Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Киндъл не е подходящ вариант, ако баща ти иска да сваля книги от българските издателства. Те издават във формат epub, който не се чете от киндъл. Има вариант от epub да обръща в подходящ формат с програма или онлайн, което става много лесно, но зависи дали баща ти ще иска.

# 541
  • София
axel_chiara2430, от издателствата книгите не се свалят. От там се купуват.
Затова уточни дали баща ти ще си купува книги - ако да, това което ти е написала milenaka е валидно и kindle, не е най-подходящ.
Ако ще сваля безплатни книги от мрежата (например от тук) kindle е добро решение.

# 542
axel_chiara2430, двaмaтa ни дядовци (60+ г.) се спрaвят успешно с Kindle Paperwhite, свaлят, ползвaт Calibre.. Единият вече повече от годинa, другият половин..

# 543
Той ще сваля и купува

# 544
Коя е програмата за обръщане на ePub file? Благодаря

# 545
  • София
axel_chiara2430, двaмaтa ни дядовци (60+ г.) се спрaвят успешно с Kindle Paperwhite, свaлят, ползвaт Calibre.. Единият вече повече от годинa, другият половин..

Тази.

# 546
Коя е програмата за обръщане на ePub file? Благодаря

Или онлайн - тази. https://2epub.com/
Горе, в редичката с формати, означаваш този, който искаш да свалиш като краен резултат.

# 547
  • София
Да, но ако ще си купува, повечето книги нали са със защита....
Иначе малък брой книги се продават и в амазон.

# 548
Да, но ако ще си купува, повечето книги нали са със защита....
Иначе малък брой книги се продават и в амазон.

Имам чувството, че при купуването на електронни книги на български основният проблем е, че те са пренебрежимо малък брой заглавия в сравнение с това, което може да се намери в доброволческите библиотеки. Така че вероятно рано или късно ще се насочи към тях.

# 549
ами по колко книги поддържате тогава на четеца?
Около 150 натрупани за четене в бъдещето.
Не знаех, че е по-добре да по-малко книгите в четеца.

# 550
  • Ямбол
Blush вече ме е срам да питам, но:
Как да разбера, че файла е повреден? Като свържа четеца и компа   файловете/книгите излизат подредени като заглавия.
За да нямам такива разочарования, аз тегля само от едно място, където няма повредени файлове.

...Защо ги триете? Пожелателно ли е, или го правите за удобство?
Аз ги трия, защото повече не ги чета.

Моите книги са около 200. Нямам проблем с четеца.

# 551
Не помня откъде съм я изтеглила.  Дразни ме това, че имаше книга и я четях, после свалях и трих прочетени (тази въпросната не съм) и след това тя изчезна. Кога, защо и как?
Бях накрая и я свалих втори път.

# 552
  • Разпиляна във въображението
Аз си получих новия и видях че има лека пукнатина на долния ляв ъгъл. Помислих, че е като малка мигла, дори по-малко. Много е малко, но ме дразни. Да се жалвам ли? Очите ми все там
жалвай се.

Купих го чрез приятелка, т.е. тя го заплати, за да използвам фирмата й да ми го достави. Как да процедирам в такъв случай?

# 553
  • София
Ами май тя трябва да им пише. Или ако имаш профил и си си го регистрирала да пишеш, че си го получила като подарък, но сега така и така се случва...

# 554
Индексират се веднъж след като са качени, а не постоянно. Аз имам към 500 качени и не виждам разлика в работата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт