Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 480
  • В най - голямото село
Някой да е имал проблем да не му работи тъча? Нов Киндъл, от нова година спря да работи  Whistling ooooh!.
Писах на германците, да видим какво ще кажат.

Не ти работи или забива?

Моят забива от време на време. Като го изключа и пак включа се оправя. Но това си мислех онзи ден... 2 години ползвах Киндъл 3, с клавиатура, работеше без проблем. Сега си взех тъч, за шест месеца и даде проблем  newsm78

# 481
  • София
Не работеше. Писах виднага на амазон. Звъннаха ми след 3-4 часа. Проблемът се оказа, че е останал без капка заряд. А преди това уж беше стоял на зарядното. Явно не е имал хубав контакт. И като се позареди няма и 10 минути, успяхме да го рестартираме и се оправи.

# 482
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не работеше. Писах виднага на амазон. Звъннаха ми след 3-4 часа. Проблемът се оказа, че е останал без капка заряд. А преди това уж беше стоял на зарядното. Явно не е имал хубав контакт. И като се позареди няма и 10 минути, успяхме да го рестартираме и се оправи.

А индикацията за пълна батерия и лампичката не показваха ли, че не е зареден?

# 483
  • София

А индикацията за пълна батерия и лампичката не показваха ли, че не е зареден?
Не можеше да се стигне до този екран.
Лампичката не светеше. При включване трябва да пипнеш екрана за да ти тръгне четеца, съответно не тръгваше. Когато се задържи копчето за повече време се отваряше прозорец, който ти дава възможност за рестарт и още две опции и пак не показва интикатора за батерията. Ние не можехме да изберем нито една от опции, отново заради тъч-а.
Чак когато дръпна малко ток, при задържане на старт-бутона се рестартира устройството до онази картинка с дръвчето.
Аз до сега не бях работила с този новия модел и това беше ново за мен. Колежката е предупредена повече да не си оставя без ток четеца.

# 484
nonich, ясно, мерси за уточнението. Бях останала с впечатлението, че е спрял да работи, докато си чела и затова питах. Важното е, че не е било нищо сериозно.  Grinning

# 485
  • София
Не е спрял да работи по време на четене. И да наистина добре, че се оправи.
Но и от Амазон са много коректни, утре имаме уговорен час за 10,30 да разберат какво се е случило с четеца.

# 486
  • София
Киндъл за 39 евро във френския Амазон
http://www.amazon.fr/dp/B00KDRUCJY/ref=nav_swm_eink_grphc?pf_rd_ … 3AM9J7RXHJ34FX39R

# 487
Здравейте, не съм много в час с различните модели, затова се обръщам към вас.

Чудех се дали има в момента на пазара четец с бутони? Порових в интернет, но единственото, което открих са старите Kindle 4 (3? newsm78), и за съжаление явно вече не се продават.
Не държа на марката, просто предпочитам да е с копчета...

Иначе имам Nook - ползвам го повече от шест месеца и засега не е правил проблеми, така че съм доволна.
Въпреки, че е компромисен вариант заради страничните... линийки Laughing...оказа се, че всъщност на мен не са ми удобни и си ползвам тъч-а.

# 488
  • Враца
Аз имам въпрос за колекциите и за всички книги и документи.

На Киндъл 5 на главната страница имах няколко колекции и под тях бяха книгите, които бяха без колекция.

На новия си направих 3 колекции и започнах да го пълня. Имам много книги, които искам да са постоянно на устройството, а не в облака. Прехвърлих си повечето, влязох във всички и от там по колекции.
Проблемът ми е, че в предишния те си сядаха само в колекции, а сега са в тяхната си колекция, но са и във всички и става голямо мазало.

Има ли вариант да са или само в колекция или само извън колекция?

# 489

Подреди изгледа да е "по колекции" и ще ти се оправи. Те и сега са така както искаш, но не го виждаш.

# 490
  • Враца

Подреди изгледа да е "по колекции" и ще ти се оправи. Те и сега са така както искаш, но не го виждаш.
Да, аз така ги подредих, но имам да качвам още книги и се оплитам коя съм прибрала на нейното място и коя не съм.

# 491
Не е спрял да работи по време на четене. И да наистина добре, че се оправи.
Но и от Амазон са много коректни, утре имаме уговорен час за 10,30 да разберат какво се е случило с четеца.

О, да, амазонците са коректни. Това е и причината голям процент от хората да предпочитат да си купят устройствата от тях, а не от нашите магазини.  Peace

# 492
Нонич, какво стана с амазонците?  Simple Smile

# 493

чудя се дали да не си взема за всеки случай    newsm78

# 494
  • София

чудя се дали да не си взема за всеки случай    newsm78

И аз се чудя, че моят е на почти 3 години и вече му сменях дъното веднъж и поправката излезе 100 лв. А под тази цена се съмнявам да падне.

Общи условия

Активация на акаунт