с удоволствие на приятели. Има прекрасен изглед и ще се радвам и други да му се порадват за ден, има и баня към спалнята, ще е удобно. Спали сме в спални на приятели и винаги ми е било много приятно и ме е трогвало много.

# 181
Мисля, че не бих я преотстъпила. Не ми се е налагало до сега. Когато сме били по квартири, винаги сме ги вземали да има допълнителна стая за гости (родители, братя, сестри, приятели, роднини и т.н.). Сега и в нашия апартамент сме си направили стая за гости. Когато дойдат повече хора - местим сина при нас и освобождаваме неговата стая. Докато малката порасне и направим стаята за гости нейна стая или докато синът ми започне да отказва да си освобождава стаята - все още има време, а после - ще му мислим после.  Rolling Eyes

# 182
  • София
Последното не го схванах... хем имате стая за гости, хем като дойдат гости местите синчето и отстъпвате неговата стая...
Още по-странно ми е, че ти не би преотстъпила своята спалня, но  на децата - може.

# 183
Написала е когато дойдат повечко хора-т.е. не се събират в едната им стая за гости. Тогава освобождават и неговата. След време, едната им стая за гости ще стане втора детска стая. Тогава ще го мислят пак.

# 184
  • София
Ахъм... и пак...тя не би преотстъпала нейната спалня, но на децата - с удоволствие?

# 185
за теб какъв е проблема?
така го решили-така го направили.
аз не бих ни моята, ни на децата стая да преотстъпвам, и пак на някой му е странно и имаше ах и ох.

Ако говоря хипотетично, за нас-също бихме взели децата при нас за нощ, ако случаааайно някой толкова пък приритва у нас да спи и му е зорно. Така ще е най-удобно за всички, описателно мога да го подкрепя с факти от нашия живот, но мисля, че е излишно.

# 186
  • София
Къде видя да имам проблем?

# 187
Добре, нека не е проблем, ама иронично почудване след всеки подобен отговор.

# 188
Подобни теми всъщност ми действат много успокояващо. Винаги съм мислела, че не съм достатъчно гостоприемна и си ценя малко повече личното пространство. И все пак допускам хора в дома си, постилам им да преспят на нашата спалня, дори ги оставям насаме с моя гардероб и моя скрин. Laughing

# 189
Последното не го схванах... хем имате стая за гости, хем като дойдат гости местите синчето и отстъпвате неговата стая...
Още по-странно ми е, че ти не би преотстъпила своята спалня, но  на децата - може.
Имаме стая за гости - като дойдат примерно свекъра и свекървата. Но, като дойдат заедно със зълвата и зетя - освобождаваме и на малкия стаята.
Нашата не, защото е по-голяма и има място за синчето - дали при нас на спалнята или на дюшек до спалнята - той си избира.  Peace

# 190
  • Варна
April snow, перфектно те разбирам. При мен тази физическа дистанция се отключи след като видях две девйки в напреднал стадий на СПИН на живо (в Лондон) през 1997 г. //как се тествах на "пожар", няма да обяснявам, смяха ми се лаборантките, че от гледане не се хващало//, после да отида на масаж беше геройство за мен...

Аз не бих се хвалила  с това...  newsm78
Да не говорим, че не виждам никаква връзка с темата. Thinking

# 191
  • София
Връзката е в гнусливостта...

# 192
  • Варна
Връзката е в гнусливостта...

А каква е връзката на СПИН-а с гнусливостта?
Виждала ли си човек в последен стадий на РАК?
Гнус ли те е?

# 193

Кратък отговор: ТВЪРДО НЕ! Обяснението е много просто -- преотстъпвайки собствената си спалня на другиго чисто и просто прелива към състояние на лакейство. Човек може да бъде достатъчно гостоприемен и към наи-добрите си приятели без да се поставя в такава позиция. Ако пък жилището е много малко и няма предвидена стая за гости при подобни ситуации отново има решения -- или не каните или пък като домакин, който наистина иска гостите му да се чувстват комфортно, осигурявате стая за своя сметка в близък до вас хотел, където ще могат да отпочинат без да се притесняват. Реално погледнато в един малък апартамент нито гостите ви, нито вие бихте се чувствали комфортно ато си преотстъпите спалнята и се сгъчкате на дивана в хола. Кому е нужна такава дивотия?

# 194

Кратък отговор: ТВЪРДО НЕ! Обяснението е много просто -- преотстъпвайки собствената си спалня на другиго чисто и просто прелива към състояние на лакейство. Човек може да бъде достатъчно гостоприемен и към наи-добрите си приятели без да се поставя в такава позиция. Ако пък жилището е много малко и няма предвидена стая за гости при подобни ситуации отново има решения -- или не каните или пък като домакин, който наистина иска гостите му да се чувстват комфортно, осигурявате стая за своя сметка в близък до вас хотел, където ще могат да отпочинат без да се притесняват. Реално погледнато в един малък апартамент нито гостите ви, нито вие бихте се чувствали комфортно ато си преотстъпите спалнята и се сгъчкате на дивана в хола. Кому е нужна такава дивотия?
Абсолютно точно ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт