Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 510
  • au bout du monde
Беше в еруб и го превърнах в моби. Rolling Eyes

# 511
  • София
Интересно ми е , че е само на тази, т.е. не би трябвало да е проблем на четеца, може ли да дадеш линк към  тази книга?

# 512
  • Разпиляна във въображението
Аз си получих новия и видях че има лека пукнатина на долния ляв ъгъл. Помислих, че е като малка мигла, дори по-малко. Много е малко, но ме дразни. Да се жалвам ли? Очите ми все там

# 513
Естел, вероятно файла е бил повреден.  Peace
Възможно е.  Peace
Повтори ли се случката с книга която хем я има, хем я няма, ще се наложи да купувам нов.
Засега ще наблюдавам.

Аз си получих новия и видях че има лека пукнатина на долния ляв ъгъл. Помислих, че е като малка мигла, дори по-малко. Много е малко, но ме дразни. Да се жалвам ли? Очите ми все там
Опитай! И да не стане замяна/поправка, пак ще ти е от полза ( а и на нас ако споделиш тука) - ще знаеш колко са коректни.  Peace

# 514
  • София
жалвай се.

# 515
  • au bout du monde
Интересно ми е , че е само на тази, т.е. не би трябвало да е проблем на четеца, може ли да дадеш линк към  тази книга?

ето я книгата:  http://dox.bg/files/dw?a=993ea2cc96  еруб

http://dox.bg/files/dw?a=b69ac2538f  моби

# 516
  • София
Естел, вероятно файла е бил повреден.  Peace
Възможно е.  Peace
Повтори ли се случката с книга която хем я има, хем я няма, ще се наложи да купувам нов.
Засега ще наблюдавам.
Може да се повтори, и отново причината да е в развален файл - можеш да провериш това, ако вържеш четеца си към комп под линукс и браузнеш библиотеката си през линукса, там няма скрито-покрито  Laughing
Никой ли не е чупил дисплей...?  newsm78

# 517
  • София

ето я книгата:  http://dox.bg/files/dw?a=993ea2cc96  еруб

http://dox.bg/files/dw?a=b69ac2538f  моби

Да, такава си е книгата, по-бледа, някакви сивкави букви и тук-там нещо  черно. Явно не е при теб проблема, а във файла.

# 518
  • София
Никой ли не е чупил дисплей...?  newsm78

Чупили сме. Дъщеря ми стъпи върху един четец. Въобще не съм се замисляла за ремонт. Купих си нов.

# 519
  • au bout du monde
Да, такава си е книгата, по-бледа, някакви сивкави букви и тук-там нещо  черно. Явно не е при теб проблема, а във файла.

Ооо благодаря.  Hug Бях се стреснала,че в мен е повредата  Crazy

# 520
...Може да се повтори, и отново причината да е в развален файл - можеш да провериш това, ако вържеш четеца си към комп под линукс и браузнеш библиотеката си през линукса, там няма скрито-покрито  Laughing
Ъ  Rolling Eyes, кО речи?
Свързвам четеца с компютъра и после?

# 521
  • София
Естел, отваряш на мястото, където са ти книгите в четеца, там най-вероятно ще намериш файла на книгата, която се държи странно (има я - няма я) и още един или няколко файла, който не се виждат през виндос.... изтриваш ги, и знаеш, че я нямаш тази книга, но няма да им аш и проблеми. (може да не намериш маскирани файлове, а примерно да видиш, че само файла на книгата е прецакан..., пак го махни - поне аз така бих направила)

# 522
 Blush вече ме е срам да питам, но:
Как да разбера, че файла е повреден? Като свържа четеца и компа   файловете/книгите излизат подредени като заглавия.

# 523
  • София
Хайде и аз с  един тъп въпрос.Има ли опция  да се показват страниците на книгата , а не проценти.Много ме дразни.За последния тъч става дума

# 524
Хайде и аз с  един тъп въпрос.Има ли опция  да се показват страниците на книгата , а не проценти.Много ме дразни.За последния тъч става дума
Долу ляво имаш страници/минути.., дясно - проценти, но не можеш да махнеш само процентите, можеш да махнеш всичко, или поне при другите тъч модели е така, Киндъл имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт