С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Стели, благодаря за инфото за сайта Simple Smile А за падането - имаме пътеки на стълбите, понеже още не са готови и се свлече надолу пътеката иии паднахме.А..и нямаме парапети още и е приключение по тея стълби.
Копчелино,внимайте и вие!  Hug А за свеки- по-добре ти да я помолиш за помощ, отколкото само да ти се пречка и да ти "помага"  Crossing Arms Naughty Ние сме с не много дебело чувалче,отгоре е потник,не с дълъг ръкав и отдолу с пижамка гащеризон-също не много дебела,но с дълъг ръкав.Спиме си и с олекотената завивка, но вечно е развита  Crazy  Peace
Феичке, приятна почивка и дано наистина е почивка  Hug

# 571
duceto  Heart Eyes - купих гумена /мека/ постелка за да не се пързаля Мони по теракота, но я взех по голяма за да мога и аз да стъпвам, та да не се пързаляме и двамата и е много удобна. Съхне много бързо и ми е страшно удобно.
От алито ми пристигат сравнително бързо нещата. Само едни очила на мъжа ми се забавиха много и пристигнаха точно на 61-вия ден. Спрях да поръчвам обаче, че напоследък всичко, което ми пристига е пълен боклук Peace
Надявам се с Боби да сте добре след падането  Hug
Flower-че  Heart Eyes - приятно изкарване ви пожелавам на еднодневната екскурзия Hug
kopchelino  Heart Eyes - знам, че не е успокоение, но повечето свекърви са така. Всички са ОК и са наблизо, когато детето е весело и игриво, но когато ревне и е кисело, ние майките обираме "парсата"  ooooh! аман....
Аз завивам Мони от няколко вечери с едно средно дебело оликотено юрганче. Интересно, но с него не се отвива  newsm78

# 572
Здравейте!  Hug
дуче-много гадно това с падането! И аз все треперя като сме на вилата...  ooooh!
Копчелино-тези свекита направоооо...  #2gunfire
За къпането-мисля ,че няма да мога да изкъпя малката сама,защото винаги е много екзалтирана като види,че ще я къпем,мята се,подскача и ако е насапунисана си представям как ще ми се изплъзне от ръцете, ако сме без вана!Тя и във ваната не стои мирна де-все иска да се изправя и да тропка във водата-диваче!!!  Joy И като сме се заговорили за къпане-колко често им миете косичките с шампоан?

Иначе ние вече 4-ти ден си имаме температура-вечер е 37,4,а тази сутрин имаше 37,2.  ooooh! ЛЛ не се впечатли особено,каза да не и давам нищо,ама аз вечер си давам Панадол-утре сме на преглед ,та ще видим...  Crossing Arms  Мислите ли,че на бебе може да се слагат оцетени чорапки (дето се накисват в 50/50 оцет и вода)?

# 573
sunny:*kiss Heart Eyes - аз косичката я мия 2 пъти в седмицата. Това са ни и основните къпания, през другите дни го мия от гърдичките надолу само. Не виждам смисъл да го къпя целия всеки ден. Жегите вече ги няма, не се поти та така.

Момичета имаме си зъбчееееееееееееееееееееееееееее  newsm44 
Много се развълнувах преди малко, когато го видях  smile3521

# 574
Кръстева Честито ви зъбче Simple Smile

Съни Ние като бяхме с температура 38,8 и слагах оцетни чорапки, но по принцип при деца до 37,5 педитата не го считат за температура. Та си мисля,че няма смисъл от оцетни чорапки, това си е само мое мнение  Wink

Дуче Неприятно падане, дано не се повтаря  Peace Относно поръчките от али и моите неща дойдоха за около месец и съм доволна от тях, обзаведохме се с много готино зимно якенце и есенно палтенце от там Simple Smile

Ние по принцип се къпем още в коритото и сега тати като не може идва сестра ми да ми помага, лошото е че сега две вечери подред е нощна смяна и ще видим как ще се оправим, малко ме е страх да я пробвам сама под душа, а в мивката плаче Simple Smile

Хубав ден мацки  Sunglasses

# 575
Кръстева, честито зъбче на Мони Hug

Дуче, много неприятна случка Hug Не се притеснявай, като и мине натъртеното ще започне пак да си стъпва на крачето. Сега явно я боли като стъпи и не смее, миличката Cry

Феичке, приятна почивка Heart Eyes Дано всичко мине като по вода и да си изкарате добре Hug

Копчелино, твоята свекърва съм я признала Laughing Е няма такава гад просто  bash

Съни, много е неприятно това с температурата spoko Дано бързо да минава и да не тормози повече детето Hug

За завиването - купих чувалче, обаче ми се струва, че още е топло за него, дебеличко и ватиранко е, а в нас е 23 градуса и като я сложа в него се поти. Спи с боди с дълъг ръкав, чорапки и тънка пижамка отгоре newsm78

# 576
  • Варна
Здравейте момичета,
Пиша ви набързо за съвет, от една седмица вече по 3 - 4 пъти на ден давам на Тими Фунгостатин заради бялия налеп на небцето, но все още няма подобрение. Моля кажете какво да правя. Педи каза давай Фунгостатин. Дали да потърся граногурин от вет. аптеки, оф нз вече.

Лек ден!

# 577
  • Varna
Здравейте момичета!
Кръстева, честито зъбче!
Бързо оправяне на болничките човечета!
Бобо вече не хърка и няма сополки, и той милия започва да се мята, като види шишето със спрея с физ.разтвор, и голяма борба водихме да пръснем.
За къпането- ние като Кръстева- 2-3 пъти в седмицата в коритото, като мия косата, иначе всяка вечер в леген, в който си сяда спокойно- гоооолям леген. Защото коритото е малко. Ако е легнал опира отгоре и отдолу, а като седне- и му става плитко. И затова легена най-добре се получава. И аз не смея в банята, пък и се къпя с хладка вода и най-много да измразя Боби.
И да ви се похваля- вече съм си с моите КГ отпреди бременността.  newsm44
Лека нощ от нас! и много  Hug Hug Hug Hug

# 578
  • Варна
Момичета вижте на какво попаднах

http://aktivnipotrebiteli.bg/тест/121/ТЕСТ-краве-масло-(2014)

# 579
  • София
здравейте,
КРъстева честито ви зъбче Simple Smile. Ти май и не разбра кога е излязло Simple Smile. Дано все така безпроблемно да ви излизат.

Дуче много  Hug и дано му мине бързичко.

sunny:*kiss мен са ми казвали че панадол не се дава на температура под 38,5 и аз така и правя. Аз лично не искам да ми свиква с панадола, че после може да не му действа като има висока температура.

За къпането - ние се къпем всеки ден. Мием си всичко- пишето, дупето , косата и тн. Мисля утре да търся подложка и да се къпем вече във ваната, защото само става и с това ергономично корито става сложно, а във ваната ще си пляска и играе . Незнам може би е много да го къпя всеки ден, но така са ме учили на курсовете преди да родя, майка също. Масажи също си му правя всеки ден до сега.

manik_87 и аз му търкам устичката с марля и с фунгостатин, но при нас минават. ВЕрно после пак се появяват, но поне минават за известно време. ПРобвай  и ти да търкаш. Слагам фунгостатин на една марля и търкам с нея.

Това за маслата не ме учудва. Повечето са ужасни и нямат вкус. Аз лично купувам само президент. Скъп ми е, но поне има вкус на масло. Жалко него не са го изследвали , а защо незнам .

ЛЕка вечер от нас  Hug

# 580
Добро утро, момичета  Hug
guerry  Heart Eyes - ами май сравнително лесно ги изкара, но имаше 2 много неспокойни нощи. Снощи пак се буди е 2,30, явно не е излязло на цяло, а сега се цепи венеца ли... не знам, но се вижда зъбчето под венеца  Laughing
При нас времето е страхотно и се обличаме за разходка и кафенце. Пожелавам и на всички вас слънчев и прекрасен ден  bouquet

# 581
  • NE
Добро утро!

Кръстева Честито зъбче. Явно още пробива и ви държи будни, но ще отмине. Hug
Тачи Браво за кг. Hug А иначе овечето масла на пазара са отвратиелни. Ние купуваме само немско от години.
Съни Не е хубаво с тази температура. Хубаво, че не е висока, явно е зъбче. Аз давам панадол и нурофен, но в малки дози, но май не е имало случай като вашият.
Elefteria Аз слагам боди, гащеризонче и одеалце, но двойно. Вилито така се върти на сън, че се завива по-хубаво и го намирам напашкулен. Laughing

Вчера баща му реши да го хвани следобяд и яде. Laughing Явно той ще го храни. Mr. Green

# 582
  • София
здравейте момичета,
ние днес хапнахме киноа Simple Smile и доста се хареса .

моля ви дайте по един глас Simple Smile - http://www.facebook.com/magazinnovobebe?sk=app_459233014165220&app_data=726

хубав ден  Hug

# 583
Привет, момичета Hug
http://prikachi.com/images.php?images/244/7638244z.jpg
Ей, така сме по цяяяяяяял ден  hahaha
След дъъъъъълга разходка и прекрасно време, най-сетне у дома /преди около час/ Blush

# 584
Момичетаааааа и бебета!  Hug Hug Hug

Ние се завърнахме след отпуската на мъжа ми и се ококорих като видях колко сте писали! И ние като Копчелино посетихме Гърция, но да ви кажа - и на по-хубави места сме били, поне като отношение (това като лирично отклонение за начало Grinning).

Ударно започвам с един линк, който ми се видя мнооого полезен - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.0 Има такива и за каши. Може и да знаете тези справочници, но за всеки случай. Simple Smile

В понеделник и ние с Рали бяхме на консултация след почти два месеца почивка и бях изненадана, чесме си 70см, но пък сме вече 6780г. Simple Smile
Днес имаме и "рожден ден", така че ви пращам малка почерпка по повода:

И аз много харесвам идеята за колажа, Феичка, тези дни ще пратя снимка. Simple Smile

За имуностимулаторите ние по препоръка на ЛЛ ползваме нещата на Мама Натура - Дентокинд, Имонокинд и т.н.

Да ви се похвлаля и аз от нашия активен татко! Много се радвам като чета похвали към мъжете, че преди заминаването се сипеха едни "хвалби"... Grinning Нашият татко винаги като не е на работа помага за смяната на пеленките и винаги къпе бебка, даже понякога я и храни, изобщо много ме отменя като може. Пу-пу Heart

За месцето питаха няколко мами - аз слагам по 1 кубче от формата, мисля, че е ОК. Иначе кашите ги правя на око, че с рецептите по кутиите много-много не ми се получава.

Ksiela, и аз избягвам захарта, до момента съм много горда, че удържам фронта.  Peace

Елефтерия, мила!  Hug  Говорейки за Амуей знам какво имаш предвид. Аз даже бях консултант, защото ми харесват част от продуктите, но постоянно бях атакувана от жената над мен да продавам, да правя агенти и т.н. ДОСАДА!!! Обясних ѝ като на човек, че са безбожно скъпи и не искам да си губя приятелите заради това и накрая и аз се отказах. Според мен направо ѝ заяви директно да не те занимава.  Naughty

За първата годинка - ние с мъжа ми мислим да правим кръщенето тогава и така ще отбием номер с едно празнуване и организация.  Twisted Evil

Честитя с голяма радост на Кръстева първото детско зъбче, а на Тачи - свалените кг. Много целувки!

Пожелавам много приятна вечер на всички ви и вече по-често ще се включвам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт