Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Много ми харесаха и на мен варненските дивани  Peace
Сигурно ли е, че са на Начеви, не видях този модел Чарли?

# 676
Да ви покажа първия си и вероятно единствен опит за реставрация на нещо старо. Не е за мен просто, адски досадно ми беше. Но пък резултатът ми харесва, въпреки останалото синьо. Не ми стигнаха нервите просто да го махна както трябва

Lady April може ли да споделите на кой производител ви е гърбът на кухнята Simple Smile

# 677
  • Варна
Archo, гърбът е обикновено ПДЧ на фирма Глунц, цвят Бетон, купено от Салекс.

# 678
Препоръчайте ми моля фирма или човек за циклене на паркет, за София  Praynig

# 679
  • Варна
http://www.domainehome.com/celebrity-interior-designer-quiz

Един интересен тест. При мен резултатът беше точно в десетката.

# 680
http://www.domainehome.com/celebrity-interior-designer-quiz

Един интересен тест. При мен резултатът беше точно в десетката.

И при мен, ама съвсем точно в десятката! Laughing Благодаря, Lady April!  bouquet

# 681
Lady April - и при мен право в целта. Благодаря  bouquet

# 682
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мен тестът ме затрудни, защото при някои от въпросите не ми хареса нито една от предложените възможности. А пък следващата ми ваканция е на ски в Австрия.

Lady April сега се сетих да те питам дали монтирахте первази покрай стените?

# 683
Lady, то така се започва, с една закачалчица Simple Smile

Да не мислиш, че първият ми опит за преправяне беше много сполучлив, пък сега като се гледам, фабрика за мебели мога да отварям Laughing

Аз да кажа, че холът ми става божествен (ах, колко съм скромна). Залепих фототапета, щората е окачена, но не можах да омасля дюшемето, трябваше да се прибера набързо в София. Само кухнеското успях да мина една ръка с безцветно Осмо и имам като резултат жълтеникаво дюшеме. Не ми беше точно това целта, но нито измислих друг вариант, нито имах време за експерименти. Не знам при втората ръка дали ще мога нещо да променя цветово Rolling Eyes

# 684
Колко голяма трябва да е масата, за да побира 12 души - по колко см. се полагат на човек? А стаята?

# 685
Препоръчайте ми моля фирма или човек за циклене на паркет, за София  Praynig
И аз моля за същото Praynig

Колко голяма трябва да е масата, за да побира 12 души - по колко см. се полагат на човек? А стаята?
Мисля,че стандарта беше някъде около 50-60 кв.см. на човек

Предполагам,че при толкова голяма маса,може да го намалиш на 45

# 686
съпружка  нашата маса е 2000/1000 / неразтегателна/ и е за 10човека / по 4 от двете страни + 2 стола отсреща/.

# 687
  • Майничка

Нашата е кръгла, с диаметър 110см, разтегната става овална, с дължина 150см, събираме се прилично 12 души, макар и леко натясно.

# 688
  • Отвъд алеята зад шкафа
По 50-60 см на човек, отделно трябва да има отстояние по около  80 см около масата, за да могат столовете да се изместват назад при ставане. Ако масата е правоъгълна това означава по 5 стола по дългите страни и още по 1 стол по късите. Примерно 2.50 на 1 метър.

Aко масата е квадрат може по 3 стола на страна, но ми се струва, че трябва повече място.

В Икеа имат една маса масив бреза, която се разтяга и става 3 м от 2.40м.

# 689
  • Пловдив
В Икеа имат една маса масив бреза, която се разтяга и става 3 м от 2.40м.
Много я гледам и се чудя. По принцип искам бюджетна маса за 6 човека, която да се разтяга до 10.

Общи условия

Активация на акаунт